Takze hosi umrel jsem na P 27 chybeli mi 3 m expu do p 28 byl to prvni moje umrti na HC ae jeste k tomu kdyz to bylo kvuli lagu ! ale ja to takhle nenecham ! libi se mi hardcore ty nervy !
Takze vam pisu o to vzdycky jsme hral sam a proto jsem umrel nechteli by jste nahodou nekdo ? si zahrat ? muzu jet monka P 25 skoro 26 a nebo muzu udelat barbara napiste mi tu Muzeme jet klidne od zacatku Peace and Love
Sany rip WD P 27 :-(
Re: Sany rip WD P 27 :-(
Cus, tak to je mi opravdu lito....WD měl našlápnuto pěkně...klidně si s tvím monkem zahraju...když jsem on není nic jednudoššího, než mi napsat..jen bych tě poprosil, jak si se přesvědčil, hraju dost fast run, tak nějakej ten speed bude potřeba
Re: Sany rip WD P 27 :-(
Aj ta krajta kažá smrt zamrzí. A je to škoda, právě to byl důvod proč jsem založil téma. Nehrát sám ! Škoda že já měl zrovna plnou grupu 4lidí. Prostě nejlepší jak se vyvarovat smrti z lagu je nehrát sám, ale musí to být spolehlivá grupa která ti někam neuteče a nenechá tě někde napospas. Mrzí mě to o to více že jsme spolu včera i s Kolmenem hráli. Což určitě nebylo naposled doufám. Navíc monk je do party paráda další aura pro lidi, vedle používaného barbarova pokřiku.