Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
mdmT
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od mdmT » 16.05.2014, 09:38 hod.

... našel jsem super návod na yt - chodím v campaing modu , quest v a1 myslím imprison angel, cursed hood ... Hodí Tě do do agony 2 a tam musíš doběhnout nakonec ke dveřím z agony 2 - a dole když je ten vedlejší Q s tím zavřeným v tý bedně, tak z toho monstra ... fór je v tom, že když vylezeš ven tak se udělá checkpoit ... tzn. když tam ten vedl. Q není tak ven a vytvoříš znova ... port a jseš přímo u toho, jen vlezeš zpátky do agony a jsi přímo nad tím ... navíc to tam je poměrně často, v průměru cca 1x ze 3 her a nemusíš nikam běhat, nic dalšího zabájet, takže jsem to jel i se svým papírem wizzem na T4 a sundal jsem to na jednoho archona ... měl jsem jich za cca 30-40 minut 6 ... a to jsem jel sólo, ve více lidech by jich za tu půlhodinu muselo být snad 10, protože nějakej čas stráváš tím otvíráním nové hry ...

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 16.05.2014, 09:41 hod.

no nemám checkpointy vubec takže leda s někým, na barba druhej nepotřebuju koukám že to co jsem rolnul je parádní ale crus by si zasloužil něco lepšího
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 16.05.2014, 09:56 hod.

... koukal jsem na ten barbarův popravdě mě se moc nelíbí :-)) ... podle mě ti tam chybí 2 nejdůležitější vlastnosti, totiž +block chance a hlavně +11% elite dmg reduction ... vem, že +10% block Ti reálně přidává +10% tougness ( i když na číslech to vidět není ), tzn je to určitě lepší než třeba vitalita ... ale hlavně ta redukce od elit to je přece must have !! ... přece bílý nás nezabijou i kdyby jich bylo milion, zabít tě můžou jen elity, tzn. ta redukce je nejdůležitější na tom štítu ... určitě lepší jak 100 all ress nebo 700 vit ...
EDIT - ale takto, Tebe stejně může zabít je DC, jinak jsi nesmrtelnej, to už tam spíš zůstanu já :-) ....

Lecitel
Wraith
BattleTag:Lecitel #2310

Příspěvek od Lecitel » 16.05.2014, 10:02 hod.

iPetrB kolik dáváš s DH s Bolas a s Cluster Arrowem? Jak máš Bolas instant tak to musi furt bouchat jak blázen :-)

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 16.05.2014, 10:18 hod.

redukci od elit mám asi 25% tak ne že by se další nehodila blok šanci jsem se snažil ale padlo 10cc a už nebyl matroš tak to tak zůstalo a zase se snežím abych dělal i nějakou dps a nebyl fakt jen do počtu s warcry a shoutem

hlavně potřebuju balckthorne opasek abych mohl dát asheara gatě a měl bonusy

dc je peklo, včera mi hrozně blbnul net pokud to bude takhle tak t6 je sebevražda pro mě mužu rovnou smazat char
Obrázek Obrázek

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 16.05.2014, 10:31 hod.

Sežeň si stormshield, to je fakt obranej štít :-) nebo ten z truhly z 5actu, jak healuje partu :-)))

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 16.05.2014, 10:54 hod.

sežeň sežeň se to radí :D za celou dobu jsem ho neviděl

a5 štít kdybychom ho měli oba by asi udělal celkem zajímavej heal pro partu myslím že tak +4 - 6k života ze dvou štítů by to všem hodilo za každej blok

no kouzlo ros je v tom že je milion možností jak co udělat, jen není tak snadný sehnat itemky ale už jsem se naučil odkládat nejen sety ale hlavně gear se všema elementama protože jsem si kolikrát říkal že tohle je přece pro mě naprd a za týden jé to jsem mohl použít (osobně bych zrušil ty elementy na skilech a nechal je jen na gearu abych pak nemusel vymejšlet nějakej build podle elementu a ne podle toho co mě baví)
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 16.05.2014, 11:11 hod.

... tak na ten štít a5 se musím podívat, ani nevím že nědco takovýho je :-)) ... a stormshield jsem v ros taky ještě neviděl ...

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 16.05.2014, 11:19 hod.

Tak co jsem pročítal ofic fórum, tak asi napíšu do technickýho fóra s dxdiagnostikou, protože už mě to vážně nebaví hrát slideshow...
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 16.05.2014, 11:28 hod.

... tak to já musím zaklepat, ale co mám novej komp, tak mi to jede super a ok lagne mi to na 0,1s jednou za večer na mostě :-) ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 16.05.2014, 11:32 hod.

tak mě to nelaguje, ale při větším počtu monster letí počet snímků za vteřinu hrozně dolů a i celkově hra v partě vs solo je hrozný diametrální rozměr... v partě mi padá fps už i ve městě... ještě jsem našel jeden návod, tak ho zkusím a pokud ani to nepomůže tak se na ně obrátím s tou diagnostikou, protože to člověka akorát štve.
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 16.05.2014, 11:35 hod.

.. jj to je jasný, mě to naštěstí nedělá, takže si nemůžu stěžovat, ale prostě optimalizace d3 je tragická a bohužel ros tomu nijak extra nepomohl ...

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 16.05.2014, 11:35 hod.

... hulku a pokud jsem se díval správně, tak štít z a5 je crusader only, tzn. to je pase ...

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 16.05.2014, 11:37 hod.

hm, wall of man... jdu to farmit, kraftit. recept mám, jak na farmu už vím (díky, pánové) tak hurá na to. není nad to, když se člověk dozví něco zajímavého :)

Ano, A5 shield je jen na crusadera. A ten stormshield padne...nebojte. Nepadá sice ultra často, i když jak komu, že Anťas? Díky za ten včerejší :D Ale padá.
Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 16.05.2014, 11:38 hod.

Jinak já dorazím zase jak malá usne... manželka má za 2-3 týdny státnice, tak se učí, takže chodím uspávat já.

škoda, že už nemám CD na výměnu na tom stormshieldu co mám na barbarovi, klidně bych ho daroval.
Naposledy upravil(a) Frozen dne 16.05.2014, 11:40 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 16.05.2014, 11:39 hod.

Díky všem za velmi vřelé přivítání…
Díky toulci nemá bola žádnou časovou prodlevu a bouchá okamžitě. S poslední runou mi hlavní výbuch, pokud si to dobře vybavuji, crituje v rozsahu 2 až 3 m a podružné zhruba o 1/3 méně. Na bole je hlavně pěkné to, že je stejně dobrá jak na jednoho moba, tak i na celu skupinu. Hlavní výbuch u cluster arrow s poslední runou mi crituje za 8 až 10 m a podružně okolo 2,5 m. Do elit je to díky bonusu o něco víc. Crity to nejsou nijak obrovské, ale když se to posčítá (hlavní a podružené) a přidáš k tomu ještě AS 2,19, tedy více jak dva výstřely za sekundu, tak udělená dmg nevypadá věru zle. Přesnější čísla dodám večer, až budu online.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 16.05.2014, 11:48 hod.

Tak nesmrtelnej monk ma od atreie konečně Storma.
Ted už jen ring at mám full bt a už se to začíná rýsovat....:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 16.05.2014, 11:51 hod.

no na cruse na něj kašlu od včerejška používám shield bash a na ten existuje craft kterej sníží cost takže dneska než se slezeme lovím materiál

když se zadaří tak bych pak mohl dát blind s +20% dmg na 4s což je podle mě brutus, ještě nějakou tu zavařeninu od mathaela a pěknej roll to chce

no mám přes víkend co dělat, měl bych ženě dát kreditku a poslat ji někam po nákupech :D
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 16.05.2014, 11:57 hod.

... Kuki a už jsi byl Kuničku provětrat na T6?:-) ... a když je nesmrtelnej, tak co tam dělá ta serenita ?:-) - ne vážně zkus inner sancturary s forbiden palace, má krátkej CD a je to super ...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 16.05.2014, 12:01 hod.

Secko bude ale ještě nemám pořádně co potřebují a tenhle tejden chci nafarmit ringy a klice.:)
Na T6 se dostane jen mi ještě něco chybí:)
Ted jsem s nou v podstatě nehrál.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“