se svým prvním SC barbem jsem Inferno pokořil ještě v 1.0.3 a pak se mi zachtělo zakusit thrill z HC.
Na HC se mi podařilo dosáhnout podobného gearu jako na mém SC barbovi, ale v tuto chvíli jsem zaseklý v aktu 2, který ovšem zvládám s přehledem - vyměnil jsem gem v helmě z +% life na +% expy a nemám problém. Ovšem zkoušel jsem postup do aktu 3 či MP1 akt 1, ale ani jedna z možností mi v tuto chvíli nepřijde dostatečně bezpečná.
Jedu one hand + shield - Frenzy se Sidearm, místo Revenge jsem ovšem nahodil Rend s Bloodlust.
Battle.net profile - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Semi ... o/10895661
Proto by mě zajímal váš názor na "cap" defensivních statů. V tuto chvíli můj barb stojí na 57,7k HP, 10,5k armor, 930 LoH, (průměrně) 720 resist all, ovšem jen 13,2k dmg - vše buffed. Vím, že stackovat Armor nad 11k se už tak moc nevyplatí vzhledem k diminishing returns. U Resist all bych to viděl na minimálně 1000 (buffed).
Vidíte toto jako soft cap defensivních statů a poté stackovat vše do Strenght?
Byl bych velice rád, kdyby mi někdo z vás barbů, kteří už mají inferno za sebou mohl pomoct s nápady na úpravu gearu / buildu pro bezpečný postup do Aktu 3.
Děkuju moc a HC zdar!

TL:DR - 57,7k HP, 10,5k armor, 930 LoH, (průměrně) 720 resist all, ovšem jen 13,2k dmg - buffed, jak postoupit dál do aktu 3.