- jo ze zacatku jich bylo tak 6-7 nez jsem si na HC zvykl, ale pak vetsinou uz jen na MP10, nebo proste clovek za ty stovky hodin udela nekdy blbost
Zastavat se mne vylozene nemusite, takovehle postrehy mi nevadi, spis je vitam
Napadaji me ruzne duvody a vysvetleni toho, proc ma darktref takovy dojem:
- zvlast s fire wizardem se hodne pohybuju proto, abych zasahl co nejvic mobu, utocit na jednoho nema moc smysl, radeji bych mel klidne celou mapu na hromadce (skoda ze uz dlouho jem nehral s nejakym pk)
- samozrejme casto preventivne ustupuju, zvlast kdyz porad neco menim, itemy nebo skily a poradne nevim jak na tom jsem
- s fire wizardem s Mirrorball se hraje hodne jinak nez s jinymi buildy a to diky magic missile conflagrate, kdo to nezkusil, tak to nemuze tusit, ale je to podobne jako barbar rend nebo monk exploding palm - barbari taky farmili MP10 stylem, ze probehli mapu obcas hodili rend a bezeli dal ... - s buildem, ktery pouzivam je to obdobne, kdyz 2x hitnu 3 sipky jedna 4-7 mil crit - tak mobove hori jeste 3s a dostavaj nejaky ten milion dmg navic, casem clovek ziska odhad, kolik ran staci, a zvlast kdyz je v parte monk se solidnimi dmg bonusy a ja treba pridam jeste blackhole, tak fakt staci malo a vsechno lezi ... a Zaljanovi pidizvici kdyz tak dosekaji zbytek za behu

- a taky mozna jedna z hlavnich veci, ja zacal streamovat vice mene jen proto, abych si nahral ripy a poucil se s nich a vetsinou mi na zverejneni prijdou zajimave prave ty momenty, kdy z nejakeho duvodu mam problem a bud to zvladnu nebo ne ...,