Nováček na HC
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Já jelikož v dohledu není nikde kabelovej net jedu jenom na wifi a DC sem měl jenom jednou :-)
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Re: Nováček na HC
Jo, to se hezky říká, nehraj na wifi, nehraj sám. Ale co když to jinak nejde? Internet je, jaký je a sehnat kvalitního spoluhráče taky není lehké. Z kamarádů to nikdo nehraje a najít na netu někoho kompatibilního taky není snadné. Pak člověku nic nezbývá a jít i s rizikem. Když vám pak kvůli tomu umře druhá postava za sebou, tak to nasere a člověk si dá na pár měsíců pauzu. Mě zatím umřela jen ejdna psotava na blbost a 4 na lag, či odpojení.
Mám pár stručných dotazů:
1. Pokud umřu, přicházím o goldy? Nebo opravdu jen o equip a itemy, které mám aktuálně v inventáři?
2. Jsou mezi HC postavami sdílené dovednosti u artisanů? Pokud umřu, musím dovednosti trénovat znovu? Nebo je to sdílené jako na SC?
3. Dají se měnit skilly followerů?
1. Pokud umřu, přicházím o goldy? Nebo opravdu jen o equip a itemy, které mám aktuálně v inventáři?
2. Jsou mezi HC postavami sdílené dovednosti u artisanů? Pokud umřu, musím dovednosti trénovat znovu? Nebo je to sdílené jako na SC?
3. Dají se měnit skilly followerů?
Díky