Sany rip WD P 27 :-(

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Sany57
Quill Rat
Sany rip WD P 27 :-(

Příspěvek od Sany57 » 31.03.2013, 09:09 hod.

Takze hosi umrel jsem na P 27 chybeli mi 3 m expu do p 28 byl to prvni moje umrti na HC ae jeste k tomu kdyz to bylo kvuli lagu ! ale ja to takhle nenecham ! libi se mi hardcore ty nervy ! :twisted:
Takze vam pisu o to vzdycky jsme hral sam a proto jsem umrel nechteli by jste nahodou nekdo ? si zahrat ? muzu jet monka P 25 skoro 26 a nebo muzu udelat barbara :) napiste mi tu :) Muzeme jet klidne od zacatku :) Peace and Love :)

Kolmen1
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Sany rip WD P 27 :-(

Příspěvek od Kolmen1 » 31.03.2013, 09:38 hod.

Cus, tak to je mi opravdu lito....WD měl našlápnuto pěkně...klidně si s tvím monkem zahraju...když jsem on není nic jednudoššího, než mi napsat..jen bych tě poprosil, jak si se přesvědčil, hraju dost fast run, tak nějakej ten speed bude potřeba ;)

msstar
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:msstar#2928

Re: Sany rip WD P 27 :-(

Příspěvek od msstar » 31.03.2013, 11:07 hod.

Aj ta krajta :( kažá smrt zamrzí. A je to škoda, právě to byl důvod proč jsem založil téma. Nehrát sám ! Škoda že já měl zrovna plnou grupu 4lidí. Prostě nejlepší jak se vyvarovat smrti z lagu je nehrát sám, ale musí to být spolehlivá grupa která ti někam neuteče a nenechá tě někde napospas. Mrzí mě to o to více že jsme spolu včera i s Kolmenem hráli. Což určitě nebylo naposled doufám. Navíc monk je do party paráda další aura pro lidi, vedle používaného barbarova pokřiku.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“