Vzhledem k tomu, že CRYPTA včera byla neskutečná show, tak jsem se rozhodl také pořídit nějaké věci na monka
Počáteční strach z nízkejch FPS byl za nedlouho zapomenut a i když jsem byl chvílema na 8 FPS, tak se to dalo hrát "v celku slušně". Určitě lepší než když lítá latence nad 600. I nějaká ta krizovka přišla a to ve Fieldech při hledání Crypty, to jsem měl chvilkama dost na mále - ono taky si tam poletovat s WD s 3,5k armorem na MP7 není žádná hitparáda, ale naštěstí vše dobře dopadlo a ani pasivka neprocla

Je fakt, že jsme to všici měli premieru a tak to asi nebylo moc efektivní, ale to se určitě po pár pokusech a radách od zkušenejch harcovníků zlepší
Pokud by měl někdo zájem to též zkusit není problém, stačí se ozvat, já stále určitě budu dále preferovat moje oblíbený FAST runy, ale tohle pro zpestření není vůbec špatný.
PS: Kuki pokud budes mít chvilku, mohl by jsi toho monka zkouknout.. narval jsem do něj cca 200Mio, tak doufám že to bude good, ještě čekám na ring co biduju(cca okolo 20h bude)
Přidávám stručný přehled, trochu se obávám o AR a armor.
Armor - 5300, AR - 700, Dodge - 26%, Block 31%, HP - 113k, life reg - 1300, LoH - 1940, spirit reg - 5,38
Poslal bych to na Dprogresu, ale je to poslední dobou nějaký nefunkční
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/27028692