Ne, v pohodě. Tenhle dotaz je úplně v pořádku a sám se nabízí. Moje odpověď je, že se to snažíme naší činností narovnat do té roviny, aby to, co považujeme za špatné, bylo co nejvíce omezeno (nikdy to nevymizí úplně, ale přesto věřím, že se ta činnost dá protiaktivitou omezit) a aby se většina vklidu i na hardcore publicu bavila hraním hry (farma, expení, pokec) s neznámými lidmi bez toho, aniž bys musel sledovat, zda na tebe někdo něco nešije. Už tak nevíš, zda tě cizí lidi zachrání, když dostaneš disconnect, nebo se toho třeba pullne fakt moc...těch adrenalinových okamžiků je i tam myslím si dost. Nedávno jsem hrál jeden public, kdy měl jeden z nás disconnect, stál zrovna v desekrátoru, řezaly do něj 2 elity, no...nevěděl jsem, co dělat, tak jsem šil do těch elit. Další 2 lidi, z toho 1 barbar už byli vepředu. Napsal jsem do chatu - DC here!!!! Okamžitě to otočili, skočili tam, začali to řezat, sbírat globy atd. No, spoluhráč to přežil, vklidu se disconnectnul a docela mě dojalo, že tam hrajou takoví lidi, kteří když vidí, že je průšvih, tak neváhají pomoct. To se mi líbí