Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Stanley
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Stanley#2169
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Stanley » 16.06.2014, 14:42 hod.

Tak toho jsem si nevšiml.

Piranhas - "Affected enemies will also take 15% increased damage.": tedy neplatí pro Všechny runy? Jelikož je to napsaný u skillu bez runy, tak jsem myslel, že to platí pro všechny runy. Ale teď jak o tom mluvíte, tak koukám, že u runy "Wave of Mutilation" je to napsané taky. Z toho by mi vyplývalo, že Piranhado a ostatní runy bonus nemá.

Jak píše Leo, tak Piranhado má plus s tím stahováním, kdy se i rychleji vyvolají fetishové z pasivky, když má člověk moby na hromadě, ale 15% je 15%...

Jak to tedy je?

EDIT: Tak primo ve hre to pise, ze bonus 15% dava i Piranhado, samozrejme jen na 4 sec oproti ostatnim runam.

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 16.06.2014, 16:01 hod.

Já mám za to,že všechny runy dávájí +15% ale ta runa Wave of Mutilation dává dalších 15% čili celkem 30%....jako runa Piranhado dává 15% na 4s. Tím jsem si jistej na 100%. Jinou runu nepoužívám, tahle je pro mě best jak na wd pety, tak i na wd jade kde ani jiná bez monka bejt nemůže, to stažení na kupu je u ní klíčový.

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 16.06.2014, 17:22 hod.

aha, toho, ze maji pirane 15% uz u skilu jsem si nevsiml, dik za info ..

s temi 15% mi to nebylo jasne, tak jsem trosku pocetl a vypada to, ze je to vzdy 15%, rozdil u wave of multilation je v tom, ze i kdyz se potvora nejak dostane z vlivu pirani, tak ten debuff plati 8s, u ostatnich to plati pokud jsou potvory v oblasti kde jsou pirane, kdyz vyjdou ven, tak uz ten bonus 15% na ne neplati, alespon takhle jsem to pochopil z nejakych komentaru

ohledne strong arm bracers - tam je to taky slozitejsi - debuff se uplatni pokud s potvorami pohne, tj, pokud je uz neco uprostred tornada a jen se vznasi, tak pravdepodobne se efekt strong arm bracers neprojevi (u piranhado), s wave of mutilation - by mel effect strong arm bracers fungovat vzdy, ale zas se prijde o efekt stahovani na hromadku ...

tohle jsem ted nekde po kouscich vycet, tak to berte zatim jako neoverene info...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 16.06.2014, 18:14 hod.

Počky jak s těma strongama?
Asi to budu muset testnout.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 16.06.2014, 19:47 hod.

S těma procentama máš asi pravdu, teĎ si vzpomínám, že jsem to taky někde četl, že tech 15% u tý jedný runy není navic, ale je to jak píšeš, že kdž vylezou, tak to na ně tšch 8s platí pořád.

Ale s tim piranhado a strong arm bych řekl, že to platí po dobu 4s co jsou v jezírku, alespoň tak mi to přijde poctvě, podle čislel jsi nejsem uplne jistej. Nejdřiv nahodim locus, pak dám jezírko a na ně poslu haunt..takže tam je asi 2s než je sosnu Soul harvestem a je rozdíl když je sosnu se stormama nebo bez nich, tak podle toho to soudim.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 16.06.2014, 19:56 hod.

Ale ty wristy fakci jen u ty jedny runy ne?

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 17.06.2014, 01:30 hod.

@Leo: Mně se dobře hraje se všema charama, ale je pravda, že s pet wd je to asi největší pohoda :) Což neznamená, že mě to vždycky nejvíc baví. Ještě reakce na area of effect:
když bude na screenu 100 zombíků, tak je sejmeš možná i 10x rychleji s wizardem, ale i s full shotgun crusaderem, než jakýkoliv pet wd. Udělá se 2x bum a je to. Když budeš mít na screenu 100 mobů, kteří budou lítat za zdi, knockbackovat, stunovat, utíkat a všelijak ti znepříjemňovat život, tak věřím, že s pet wd budu o něco rychlejší, než spousta charů. Možná se mi to jen zdá, ale T4 rifty dělám solo s pet wd za stejnou dobu, za jakou dělám se všemi svými chary rifty T2. Nemyslím si, že by moje pet wd bylo výrazně lepší, než moje ostatní kusy. A že už jsem těch riftů taky pár naběhal. Za všecky, kromě monka.

edit: zajímavé je, že v rift it forward běhají solo t5 a t6 v 95% jade wd. Zbytek jsou full akhan crusadeři a wizardi. Nikdo jinej solo t5 a t6 neběhá. Těch t5 a t6, kteří shánějí 3 lidi na rg se tam moc nevyskytuje, tak to ze zvědavosti sleduju, co jsou ty chary zač i když zrovna nepotřebuju běhat jen po rg.
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 17.06.2014, 09:26 hod.

pro ty co nesledujou tema nejoblibenejsi pisnicky, tak o tohle video by bylo skoda prijit

na svych strankach ma typek noty, kdyby nekdo chtel cvicit akustickou kytaru :-)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 17.06.2014, 10:58 hod.

A já myslel, že posloucháš jen techno :-) Tahle kytarka je podle mě nej verze, co na netu je. Pouštím si to celkem pravidelně. Týpek umí a video udělal taky velmi dobře. Když už jsme u toho, taky postnu jednu verzi, kterou jsem objevil nedávno a myslím si, že je taky velmi povedená i když je pojatá jinak :)

https://www.youtube.com/watch?v=YMX_OfNFpuM
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 17.06.2014, 11:30 hod.

piano taky parada

na kytaru jsem ve 14ti hraval, tak je mi to blizke :) Techno jsem si poustel ke streamu hlavne protoze nesnasim v radiu reklamy a kecani a zadne jine radio kde by jen hrali a neco rozumneho jsem nenasel

Obrázek

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 17.06.2014, 17:22 hod.

Díky Leo, já bych o to přišel. btw trist theme mám jako budík na mobu snad odjakživa. každé ráno slyším tu brnkající melody :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.06.2014, 01:53 hod.

Darkness píše:piano taky parada

na kytaru jsem ve 14ti hraval, tak je mi to blizke :) Techno jsem si poustel ke streamu hlavne protoze nesnasim v radiu reklamy a kecani a zadne jine radio kde by jen hrali a neco rozumneho jsem nenasel
Doporučuju používat radio přes Winamp, kde se dá najít spousta rádií, kde nekecaj a najdeš tam snad všechny žánry ;)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 18.06.2014, 11:38 hod.

dik za tip :)

-----

PTR pro verzi 2.1 by melo byt spustene nekdy tento mesic, presny termin nebude dopredu ohlasen.

Jsem zvedav, nejake info ke zmenam a co bude mozne vyzkouset se uz objevio.

Nejzajimavejsi zmeny:
- monk - pasivka "One with everything" bude minulosti
- monk, DH - DEX == Armor
- navyseni statu pro healing na itemech
- Tier rifts se budou jmenovat "Greater Rifts"
- nove gemy, alespon ze zacatku na ptr testovat jeste nepujde

Obrázek

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 18.06.2014, 11:48 hod.

Zatím ten nástin vypadá zajímavě.

Co se týká Dexterity na Armor, tak právě kvůli tomu změní Seize the Initiative u Monka, ale OWE se to myslím netýká, alespoň jsem to nikde nečetl nebo přehlédl.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 18.06.2014, 11:54 hod.

owe už nebude ale bude nová pasivka co bude dělat +30% z max rezistu co sjem četl

ještě jsi zapoměl nerf heal globů to je fakt maso
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 18.06.2014, 12:02 hod.

Hulku ale teda co já četl, tak ty změny jsou naopak k lepšímu ... Ok nevím jak OWE to jsem nikde neviděl, ale pokud jde o ty dvě další, tak za mě senzace :
1 - dex=armor, místo dex= dodge šance - jednoznačně super, meníš jistotu za možnost, kontrolu hry za náhodu ( procne/neproce )
2 - u globu to stejný, ubyde globu a zvedne se loh a lps, opět super, opět dostaneš něco co máš pod kontrolou místo náhody ( padne globe, nepadne)

Zrovna obě tyto změny jsou jednoznačně k lepšímu, protože dávají hráči do ruky nástroje k lečení, obraně a snižují prvek náhody ...

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 18.06.2014, 12:08 hod.

Second, One With Everything is being replaced with a new passive called Harmony. Harmony allows 30% of your single elemental resistances from items to apply to all elements.

nedalo mi to a našel jsem to :D
dex = armor je super změna, a jasně loh a i regen má bejt víc na gearu tak jsem zvědavej o kolik to bude jestli to nebude kosmetika zase
Obrázek Obrázek

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 18.06.2014, 13:32 hod.

Hm...vypadá to zajímavě. Jenže je tady jedno jenže - co když budu mít 10 slotů vybavených charů? Seasonal char bude určitě zabírat slot, určitě to nebude zvlášť. A když zkončí sezona, co se s ním stane? Přenese se mezi normální chary? Co bude s jeho paragony, zmizí, nebo se přenesou se do "normal" modu? Mám ještě asi 10 otázek, které tady nebudu všechny psát, ale odpovědi na ně by mě fakt zajímaly. :)
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.06.2014, 13:43 hod.

Asi jak v D2 doufám. :-D

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 19.06.2014, 07:48 hod.

vcera jsem to s wd uspesne zakoncil, nejdrive jsem si dal solo 1x bounty T2 a padl ring, pak trosku pofarmil T3 a na zaver jsem si dal jeden rift T5 v parte s dobrym monkem a crusem - s WD jsem byl na T5 asi poprve a bohuzel, zatim naposled :) ve 3. patre cekali ti hnusni modri psi z aktu 5, pred kterymi neni uniku a navic waller - takze ani monk se stity nepomohl, protoze mel sam co delat a ja bohuzel v jednu chvili uvizl o chlup dele na spatnem miste. Dalsi WD asi zkusim s pasivkou :) Na sobe jsem nic az tak zajimaveho nemel, stve me akorat SOJ a SB a trosku mrzi zbran..

Akorat mi zacinaji chybet fire veci ... tak jsem pro zmenu slozil arcane archona, kdyz uz padl ring, zkusil jsem 2x nahodit a sel spat. (enchanty jeste nejsou hotove, chybi mi goldy i FS)

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“