Diablo 3 Hardcore Challenge

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Diablo 3 Hardcore Challenge

Příspěvek od Javurek » 10.06.2013, 17:19 hod.

Po asi půl roční pauze jsem si řekl, že zase zkusím Diablo 3. Co jsem tak pročítal forum tak někteří píší, že došlo k posunu k lepšímu co se týče patchu atd. Neplánuju to ale hrát úplně standardně .). Plán je rozjet 5 nových postav na Hardcore a zákaz používat Aukci. Hrát pouze s tím co postavy najdou nebo nakoupí u obchodníků. Díky tomu že jsem předtim někomu na Hardcore vše zlato daroval jsem začal od nuly, takže začínám s čistým kontem :D. Postavy pojedu vždy postupně za sebou do nějaké lokace, nebo dokončení úkolu. Také chci hrát na co nejvíc Monster Power. Začínám na 10, když už to bude o hubu tak snížím, není to zase sebevražedná mise .) Momentální cíl vidím na dokončení Normal, pak si stanovím nový cíl :D(pokud budu žít)

Takže tady co je a co není dovoleno:

Je zakázáno:
- používat aukční síň
- nepoužívat žádné předměty které nebyly nalezeny jednou z 5 herních postav
- hrát s lidmy
- přeskakovat lokace, musí být projito vše
- hrát s jinou postavou než je v pořadí níže

Je povoleno
- opakovat nájezdy na cokoliv

Pokud mě později ještě něco napadne tak doplním. Plánuji to hrát postupně:

1)Mnich - Lilith
2)Barbarian -
3)Wizard -
4)Demon Hunter -
5)Witch Doctor -

Tak co, kam myslíte, že se takto dostanu? Možná někteří z Vás Hardcore hrajete bez aukce, ale já to tak zatím nezkoušel a HC jsem obecně v d3 moc nehrál, takže pro mě to chalange je :D. Budu sem postupně psát reporty s postupem a nálezy. Co budu dělat když některá postava umře zatím nevím, podle nálady rozhodnu zda se bude muset rozjet znovu a dostat na stejnou úroveň, nebo bude vynechána a pokračuje zbytek postav.

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Re: Diablo 3 Hardcore Challenge

Příspěvek od ZOMB » 10.06.2013, 17:27 hod.

Přeju hodně štěstí... na HC ale musíš počítat s tím, že Ti alespoň jedna postava RIPne kvůli disconnectu nabo lagům :(
Upřímně ale doufám, že se tak nestane ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 10.06.2013, 17:29 hod.

bez aukce, MP 10 a HC? to chce teda odvahu, každopádně ti přeju ať se dostaneš daleko
Obrázek

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 10.06.2013, 17:49 hod.

je tady cely vlakno o MP10 bez AH a daru (max co najdem ve hre sami), staci se k nam pridat :-).

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 10.06.2013, 19:07 hod.

To moje ale není striktně MP10 tak nevím zda to mám psát tam, abych v tom tam nedělal chaos Navíc to hraju solo, vy se tam nějak párujete :D

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 11.06.2013, 06:37 hod.

Ahoj, největší chyba je podle mě to, že nechceš hrát v partě ... už jsem to psal i v MP10 challenge ... prostě je to strašně znát a díky tomu zatím šla celý normal zvládat MP10 ...
Vím, píšeš že budeš postavy točit a teoreticky podle zákonu schválnosti monkovi napadají věci na barba, WD na wiznu, no šak to znáš, ale i tak ... coop je podle mě neocenitelný.
Už třeba jen v tom, že jsem měl DC a kluci utloukli elity a já žiju ... napereš si batoh vším co najdeš, portuje se město a okamžitě se rozdává a z nepotřebného craftí a zase ... kolikrát jsem ucraftil věc mě úplně na nic, ale pro barba roll snů ... takže podaruješ, nemusíš točit postavy a progresuješ dál =)
Každopádně ať se ti daří!!
Novou postavu asi nepojedu "mpTENdrop" mi sežere každou chvilku volna co mám a netrávím na infernu,a le třeba mě doženeš=)
Co bych tam asi připsal je (pokud půjdeš do coop, protože z bláznů MP10 only prostě občas někdo ripne a může s tebou jet, proč ne ...), že když už coop hra, nebude mít postava co se přidá větší/menší level než máš ty +-2 levely ... to je tak optimál, víc/míň už je více méně protahování té či oné postavy.

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 11.06.2013, 14:19 hod.

Javore držím palce a ozvi se ve hře :)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 11.06.2013, 16:22 hod.

Tak uvidím, zatím to nehrotím, když to začně být víc o hubu nebo se dočkám nějakého výpadku možná přehodnotím situaci :D

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 11.06.2013, 18:04 hod.

Všech 5 postav se dostalo na level 7 k úkolu Find the Cemetery, žádnej extra drop cestou, kromě nákupu ringů s 5% MF, 2-4 dmg. Zatím pohodička :D

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 12.06.2013, 08:05 hod.

Dost mi to připomíná náš Projekt BrotherhooD ;)

Krom toho, co jsi si nastavil jako pravidla sám, my ještě trochu přitlíčíme. Na SC za každý RIP ničíme nejdražší item jako trest (na HC je to jaksi bezpředmětné :D ) a dodržujeme pevný SkillTree.

Co je ale sebemskačství je solo/drop/!MP10! :lol:
(ještě, že sis dal rezervu, že můžeš snížit!)
Kdyby ses chtěl mrknout k nám (máme SC i HC hráče), mám to v podpisu ;) ...naše vlákno klidně omrkni a napiš

Jinak držím palec, ať u toho vydržíš!!!!!..

edit: PS...vím, že v HC je parta důležitá, ale právě proto ti v solo držím palec 10x!...mě coop taky nebaví :wave:

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 12.06.2013, 17:34 hod.

Někdo už psal, že ti může parta zachránit život, jenže někdy díky tomu taky můžeš umřít, navíc to nemůžeš pauznout. Ten drop není úplně solo vlastně se 5 postav co jedu skládá na sebe :D

Ah, ani jsem nevěděl, že tuhle část fóra máme :D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 12.06.2013, 21:27 hod.

No, četl jsem, žes měl herní pauzu a BrotherhooD není až tak vousatej 8-) ... :D

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 14.06.2013, 17:59 hod.

Tak všechny postavy zabily skeleton kinga na lvl 12. Zatím žádná sláva ale pomalu pokračuju, to jsem zvědav kdy padne nějakej unuiq, zatím kromě kinga padla snad jen 1x rare :D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 16.07.2013, 21:05 hod.

Javurek: nechceš sem hodit (třeba do prvního článku odkaz na figury?) buď ho nevidim, nebo jsem línej ho vidět, nevim 8-) ..

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 17.07.2013, 16:02 hod.

Asi je to zbytečný, jsem porušil několik pravidel :D . Postupem normalu jsem se dostal na na MP 7 a pak MP 5 kde jsem vydržel trochu déle. Následovala MP1 a pak 0 :D. Pravidlo procházení všeho jsem udržel pouze do konce normalu, momentálně jsou všechny postavy na Nightmare po zabití Beliala. Bohužel jsem však ke konci actu 2 Nm porušil i pravidlo s aukcí(ja vím jsem hroznej :roll: ) a koupil asi 5 věcí za pár tisíc, nic převratnýho to ale nebylo protože na aukci stejně bylo prd. Takže ani nevím zda má cenu to sem dále nějak postovat co myslíš? .)

Nicméně bych chtěl dál přece jen pokračovat bez aukce. Ty změny MP, nákup na aukci a neprocházení všeho měli pouze 1 důvod a tím je čas. Když jsem končil normal, měl jsem na každé z 5 postav nahráno asi 11 hodin. Ty porušení pravidel jsem udělal, protože už mě nebavilo jít tak hrozně pomalu když na hraní není zas tolik času. Docela mě štve že procházení tou hrou není víc záživnější a člověk prakticky není moc odměněn na nižších obtížnostech než inferno co se týče dropu, protože legendárek je žalostně málo. Jinak systém hraní 5 postav zároveň je co se týče předávání věci docela dobrej i pár kvalitních kousků jsem si zatím popředával. Taky by se dalo říct že tu aukci bych vůbec nepotřeboval kdybych procházel vše jak na normalu, protože by bylo víc dropu.

Tady je profil a screen z aukce

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Xion1-2604/

http://www.jpeg.cz/images/2013/07/17/DJmz6.jpg

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 17.07.2013, 20:14 hod.

Jojo, máš vůli jako slon :lol: :D

No, jestli má cenu to zveřejňovat nevim. Ale jestli by z toho mělo bejt HC NoAH s pěti figurama solo za ráz, tak jo. Jen, za mě, je to pokažený tou AH :( ...všechno ostatní bych ti odpustil :-x ...ale AH...škoda, hlavně proto, že jsi ji ani nepotřeboval..

jinak dik za odkaz..

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 17.07.2013, 20:24 hod.

Ty toho barbara hraješ na Americe? Jestli jo napiš mi battle tag :D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 17.07.2013, 20:29 hod.

Javurek: Jasně, že na US. Mám to hned na prvním řádku v popisu postavy ;) :) (EU jsem dřív jel AH a na Asii mám BH postavu..)

na co battletag? :) ..jsem solo a všechno ostatní je na stránce s Bardropem, dokonce o moc víc... 8-) , ale já coop nehraju vůbec, no..

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 17.07.2013, 20:51 hod.

Já tam začal MP10 NoAH solo na SC, tak jen pro kontakt :D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 17.07.2013, 20:57 hod.

Ok, proč ne..DrSma#2261..stejně bys to klidně vygooglil :lol: ..Ale bacha, na tu AH jsem háklivej, když hraješ NoAH :P ..

(snad si tě budu umět přidat, jsem totiž děsnej coop master :lol: :lol: )

edit: no, kdybys chtěl něco úchylnýho odzkoušet (nemám na to momentálně čas, ale možná se do toho jednou pustím) tak jsem začal řešit možnosti hry Blue only ;) 8-) ..jak píšu pokaždé, na tom mi vadí jen to, že bych nemohl používat legendy..(tobě by to ale mohlo bejt jedno, když ti nepadaj :green: )..jsem si jistej, že s modrejma by ses cejtil jako na MP10 :lol: ...a navíc MP10 challenge už tu má Brawler :wave: (tuším)..tak by bylo na stole zas něco novýho..

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“