Rozhodně pro lidi, kteří čtou dlouhé příspěvky.
A jak mám psáno v podpisu. Je to na mě tak dlouhé, že se sama bojím, že to nebude dávat smysl pro všechny ani po několikanásobném přečtění sama po sobě. Nehledě na to, že jsou bohužel u mě překlepy tak běžný, že toto opravovat nebudu. Nezlob te se prosím. Arthur Shopenhauer se v tomto bohužel dokonale trefil. Nemusí to dávat smysl všem, ale snažit se budu a to včetně správného pravopisu a bez překlepů. A pro zmínku. Já sem čistě PvP hráč. Nikoliv PvM hráč.
On se může bavit i ! zlou hrou PvP ! a nikoliv naprostým amorálním způsobem štvát takto hráče, což mi ale opravdu neuvidíme a bez toho, aniž by nám to on sám na sebe řekl, to ani neuvidíš. ( A taky by byl hloupej, kdyby vám to na sebe prozradil, pokud toto neznáte ).
Ze své zkušenosti PvP ( dovolím si říci, že není malá ) : I když toto bude znít velice zvláštně, tak jde !naprosto! ( nikoliv hrubý odhad ) přesně poznat to, jak zkušený hráč proti Tobě bude stát v plánovaném PvP v D3 a nejen v něm.... -->>( vůbec se nebavím o lidech, kteří tam umírají a jakože na tom videu chcípal okamžitě každej, ať se jednalo o obtížnost hell, bo ne a věřte tomu, že to jde ustát o dost víc i na tomto lvl a tito lidé nejsou hrozbou v žádném případě )<<--.....Poznám to úplně přesně z PvM. Ale úplně přesně. Jaké máte staty, reistence v %tech a zbroj v %tech. On takto může jen testovat hráče a koukat, jak jsou schopní hrát hru a kolik nebezpečí na něj čeká v podobě PvP v D3. ( Pokud neobsahuje hra vysloveně PvP bonusy, což D3 fakt neobsahuje ). Vím, divné, ale vážně z PvM. Z jednoduchého důvodu. Jde to aplikovat v úplně každé hře bez PvP bonusů a díky jednomu detailu, který napíšu dále..
Důležité : Nehledě na to, že v D3 se na to můžete vysloveně podívat, ale o tom to není. To moc her nepodporuje a osobně to od Blizzu považuji i za fatální chybu, právě co se plánovaného PvP týče a jest-li toto Blizz o PvM a coop skupině neví, tak to ho okamžitě považuju za stupidní vývojáře rpgher, který nemá na poli PvP co dělat a má tvořit hru pro singly a coop. Nikoliv PvP!! Ukázat vám přesně statusy hráče ve skupině, když plánuje do hry PvP může totiž opravdu jen stupid.
Důležité : Samozřejmě vám o tom nic neřeknu, že s vámi tu skupinu zakládám jen kvůli tomu, abych poznala jak zvládáte přesně hru a jak pak budete pro mě moc nebezpeční v plánovaném PvP!!
Důkežité : Ono, tohle je Srandisto taky jeden z důvodů, proč zatím odmítám hrát ve skupině s ostatnímy hráči kvůli plánovanému PvP, protože to zná podle mě tuna lidí ( poslední naše SZ ). Nechtělo se mi o tom bavit v případě, že to neznáte. Ale teď už je to jedno a já to naopak českému lidu tohoto forum klidně ráda řeknu, protože sem se tady setkala s 95% normálními lidmi. Budu ráda, když tohoto v PvP proti světu využijete.
Důležité : V levém horním rohu se totiž objevuje po přihlášení do skupiny, což se týká ! skoro ! každého MMORPG na světě a akčních rpg, jak a kolik zrdaví vám chybí do smrti. ( Jak říkám D3 vám to přímo nabízí ve volbě se podívat na celkovou postavu vašeho spoluhráče vysloveně do detailu. To není normální tohle, pokud plánuju do hry PvP

. To už je na palici ). Nikde není psáno, že přítel v přátelích je tam od přátelství . ( Vy, co jste si mě přidaly z tohoto fora do přátel. Nebojte, proti vám sem toto neměla v úmyslu

). S váma PvP ne. Jste opravdu přátelé díky tomuto foru

. A pokud budete chtít semnou PvP , tak jen na vaše přání.

. Tady je opravdu spousta normálních lidí a až mě to mile překvapilo oproti jiným forum. Přiznám se. Toto je moje naprosto první ! herní ! forum, kterého se zůčastňuji. Pár zkratek mi tu vůbec nedávalo smysl a za vysvětlení musím velice poděkovat ZOMBíkovi:)
Z5 k téma : Ukazatel zrdaví a PvM -->> Vzhledem k tomu, že vím velice přesně maximální DMG monster na danou obtížnost díky neustálemů zkoušení jejich ran do mě a odpočítávání ------>> !!O tom vůbec nepochybujte!! Mmomentálně je moje znalost pouze DH do začátku inferna. A taky proto hraji totál bez aukce!! Ta vám tohoto dosáhnout úplně zamezuje vzheldem k tomu, že koupíte předmět, který na daném místě nemůžete vůbec dropnout. Dokonce o to lépe vlastně to hrát bez aukce , ať se vám to zdá, nebo ne ) <<------- mi proti vám zaručí výhru, nebo mi bude jasné, že proti vám PvP nemá cenu. Něco mezi neexistuje!! Sem schopna skoro s přesným výsledkem spočítat právě díky vašemu ukazateli zdraví ve skupině vaše resistence v procentech, vaší zbroj v procentech a na základě tohoto se dají odvodit i vaše statusy postavy. Koor v D3. Kde je blizzard stupidně naprogramoval dané.
Věřte, že znát přesný DMG monstra pro danou obtížnost dělá hodně pro PvP. Podle toho jsem schopna vám ještě před vůbec vzájemným PvP říci : Tebe zabiju bez problémů. Tebe zabiju s problémem. Ty budeš extra problém k zabití, ale šanci furt mám. Ty jsi jistá smrt. Jde jen o to vás donutit ke společné hře. A Upřímě?? Proč myslíte, že hraji za DH, který se na HC považuje za nejtěžší postavu?? K takovému to hráči se přidáte už z psychologických důvodů. Vůbec se o to nemusím snažit vás o toto prosit. Věte tomu. DH hraji jen kvůli tomuto. Už založení této postavy byl plán nato ovlivnit pro nastávající PvP lidi. Věděl to snad někdo?? A stejně tak nevíte skutečné pohnutky toho, proč to ten na tom videu dělá. Ono naopak. Tím, že udělá ze sebe svini,toto dokonale zakryje. Nebyl byl první za mojí dobu hraní PvP, kdo toto udělal. Proto sem se s váma tak přela. Já netvrdím, že to dělá!! Ale to sem několikrát jasně psala.
A vzhledem k tomu, že to může dělat z tohoto důvodu, si osobně nedovolím říci, že se vysloveně baví na tom škodit hráčům a vy si to nemůžete dovolit taky.Jde jen a jen o vaše názory. Omlouvám se. To je pouze váš názor a není ničim podložený. V tom případě se nedá považovat za pravdu v žádném případě.
On to vážně může dělat z tohoto důvodu, pokud je to velice zkušený hráč v PvP jen proto, aby si testnul ostatní lidi. A to vám ukazatel zdraví, který se ukazuje v levém horním rohu obrazovky o členech skupiny dává dokonalou možnost spočítat, pokud znáte i přesné DMG monster. Opakuji: Znát naprosto přesně maximální DMG monster na jakoukoliv obtížnost mi proti vám zaručí výhru, nebo se do toho s vámi pustím podle výše uvedeného. ( Znám ho přesně do konce hell za DH). A o tom vůbec nepochybujte. Je úplně jedno, za jakou postavu budeš hrát pak se mnou pvp, protože já Tě donutím se mnou hrát za všechny tvé postavy. Vy totiž nebudete vědět, že můj jedinej plán s vámi hrát je ukazatel zdraví v levém horním rohu. Což může být s přehledem i jeho motiv na tom videu. Jen naprosto nezjistitlenej pro vás. Byl by obrovksý hlupák, kdyby toto sám na sebe prásknul. Pokud to nezná, tak si dovolím tvrdit, to co vy. Ale ani jeden z nás toto neví.
Proto je jedinej spravedlivej soud ho sestřelit. Né o něm polemizovat.