Další veselost při expení na T5 - Halls of Agony3, takoví ti velcí frajeři s obříma pazourama co vás odhodí kilometr daleko

Byli hezky za malejma dveřma, takže než jsem se probral, byl jsem oblíčen mezi nima, páč měli vortex, podávali si mě jako fackovacího panáka, HP okamžitě v háji (tak 15%) než jsem vůbec pochopil která bije, potion, snaha utéct, nešlo pro sevření, HP zase dole, takže spirit walk, jenže vortex, navíc měli teleport a snad i fast či co, nebyl čas to číst, prostě furt si mě tahali k sobě a portovali se za mnou, navíc jsem mezitím musel kámošovi napsat "zmiz", tak se za náma táhli až kdovíkam (HP furt dole), utekli jsme do slepé uličky, tam už naštěstí naběhnul cooldown na potion, takže jsem se jim už postavil s tím že kupodivu furt neprocla pasivka a sundal je, ale fakt adrenalin
Normálka mne to nerozhodí ani na T6, bojuju s elitkou a mám přehled co a jak, HP dole no problem, ale tohle na mne tak vybaflo že jsem v první momenty ani netušil jestli mám pasivku v háji či ne, moment překvapení, nemilé, nemusím už zažít před spaním