Po asi půl roční pauze jsem si řekl, že zase zkusím Diablo 3. Co jsem tak pročítal forum tak někteří píší, že došlo k posunu k lepšímu co se týče patchu atd. Neplánuju to ale hrát úplně standardně .). Plán je rozjet 5 nových postav na Hardcore a zákaz používat Aukci. Hrát pouze s tím co postavy najdou nebo nakoupí u obchodníků. Díky tomu že jsem předtim někomu na Hardcore vše zlato daroval jsem začal od nuly, takže začínám s čistým kontem

. Postavy pojedu vždy postupně za sebou do nějaké lokace, nebo dokončení úkolu. Také chci hrát na co nejvíc Monster Power. Začínám na 10, když už to bude o hubu tak snížím, není to zase sebevražedná mise .) Momentální cíl vidím na dokončení Normal, pak si stanovím nový cíl

(pokud budu žít)
Takže tady co je a co není dovoleno:
Je zakázáno:
- používat aukční síň
- nepoužívat žádné předměty které nebyly nalezeny jednou z 5 herních postav
- hrát s lidmy
- přeskakovat lokace, musí být projito vše
- hrát s jinou postavou než je v pořadí níže
Je povoleno
- opakovat nájezdy na cokoliv
Pokud mě později ještě něco napadne tak doplním. Plánuji to hrát postupně:
1)Mnich -
Lilith
2)Barbarian -
3)Wizard -
4)Demon Hunter -
5)Witch Doctor -
Tak co, kam myslíte, že se takto dostanu? Možná někteří z Vás Hardcore hrajete bez aukce, ale já to tak zatím nezkoušel a HC jsem obecně v d3 moc nehrál, takže pro mě to chalange je

. Budu sem postupně psát reporty s postupem a nálezy. Co budu dělat když některá postava umře zatím nevím, podle nálady rozhodnu zda se bude muset rozjet znovu a dostat na stejnou úroveň, nebo bude vynechána a pokračuje zbytek postav.