Docela by mě zajímalo, kdo z české komunity dokáže co kraftnout. Postupem času bychom mohli poskládat přehledný seznam crafterů a jejich zboží, tak aby jsme dokázali sehnat to co potřebujeme, popřípadě si letmo přilepšit .
- LordDeZhul #2115
---------------
- LordDeZhul #2115
---------------
- Seminko#2742
Teoreticky by asi toto téma mohlo patřit i do sekce obchod, ale přijde mi, že je to plné SC nabídek a lidi co hrají HC přecejenom chodí sem. Toto není jednorázová nabídka ale snaha pomoci HC komunitě!
Craft aneb kdo co má
Naposledy upravil(a) zenit dne 15.11.2012, 15:07 hod., celkem upraveno 1 x.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Re: Craft aneb kdo co má
Disponuji plánky na flawless star a perfect star amethyst. . Dodejte šutry, knihy, potřebné love, o zbytek se postará můj Covetous Shen Bez jakýchkoli dodatečných přirážek, samozřejmě
Mam moznost craftit flawless star ruby, samozrejme jen za suroviny, zadna prirazka..=)
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Flaeless STAR, Perfect STAR - RUBY. Stačí dodat potřebný matroš a potřebné chechtáky a kámen udělám.
Paráda kluci... jsem rád, že se nám to tady hýbe.
Během dneška nebo zítřka updatnu hlavní post.
Fakt všechny gemy? Na HC? o.O wowAlterEgo píše:Umim vsechny gemy.
No, ted koukam, ze nemam vsimaka ze to je HC.zenit píše:Paráda kluci... jsem rád, že se nám to tady hýbe.
Fakt všechny gemy? Na HC? o.O wowAlterEgo píše:Umim vsechny gemy.
Z tech co tu jeste nikdo nezminil muzu nabidnout na HC craft Perfect Star Emeraldu.
Omlouvam se za mystifikaci.
Klidně napiš všechno co umíš na HC. Čím více zdrojů, tím větší šance, že dostaneme craft co potřebujem, kdy ho potřebujemAlterEgo píše:No, ted koukam, ze nemam vsimaka ze to je HC.
Z tech co tu jeste nikdo nezminil muzu nabidnout na HC craft Perfect Star Emeraldu.
Omlouvam se za mystifikaci.