Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Darkness
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Darkness » 07.05.2014, 17:29 hod.

zrakvil jsem si myslim vzhledem k poctu hodin a tomu jake obtiznosti hraju malo postav
- jo ze zacatku jich bylo tak 6-7 nez jsem si na HC zvykl, ale pak vetsinou uz jen na MP10, nebo proste clovek za ty stovky hodin udela nekdy blbost

Zastavat se mne vylozene nemusite, takovehle postrehy mi nevadi, spis je vitam

Napadaji me ruzne duvody a vysvetleni toho, proc ma darktref takovy dojem:

- zvlast s fire wizardem se hodne pohybuju proto, abych zasahl co nejvic mobu, utocit na jednoho nema moc smysl, radeji bych mel klidne celou mapu na hromadce (skoda ze uz dlouho jem nehral s nejakym pk)

- samozrejme casto preventivne ustupuju, zvlast kdyz porad neco menim, itemy nebo skily a poradne nevim jak na tom jsem

- s fire wizardem s Mirrorball se hraje hodne jinak nez s jinymi buildy a to diky magic missile conflagrate, kdo to nezkusil, tak to nemuze tusit, ale je to podobne jako barbar rend nebo monk exploding palm - barbari taky farmili MP10 stylem, ze probehli mapu obcas hodili rend a bezeli dal ... - s buildem, ktery pouzivam je to obdobne, kdyz 2x hitnu 3 sipky jedna 4-7 mil crit - tak mobove hori jeste 3s a dostavaj nejaky ten milion dmg navic, casem clovek ziska odhad, kolik ran staci, a zvlast kdyz je v parte monk se solidnimi dmg bonusy a ja treba pridam jeste blackhole, tak fakt staci malo a vsechno lezi ... a Zaljanovi pidizvici kdyz tak dosekaji zbytek za behu :)

- a taky mozna jedna z hlavnich veci, ja zacal streamovat vice mene jen proto, abych si nahral ripy a poucil se s nich a vetsinou mi na zverejneni prijdou zajimave prave ty momenty, kdy z nejakeho duvodu mam problem a bud to zvladnu nebo ne ...,
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 07.05.2014, 17:55 hod.

tak ten post jsem nejak nepochopil (ted nemyslim tvuj) - mozna to bude jen nepochopeni toho, ze se clovek proste nezdrzuje s kazdym jednotlivym mobem anebo ze se jede v parte a jeden moby nakousne a druhy dorazi (treba v mem pripade SH nebo pidizvikama)

dukladne cisteni ma odpodstatneni tak na T6, ale jinak nejaky zbytky vzdycky zustanou

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 07.05.2014, 18:40 hod.

Když vidím napsané něco, co považuju za chybné a mám potřebu k tomu něco říct, tak to řeknu, to je celý 8-)
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 08.05.2014, 13:36 hod.

@darktref: cekam na nejake blizsi info, kdy jsem podle tebe hral silene? At se muzu mrknout a uvedomit si to a nebo vysvetlit proc.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 08.05.2014, 14:18 hod.

Fire carodejka zkousi nove Born's set - redukce coolldownu se dostala lehce pres 50%, Vymenit TF za Born's sword se mi nechtelo, ale zkusim, jak se s tim bude hrat, 15% zivota navic je slusny bonus. Buffed toughness se tak dostala na 16 mil.

buffed DPS s paragon body 690k
Dmg do elite sice klesla s 1.8 mil na 1.4 mil DPS, ale to je zanedbatelne a az tak nepocituju
Naopak jsem pridal 39% area damage, s paragon body jsem na 89%.

Imunitu uz mam dostupnou skoro na vsechno:
- full BT set
- ice climbers - redukujou trochu cold dmg (krom sveho hlavniho efektu)
- Gecka mi vcera venoval arcane immunity amulet
- Poison amulet, uz mam 14 dni.
- AR buffed 2000+
- Armor buffed neco pres 10k
- Na lighting a fire mam zhruba o 2-3% vyssi redukci nez na zbytek elementu (nahodou, ale to je dobre)
- takze nejvetsi nebezpeci ted jsou charge a stun a to se da uhlidat a kontrolovat s blackhole, na kterou mam cooldown jen 6s + teleport cooldown 8s
- celkova dmg redukce je okolo 97% a s tim uz se da hrat i T4+,docela bezpecne, jeste 1% by to na T6 chtelo, mozna vratim zpatky diamanty do chestky

Nove sestaveny gear jsem zatim testoval chvili solo na T3 a tam se citim bezpecne skoro jak na normal.

tak snad tento tyden zkusim nejaky solo rift T6

- pokud se dozije PL 600 bude farma T6 na HC bez problemu, bych rekl ... tech 150 bodu co mi chybi bude slusny boost, defense i offense
- v dobre parte by bylo T6 bez problemu uz ted, ale T6 rdy postav na HC je zatim dost malo (defense i dmg)

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 08.05.2014, 17:21 hod.

tak uz se mi na EU foru jeden monk a jedno WD na farmu T6 prihlasili, parada...

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 08.05.2014, 18:55 hod.

farmime T6 rifty na HC, kdyztak mrknete ;-)

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.05.2014, 00:45 hod.

Tak se pochlub co padlo.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 09.05.2014, 08:24 hod.

zadnej hrac nepadnul, takze dobry :)

lege/FS padaly prumerne tak 2-3 na osobu a run, ale nic specialniho, tedy pokud si dobre pamatuju... ale jde to i v lagach, zvl. ke konci jsem mel pulku riftu latency pres 500 :D

nejhorsi byly useky v pande, tj. mrazici steny a pak ty maly vezicky s lightingem - ty neuveritelne nakladaly

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 09.05.2014, 12:01 hod.

Mne padly bracers, ktere jsem chtel s hodne dobrymi staty:

Obrázek

Jinak mam par postrehu, pridam pozdeji, s nejakou ukazkou.

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 09.05.2014, 13:07 hod.

Trvalo na to dost dlouho, tak 20 minut rift, vybrat neco zajimaveho neni jednodoche, tak zatim jeden 2 pack.

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.05.2014, 13:41 hod.

Chci pak na T6 testnout Monaka co ustoji a neustoji.:)
Ale vypadá to pěkně.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 09.05.2014, 14:29 hod.

zrovna pasáž,, jak nám to uplně moc nešlo :D Ono je dost znát, když tam s nama pobíhá dalších 15 fetišů od zaljana, jako klamných cílů.

Po včerejší 2,5H na T6 a asi 6 riftech sem komplet od základů překopal monka a udělal sem z něj tankovací hovádko :) Záložního budu mít na probíhačky na nízké tormenty.

Jinak mě příšla rychlost v pohodě - já osobně jsem šel vůbec poprvé rifty t6, myslím že i leo a zaljan, to vše se odladí časem, (sem vůbec zaskočený, že zastánci "normální" hry řeší efektivitu ;-) ) Trvá to samozřejmě déle, ale odměna za to stále odpovídající - přes 1 -1,2 B expů za hodinu zkrátka na t1-t3 neudělám s žadnou partou co sem doted hrál. Legendárky padaly docela pěkně, asi si začnu vést podrobný statistiky jak někteří a bylo to možná spíš stěstí, nicméně většinu byh hodnotil jako zajímavé. Goldů slušné hromady. Nikdy nebude v tomle panovat shoda, ale já si myslím že je to ted dobře nastavané, to jak rostou bonusy za zvyšující se obtížnost. Já sem spokojený.

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 09.05.2014, 15:18 hod.

@Antabus: jj, schvalne jsem strihl tohle, protoze to byla zabava a taky trochu adrenalin :)
Zaljan uz zkousel T6 rift solo, v parte myslim poprve.
-----

Jeste ukazka jak to vypadalo ve ctyrech:

Par poznatku:
- Borns set jsem zas rusil po prvnim riftu, Thunder Fury mi chybela, budu zkouset vic kombinaci, ale zatim se mi hraje nejlip s TF
- I s ice climbers frozen vybuchy boli dost a kdyz se do toho prida treba jeste poison, tak je i vic nez pulka zivota pryc hned

Pro dobrou partu je T6 v pohode, spousta zabavy, ale i spousta krizovych situaci:
- je hodne dulezite vedet, co ktery typ monstra dela a na co davat bacha - Act5 monstra i mapy jsou zaludne
- pro melee postavy je hodne nebezpecny lighting - kdyz nahodi 2 WDcka totemy a zrychleni pidizvici zacnou mlatit do bosse, tak to je bleskova smrst - mi to vzalo skoro cely zivot na zlute elitce, antabus se na konci videa nemuze priblizit k bosovi ...
- vsem z party alespon jednou procla pasivka, krome mne, ale mel jsem k tomu nekolikrat hodne blizko
- legendarky padaji vic, ne o moc vic, ale vic
- nektere skily, ktere jsou super, jsou zaroven hodne neprijemne, napriklad Pirane a kdyz Enchantres promeni moby na kuratka - nekdy jsem vubec moby nevidel, jen podle zobrazovanych cisel hitu jsem vedel ze tam neco je
- s tou spousto spelu a mobu + vysoka AS diky dvema perma totemum mi kleslo nekdy FPS i na 20, Zaljan vylozene nekdy nevidel vubec co se deje, pokud vam nebezi diablo opravdu svizne, tak T6 nedoporucuju

Obrázek

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 10.05.2014, 07:15 hod.

Pěkné video! Vydržel jsem koukat až do konce a byla to zábava! Super, jen tak dál :)

padá to dobře. Měl bych jen dotaz, možná jsem to přehlédl, ale chodili jste i farmu T5, nebo jste šli rovnou T6 po T4?
Obrázek

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 10.05.2014, 09:05 hod.

Ja byl pred tim parkrat na T5 na publicu. A jak psal Leo, tak jsem to testnul i solo (T6). Pokud jde o bounty tak jsme sli rovnou z T4 na T6. Na T5 jsem byl az vcera a to spis nahodou, kdyz jsem protahoval jednoho wizza na uberech (na T6 se mu ve dvou bez monka nechtelo) a chybel mu klic z A3... jinak ubery jsme sli postupne T4, T5 a T6...

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 10.05.2014, 10:12 hod.

Vetsinou se na zlute itemy ani nekoukam a rozbijim, ale obcas jsem si nejaky schoval a casem jsem poskladal celou vybavu, s prehledem staci na T1.

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 10.05.2014, 16:33 hod.

Tak dneska zajimavy zacatek, dal jsem si T4 public hru, kterou jsem zacal solo, za 5 minut se pripojil WD PL36 se stitem, ktery nedaval zadny dmg. Pak se pridal tank monk z friendllistu a jeste chvili pozdeji slusny fire barbar s full IK setem, ktery daval vic dmg nez ja s wizem.

A abych se rozehral, tak 3. patro stalo za to, 2x jsem malem ripnul (pasivka jen jednou)

- prvni problem jsem mel hned na zacatku videa
- proc pasivky 11:47

Stun + imunita na blackhole + charge + 2-3 packy je nebezpecna kombinace uz na T4

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 11.05.2014, 13:12 hod.

vcera za 2 hod asi 2.5 miliardy expu - na T6 bounties A1 + A4 + nejake rifty = pro mne asi 1.5 levelu, tomu se uz da rict efektivni farma T6

setovky padaly dost, mne treba prvni kousek ultimatniho setu pro DH - Marauder's chestka :)

-------------

se solidne vybavenym DH, WD a Wiz neni pak vubec potreba mit v parte melee chary a na T4 to pada rychle

Obrázek

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 11.05.2014, 14:38 hod.

Gratuluji a tiše závidím :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“