HC Mumik a jeho brečící koutek
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Toz dneska pri MP4 loveni klice 3a - 2x elite + klicnik, toho jsme probehli, bo valor 4 je prej malo. Jenze elitaci me pekne zridili. Kdyz jsem si malinko vydechnul, byl jsem zamcen do steny s ohynkem pod sebou. Discipláč na 0, ale obnovil jsem ju + vylecil se, zed vsak zmizet nechtela, toz jsem daval IDDQD, ktery nastesti diky setu mam +20 a to me zachranilo. Ufffff. Ani mi nevadilo, ze klic nepadl :-D
Co mi vsak vadilo - kazdymu s kym hraju to dropuje jak na bezicim pasu. Kurna paragon 36 nic. Radost z brimovy sekyrky na 37 obrovska :-D. Toz uspesny den a pekna hra.
(samo v helme byl sut na zivoty, ne ta hruza co mam ted, tu pouzivam jen na MP0-1)
Co mi vsak vadilo - kazdymu s kym hraju to dropuje jak na bezicim pasu. Kurna paragon 36 nic. Radost z brimovy sekyrky na 37 obrovska :-D. Toz uspesny den a pekna hra.
(samo v helme byl sut na zivoty, ne ta hruza co mam ted, tu pouzivam jen na MP0-1)
Re: HC Mumik a jeho pokrok
Já za to fakt nemůžu Moxi =( ;-)
-
- Minion of Destruction
v poho čéče. Holt budu na ty setovy Blackthorne´s gate setrit mesic, spiš tak dva :-)
-
- Minion of Destruction
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... fVg!YaZZbb
to si sem davam, abych nezapomnel jak to budu zkousetz hrat s Vajem III.
( komenty pripadne sem: http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 20#p196720 )
to si sem davam, abych nezapomnel jak to budu zkousetz hrat s Vajem III.
( komenty pripadne sem: http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 20#p196720 )
-
- Minion of Destruction
Dofarmil jsem nejaky klice, takze mam 3x IM. Pokud mozno bych chtel zitra na bossaky - MP5 (beru barba) a chtel bych otocit aspon 3 kola. Pokud preziju.
Nejvetsi ukol - sehnat lidi co maj taky nejaky IM a troufnou si.
Nejvetsi ukol - sehnat lidi co maj taky nejaky IM a troufnou si.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Zrovna pred chvilkou jsme sli MP5 a imka me dosly.
Ale dostali oeknou cocku.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ale dostali oeknou cocku.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Moje milá dnes odjíždí na víkend na školení a tak všichni dobře víte, co to znamená ... pokud neripnu :-D
-
- Minion of Destruction
Brawler - Skoda ze ne na mesic na skoleni. Vecer by jsme to mohli spachat. Muhehe
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ajaj boiler bez dozoru.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
Kuki - potreboval bych vlozit prazdny prispevek jned na prvni misto - hned pod to jak pisu drop. Jak to mam udelat? Mam takovy napad, co tam napisu. Ď za radu
Tohle prosim vlozit hned za drop. dekuji
Tohle prosim vlozit hned za drop. dekuji
Naposledy upravil(a) Ride dne 21.04.2013, 13:20 hod., celkem upraveno 1 x.
Ubery bych velice rád zašel, jen s IM to teď není zrovna slavný, nebylo moc času na farmu klíčů...dnes se bohužel zdržim o něco dýl v práci, ale počítám, že kolem 18:30 už zase budu sedět u D3 a snad se mi podaří nafarmit nějaký ty kliče...mám 4kusy z a3 a pak 1kus z a? ted netušim ...určo se mnou počítej a když mi dáš čas tak do 21h tak snad budu mít i 3IM...
-
- Minion of Destruction
Ja bych ty bossaky sel tak od 21:00 az bude klid a budu s tebou pocitat. Doufam ze Brawler pude taky + jeste nekdo s poradnou bouchačkou :-)
-
- Minion of Destruction
Diablo chce se mi blejt!!!
Dnes 3x MP5 bosse. Padla 1x vec ze smradocha a jinak NIC. Divite se? No ja uz moc ne.
K tomu cely paragon u DH 0 legend. Ted su 39 s*ač. A neparim porad jen MP0. Vetsinou jedu MP1, na klice sam MP3 (v parte MP4). Na vic s timhle dropem a stestim proste nemam a presne kvuli tomuhle jsem presel z SC na HC - aspon kvuli obcasnymu adrenalinu a vetsi radosti z dropu....
Dnes 3x MP5 bosse. Padla 1x vec ze smradocha a jinak NIC. Divite se? No ja uz moc ne.
K tomu cely paragon u DH 0 legend. Ted su 39 s*ač. A neparim porad jen MP0. Vetsinou jedu MP1, na klice sam MP3 (v parte MP4). Na vic s timhle dropem a stestim proste nemam a presne kvuli tomuhle jsem presel z SC na HC - aspon kvuli obcasnymu adrenalinu a vetsi radosti z dropu....
Naposledy upravil(a) Ride dne 20.04.2013, 06:44 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Jako je fakt, ze tvoje bilance byla silena, ne ze by ostatnim padaly tuny organu, ale rozhodne ne 1/9 Priste to snad bude lepsi
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
-
- Minion of Destruction
Nevzdavam to. Dnes s Brawlerem a Kolmenem farma klicu a uz mam zase 2xIM. Chybi klic z 2a a zase muzem pokouset to moje ne.stesti u bossaku. Od posledne u me maji vroubek.
-
- Minion of Destruction
HC maniaci. Konecne jsem pro vas sesumiroval veskery ceny za svoji DH vybavu co pouzivam. Pokud se chcete mrknou kolik staly ty parady co mam na sobe nebo na +- kolik pokusu jsem co ucraftil, mrknete na druhy prispevek (hned za dropem).
-
- Minion of Destruction
Posleni dny jsem si hru uzival a bavilo me to. Obcas padl i nejaky ten brim a pekna bouchačka pro pomocníka - Grand Vizier. Hlavne hra s Kolmenem me bavi, protoze to na MP2 pekne utika a jeho tempo je pro me idealni. Valili jsme takovym tempem, ze jsem se prehoupl na 42. Tam se bohuzel drop zase seknul a uz jsem ve 3/4 a porad nic. Toz co, nebude to poprvy, ale kaslu na to. Hra me bavi.
Ucraftil jsem dasi DEX amulety, ale sama hruza. Padly mi vsak supr rukavky pro DH (CRT 10/40+ALL+DEX), toz mam radost.
Ucraftil jsem dasi DEX amulety, ale sama hruza. Padly mi vsak supr rukavky pro DH (CRT 10/40+ALL+DEX), toz mam radost.
-
- Minion of Destruction
nemozne se stalo skutecnosti - LVL 60+42 a opet 0 legend. Skoro cely jsem ho hral MP2, tak su asi fakt smolar. Jeste ze je kde si postezovat :-D
-
- Minion of Destruction
Breceni a jen breceni ... rad bych napsal - padl mi brim xy, proste cokoli, ale nemuzu. Momentalne jsem 60+44 a uz 2 cely paragony bez jediny legendy!!!!!
-
- Minion of Destruction
3x IM k dispozici. Toz na MP3 klice nepadaj, ale na MP1 jo :-D
Vecer od 21:00 bych rad nejaky MP5 bossaky. Toz snad se podari sehnat parta (Brawler a Kolmen jsou snad ukecani uz od vcerejska). Rad bych jel 2 kola (idealne teda 3 kola).
Vecer od 21:00 bych rad nejaky MP5 bossaky. Toz snad se podari sehnat parta (Brawler a Kolmen jsou snad ukecani uz od vcerejska). Rad bych jel 2 kola (idealne teda 3 kola).