Má niekto s týmto skúsenost?
Vcera ma vykoplo z hry,,you has been removed from game a potom ma vratilo na login screen..no neslo sa prihlasit stalo ma to zivot a blizzard by mi mal postavu vratit je to mozne?
- sayonara
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sayonara#2326
Re: Má niekto s týmto skúsenost?
Removed zvykne byt ked ta spoluhraci kicknu, ale skor myslim ze si dostal DC, v kazdom pripade postavu ti urcite nevratia. Zaradil si sa medzi 95% ludi ktory zdochli na lag/dc/bug.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Mylim ze nekde psali, ze uz ty postavy vracet nebudou. Zkousel jsem to hledat, ale bez uspechu.
Jinak kamosovi se to taky stalo - moštovali jsme elitu, najednou me to napsalo, ze se odhlasil a pridal se mi pomocnik. Byl jsem celkem prekvapeny, tak jsem sel do mesta a mrknul - ofline. Asi po 10 minutach se prihlasil (pry mu to driv neslo - nejaka chyba) a ze je mrtvej. Fakt na hhh, u ty elity jsme meli oba plno zivota.
Jinak kamosovi se to taky stalo - moštovali jsme elitu, najednou me to napsalo, ze se odhlasil a pridal se mi pomocnik. Byl jsem celkem prekvapeny, tak jsem sel do mesta a mrknul - ofline. Asi po 10 minutach se prihlasil (pry mu to driv neslo - nejaka chyba) a ze je mrtvej. Fakt na hhh, u ty elity jsme meli oba plno zivota.
no do piki...a s mojou chestou ze ?
- Ara
- Fallen Shaman
- BattleTag:Ara#2632
vcera dostalo DC vic lidi v EU, nechalo me to ve hre asi 30s, vypadalo to jako lag....postaval skakala 10m tam a zpatky....poslepu teleport a leave game...za
30s jsem byl venku ze hry a nemohl se pripojit (error 73,3005,5002)....za 2h se to rozjelo a teprve jsem zjistil ze jsem mel stesti a prezil
asi to zase zametou pod koberec a nebudou resit (smazali i vcerejsi topic cunatka)
30s jsem byl venku ze hry a nemohl se pripojit (error 73,3005,5002)....za 2h se to rozjelo a teprve jsem zjistil ze jsem mel stesti a prezil
asi to zase zametou pod koberec a nebudou resit (smazali i vcerejsi topic cunatka)
-
- Quill Rat
- BattleTag:dave132cz#2272
taky jsem to včera měl, hrali jsme ve dvou mě to vykoplo, kamoše ne tak mě uchránil před elitkama. Pak najednou vyhodí server a neřeknou ani BUU
akoze to dost zamrzí ked s tým nic nerobia a urcite vedia ze ta chyba bola...hold nikto prezije no ja take stastie nemam
hej mrzi ma to nejak to vyrovnamDuri píše:no do piki...a s mojou chestou ze ?
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
me se.e to, ze se chcipa ne na vlastni chybu, ale na chybu hry :-(. Ja teda zatim chcip jen na chybu vlastni, ale tohle ... to je proste hnus. Pokud budes chtit pomoc s lvl a dostanu sveho DH na 60, tak pomuzu (zatim 43). S barbem pomoc max u bosse, klidne si me pridej.
ono teoreticky nie je pre mna najhorsie pripadne umrtie postavy vinou blizzardu...zle to je az v tom pripade ze blizz to prakticky neriesi...pokial maju udaj o kazdej sekunde kedy hrac hra tak prakticky vedia kedy kto umrel koli ich chybe...nemyslim ze by mali vracat mrtve chary naspat ale aspon nejake to sorry bro by sa hodilo...ale zase ked ma preslo auto tiez sa mi vodic neospravedlnil aj ked isiel na cervenu cize co mozem cakat inac bohvie co by som dropol keby som umrel...vtedy som mal len 19 paragon samizda