Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Kuki10 » 19.06.2014, 07:59 hod.

Tož rip. :-/
Pasivka by tě zachránila, taky se mi stane že dlouho nic a pak přesně tohle....
Pak už jen čekám kdy procne abych zdrhl.
Když budeš chtít potaham tě přes T6 bounty (jen ty vybraný hodně goldu a expu)
Jako to wd myslím ze ti potaham. :-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 19.06.2014, 08:07 hod.

dik za nabidku, zatim mam furt co zrakvit, takze pohoda, i kdyz mozna jak bude chvilka tak mam jedno wd na 60, tak by se hodilo ho potahnout na 70, at mam na cem skladat vybavu

ted me ceka hlavne DH, monk a crus dodelat achievy a zrakvit :)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 19.06.2014, 08:16 hod.

Není problém, mox chtěl taky potahat , tak jak budu online tak bych vás jen invnul na skoro vyčištěnou mapku.
Těch 10 lvl mas když moc do pul hodiny.

Ok, otviram si truhlářství. :-D

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 19.06.2014, 08:33 hod.

RIP. Bez pasivky ani ránu, já to mám takový alarm :D a poslední dobou mi houká tak 2x za večer, ale Bumbala stojí již 343 hodin, tak snad bude stát minimálně ještě stejně dlouho, i když si začínám říkat, že 460k HP je na T6 docela málo, teda včera jsem rerollnul boty z 450 vit na 485 a mam už 490k, takže už je to o něco lepší.... ale přemýšlím zda topazy nenahradit ametystama
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 19.06.2014, 08:44 hod.

Ja hodil do tepláku diamanty a celkem pohoda už.

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 19.06.2014, 11:52 hod.

RIP. Pasivky jsou pasivky. Snad nějakou přidělají i DH. Dyť je to vlastně jediný char, který ji nemá. Crusader ji má jednoznačně nejlepší, wizard asi nejhorší a barbar má alespoň poloviční, že když mu spadnou hp, tak dostává 50% menší damage...snad na to u DH předělají awareness. Doufám.
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 19.06.2014, 14:47 hod.

Mala technicka vlozka, aneb par poznatku k wifi, trosku jsem to za ten mesic vychytal, i kdyz stale to jeste neni ideal ...

(cela vec ohledne siti, tcp/ip, a tak je pro mne tak trochu spanelska vesnice, takze jen velmi laicke poznatky)

- umistil jsem lip prijimac a natocil antenu na co nejlepsi prijem

Protoze jsem ziskal pristup na routery:
- zakazal jsem na routerech automaticke prepinani kanalu - v nekterou denni dobu se akorat prepinaly sem tam a pripojeni stalo za ....
- nastavil jsem max limity pro ReAuthentication Timer, Idle Timeout, Group Key Update Timer pro wifi sit (nevim jestli je to idealni, ale cim min se toho pres vytizenou sit posila, tim lip)

A pravdepodobne dalsi hodne zasadni vec, nastavil jsem si na windows i linuxu jinou hodnotu MTU a mam dojem, ze se tim prenos zasadne zlepsil, tipy a navody:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5638006509
http://www.richard-slater.co.uk/archive ... windows-8/

ve zkratce jak to zhruba chapu - standartne byva MTU nastaveno na 1500, z nejakych mi neznamych duvodu ma O2 na routeru nastaveno v mem pripade 1492 (u WLAN) a z nejakeho mi neznameho duvodu se to pravdepodobne spravne automaticky nedetekuje (mozna proto ze router je trosku starsi model - tak 3 roky) a pak se sit pravdepodobne zvlast pri vice lidech zahlti mnohem rychleji ...

treba to nekomu nekdy pomuze ..
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 20.06.2014, 13:05 hod.

stve me ze jsem za posledni mesic prisel o tri slusne postavy, ale jsem rad, ze alespon to WD jsem pohrbil sam :)

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 20.06.2014, 13:09 hod.

Já zatím dvě, ale není všem dnům konec. :-D

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 20.06.2014, 15:31 hod.

Zajimava dikuze na tema "proc zmena dexterity na strenght je hloupa"

ve zkratce - nekteri hraci se boji, ze za chvili se budou vsechny classy hrat stejne a lisit se skoro jen vzhledem - a ze lepsi by bylo vylepsit dodge, aby nejak fungoval i na afixy a pridaval i nejaky dalsi bonus, treba attack speed... castecne souhlasim

Obrázek

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 20.06.2014, 16:14 hod.

No jistě. Tak oni řeknou, že dodge není efektivní na určité "hlavní" affixy, takže místo boostu dodge nerfnou dodge a udělají z dex armor. Možná, že si to interně zkusisli boostnout, aby dodge fungovalo na vše a pak to třeba bylo to moc OP. To se můžu jen domnívat. Na druhou stranu, pokud je má domněnka správná, mohli ten dodge celkově překopat, aby byl v pořádku. Filosofie dex charů je přece taková, že jsou to "rychlé" chary ze své podstaty a měly by být schopné se spoustě útoků vyhnout. Na druhou stranu to, že z dex dělají amor ještě neznamená, že dodge u těchto charů bude zcela eliminován. Může být udělaný úplně jinak. Osobně jsem velmi zvědavý, jak se s tím poperou a zda konečně DH (v poslední době můj nejoblíbenější charakter) dostane life saving pasivku.
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 20.06.2014, 16:39 hod.

změna dodge na armor je podle mě chyba, uhejbání je super věc
Kubizek: já sem proti těmhle passivkám, zastávám názor, že když člověk chcípne, tak má být mrtvej
Obrázek

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 20.06.2014, 17:14 hod.

Lemurman: dokud jsou součástí hry, je to každého věc. Kdo je nechce používat, tak nemusí. Akorát když už jsou tam, tak by je měly mít všechny chary.
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 20.06.2014, 17:21 hod.

jasně, je to každého věc, mě je to jedno, ale já ji stejně nepoužívám, vlastně ani nemůžu, hraju DH
Obrázek

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 21.06.2014, 07:08 hod.

O pasivkách. Dopředu je jasné, že v tom případě bude na jisto platit, že sto lidí, sto chutí. Přidám svoji trošku.

Mně osobně by se asi více líbila hra bez pasivek, rozhodně hodnotím velkým mínusem přidanou pasivku pro cruse - zesílený už byl dost i tak- a posílení nejsilnější pasivky WD(procházení wallerů ve SW). Když už, u melee postav si myslím že by být neměly, mají 30% redukci, mají pasivky které je silně posílí do obrany, když už nějaká mocnější pomoc, tak něco ve stylu wizzardovské pasivky Illusionist - ta se podle mě skoro nepoužívá, škoda jí, takový koncept "ou šít" pasivky by se mě zamlouval mnohem více.

a DH pasivku né. Nehraju jej, ale jedna z nejvíce atraktivních věcí na té postavě (ještě stojí za zmínku vzhled female DH :D ) je že nemá pasivku a hra s ním je adrenalin.

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 21.06.2014, 08:06 hod.

Díky tomu, že hra je online a ta pasivka může zachránit char, tak díky bohu, že tam jsou. A nechytejte mě za slovo a nepokládejte mi dotazy, jak často je zachrání. I kdyby to bylo jen někdy, tak podle mě je to jednoznačně dobře. Taky samozřejmě chrání před jednou chybou z únavy, atd. Že to někdo díky pasivce hraje na hraně a spoléhá se na ni, to je jeho věc. A opravdu je to tak, že kdo pasivky nechce používat, tak je používat nemusí a může hrát T6 only solo a bude mít adrenalinu až až. Nerozumím názorům, proč by chary neměly mít něco obecně, když si já můžu zvolit, zda s tím chci hrát, nebo ne. Nechci vyvolávat flame, ale tohle mi hlava nebere.

Rozumím názoru, kdy někdo přijde a řekne: JÁ hraju bez pasivek, jsem tvrďák a vy jste sra*ky. Tohle úplně beru. Názory jako nikdo by něco neměl mít ne :-) Peace.
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 21.06.2014, 12:51 hod.

s DH uz mi chybi jen sejmout 63486 demonu, brnkacka, ale dam si pauzu :)

--------------------------

Takhle nejak si predstavuju dobrou muziku, kdyz se to rozjede v prvni minute, prestanu dychat, vypravi pribeh beze slov, nektere zenske dostane do jine dimenze (5. minuta) i ma cerna duse uroni slzu a kdyz se po osmi minutach nadechnu, pustim si to znovu

Obrázek

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 22.06.2014, 08:01 hod.

ad zachraný pasivky - proc ne, ale všichni nebo nikdo.

zmena Dex na armor - pole me chyba, radeji mit rozumne resenej uhyb. nevim, podle me skoro nefunguje a všechno me hituje jak chce. je sice pravda, ze mi uhyb pred par dny zachanil zivot, ale sakr to byla haluz jak prase. Ve srovnanim s tim, jak pasivky "pravidelne" zachanuji hrace na T4 (public) je to prd. No kdyby nebyly, trochu by premysleli, jestli to hrat ciste na dmg nebo i resit prezití. A nebo jestli radeji nechodit menší obtížnost.

Osobne bych zachraný pasivky zrušil uplne a dal radeji nejakou jinou.

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 22.06.2014, 09:54 hod.

Pasivka není o tom, zda preferuješ demage nebo defens, ale o tom jakým stylem hraješ! Mě by třeba nebavilo hrát jako podělanej a bát se všeho, čistit mapy do posledního moba atd. Já jedu rush a pasivka je jen upozornění abych si dával bacha.

A "pasivku" může mít uplně kazdej a to díky necku Ancestor´s Grace. Stačí chvíli hraní a trochu štěstí na drop a máte ji...já už jich rozložil snad 10. To že je to z hlediska demage totální propadák (z 99%) to už je věc jiná, ale jako poslední záchrana dobrý.

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 22.06.2014, 10:14 hod.

jak sem říkal, co post , tak jiný názor. Mě na nich vadí ( sám je samozřejmě používam) že jsou prostě moc silné- jsou "must have". 2. život, to je taková výhoda, že ji nelze ničím trufnout. Se 4 sloty na pasivní skilly to navíc není ani moc "postih" ji nosit, ač ji třeba za celý večer nepotřebujete. A zrovna ta WDčkovská byla vždy neskutečně silná né jen samotným efektem,ale tím že ješte snižuje cooldowny defenzivním skillům WDčka a nyní je ještě silnější - proto se např mnoho možných buildu na WD hrát zkrátka nebude, protože má pasivku, co mu dovoluje dělat věci, na které primárně určitě vymýšlený ani nebyl. Jak sem psal, defenzivní pasivka, která umožní postavě s defenzivním buildem se ve VĚTŠINĚ průserů dostat z ošemetné situaci do bezpečí je nezbytná, ale nyní prostě neexistuje dilema mezi tím, mít pasivku a mít klidnou hru cenou za pomalejší progress nebo hrát agresivně, dávat dmg, být v centru dění s rizikem. Momentálně nakliknutím jedné pasivky máš výhody obojího.

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“