EU/HC - USP - jorox - Witch Doctor

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Jojo WD
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Jorox#1330
EU/HC - USP - jorox - Witch Doctor

Příspěvek od Jojo WD » 30.04.2014, 10:44 hod.

zakladam tento topic pre moju solo hru na HC za Witch Doctora, kde budem informovat hlavne o mojom postupe v hre a budem pridavat screeny mojich najdenych legendarok alebo budem pridavat videa zo solo hry. Kedze patrim do klanu USP- Unstoppables tak sem nebudem pridavat videa z hry s klanom ale len z mojej solo hry. Hram summoner build kde mojim cielom je mat co najviac summonerov aby to cele tankovaly a ja tak prezijem dlhsie a preto mojim followerom je Enchantress.

Obrázek

postava: http://eu.battle.net/d3/en/profile/joro ... o/34999508
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Re: EU/HC - USP - jorox - Witch Doctor

Příspěvek od Jojo WD » 30.04.2014, 10:48 hod.

Pridam sem aj moje starsie videa nech to vsetko kompletne, novsie videa spravim neskor. Chystam sa ist solo na Uber bossov na Torment 1 tak neskor ked nafarmim kluce tak aj s toho bude video, mate sa na co tesit

Obrázek

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 01.05.2014, 01:28 hod.

Jojo to hrajes nohama ? Na co mas ty spelly ku*va :D . to zapominas zvracet nebo te ta flustacka tolik bavi ?
Tak pekny cil hry a ceremonialku mas a tak nemozne primary pouzivas ... Zkousel jsi Plague of Toads - Rain of Toads, nebo tak nejak, proste ty prsici zaby ... to ma tak krasny proc - healuje to jak blazen a ti haranti z pasivky skacou jeden za druhym. Pak u tebe nevidim zadny bonus k elementu, jeste nejsi rozhodnuty pro finalni vzhled buildu nebo cekas na nejaky konkretni item co te nekam posune ?
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 01.05.2014, 04:49 hod.

Ty asi tou fluskackou myslis poison dart ale to pouzivam len na bossov a je pravda ze som tie zaby neskusal ale asi ani nebudem lebo inak normalne pouzivam fire bomby + acid cloud a tym sa pekne vyvolavaju ty fetishi a inak pouzivam ako bonus dmg pre Gargantuana len som este nenasiel taku chestu kam by som tomohol dat a na mojo to uz skusam dat hodnu chvilu a nedary sa mi to. A ze cim bojujem? Nohama? Nie ved ja som tam len na to aby som vyvolaval summonerov a ty to zamna vsetko zvladaju v pohode ved je to vidiet vo vydeu proti tym jednorozcom a medvedom v RIFTE
Obrázek

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 01.05.2014, 08:47 hod.

Hlavni je, ze te to bavi, ale prijde mi, ze zbytecne zahazujes potencial te zbrane ... S ni se kolem tebe muze i s prumernym AS pohybovat okolo 10 fetisku z pasivky, pak bys mohl zahodit Fetish Army a dat si tam treba Soul Harvest, jako self buff ze ktereho by peti tezily take ;) ... A Gargatuan se stunem mi prijde daleko uzitecnejsi nez ten ktereho pouzivas, hlavne na elity a rift bosse, protoze co je ve stunu neutoci a treba Gargatuan - Wrathfull Protector je jako dmg dealer taky daleko lepsi ;)
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 01.05.2014, 09:39 hod.

fetish army pouzivam hlavne na elitky a s nou to pada jedna radost a Soul Harvest nebudem pouzivat lebo mi to pripada s k nicomu kedze idem na silu summonerov a nie moju samotnu. Gargantuan zo stunom je podla mojho nazoru dobre len na jeden target ale proti elitam kde ich viac tak ta moja runa je uzitocnejsia lebo s nou dava crity aj za 14Milionov a tak elitky padaju jedna radost. staci si to len vyskusat a uvidis sam ze je to lepsie ako stuny.
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 01.05.2014, 14:21 hod.

Toto sa mi stalo prvy krat co hram, ze mi z elitky padly 2 legendarky :)

Obrázek

dnesny loot legendarok pridam vecer
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 01.05.2014, 17:03 hod.

tu je ten moj dnesny loot, mno je nic moc ale padalo to pekne

Obrázek
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 01.05.2014, 19:25 hod.

Historicka udalost ktora sa uz nikdy nebude opakovat :)

Obrázek
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 05.05.2014, 19:22 hod.

Dlho som nic nepridal, dovod bol ten ze som nenasiel nic poriadne co by sa oplatilo sem davat, ale teraz som nasiel zopar celkom dobrych kuskov

Obrázek
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 11.05.2014, 11:00 hod.

Konecne nieco ked mi to padlo tak mi to zvysilo naladu :) neveril som ze mi to niekedy padne ale nosit ju nebudem

Obrázek
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 18.05.2014, 19:03 hod.

Otvoril som naraz 36x Horadric cache a hadajte kolko legendarok mi tam padlo :)

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“