UA mě zachránila život jednou jedinkrát a to když jsme byly na malthaelovi a dostal jsem sodu těma lebkama(hlavama), a jentak tak jsem to přežil, dnes už vím, že to od nich bolí.
Poslední tři UA mě nepomohli a už ji nechci vidět.
1) Byl jsem obezděn, teleport na CD a pod nohama koule z moltenu... konec se blíží, hulku pomoc

.... prsk, prsk, prsk, prsk (během 0.0001s) bylo po všem, ani nebylo vidět, že by něco procnulo
2) Měl jsem na sobě asi tři packy a spoustu jednotek, protože jsem pullnul omylem elity a nechtěl jsem, aby umřeli ostatní (nevěděl jsem zda nejsou na wc, atp.) takže teleport pryč od nich, procnula, ale co mi je to platné když mě druhý pack vzal k sobě vortexem? a dál už to znáte
- přestal jsem používat teleport a nahradil jej black hole na požírání afixů
3) Zkoušel jsem cold COB (:D) a ani nevím zda byl vidět či ne asi orbiter, ale život mě sletěl dolů během půl vteřiny a opět nebyla UA ani vidět
- přestal jsem používat UA a začal jsem používat arcane dynamo
Zde jsou poslední tři UA co mě potkali, z toho dvě jsem ani neviděl, jedna mě nepomohla a jedna pomohla. To samé teleport. Proto si myslím, že je UA k ničemu a už ji nenasadím, protože jakmile se dostanete do situace kdy vám život rychle sletí, tak vás UA z 90% nezachrání.