Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Mirror Ball => + 2 Magic Missile => 3 Magic Missele posilas najednou.
Kazda magic missile pri pouziti runy Conflagrate zpusobuje DOT dmg cili (hori) po dobu 3s -> kazdy dalsi zasah do 3s vsechny predchozi stacky conflagrate obnovi, tj na bossich se dmg postupne zvysuje, treba po 1 mil za jednu Magic Missile, ale scita se to, takze mu muzes po 15s zpusobovat treba 50 mil dmg/s a s kazdym dalsim zasahem dmg narusta ...
Kazda magic missile pri pouziti runy Conflagrate zpusobuje DOT dmg cili (hori) po dobu 3s -> kazdy dalsi zasah do 3s vsechny predchozi stacky conflagrate obnovi, tj na bossich se dmg postupne zvysuje, treba po 1 mil za jednu Magic Missile, ale scita se to, takze mu muzes po 15s zpusobovat treba 50 mil dmg/s a s kazdym dalsim zasahem dmg narusta ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
No lol tak já to pochopil úplně blbe.:-D
Takže se stackuje dmg te šipky?
Prostě dmg co dává tak se postupně sčítá?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Takže se stackuje dmg te šipky?
Prostě dmg co dává tak se postupně sčítá?
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak me to crituje furt stejně nebo dělám něco blbe...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
damage sipky ne, jen dmg dle popisu runy:
jak se ta dmg ukazuje nevim presne, na critech videt neni - mozna bile cisla
sipka dava 170% dmg, ale navic zpusobuje zapaleni za 55% dmg po dobu 3s a tahle cast se stackujeMissiles pierce through enemies and cause them to burn for 55% weapon damage as Fire over 3 seconds. Burn damage will refresh all existing stacks of Conflagrate to its maximum duration.
jak se ta dmg ukazuje nevim presne, na critech videt neni - mozna bile cisla
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Darkness
- The Butcher
Fire wizard rift T2
porad ma na rychlo poskladanou vybavu, na krafty nemam suroviny, ale na T2-T3 staci. 400k unbuffed dps, 87% fire, 37% do elit => 1 mil dps do elite (tohle jsou udaje z profilu a na diablo progress, s paragon body je to o neco vice)
vymenil jsem zbran, tak mi klesla procenta do fire, ale Thunder Fury se vyplati
pri souboji s bosem je videt conflagrate dmg. Ne zlute cisla, ale bile cisla, ktere neni skoro videt. Konkretne, pri krokovani videa tesne pred sejmuti bosse v 1:55 je videt dmg za 36 mil.
porad ma na rychlo poskladanou vybavu, na krafty nemam suroviny, ale na T2-T3 staci. 400k unbuffed dps, 87% fire, 37% do elit => 1 mil dps do elite (tohle jsou udaje z profilu a na diablo progress, s paragon body je to o neco vice)
vymenil jsem zbran, tak mi klesla procenta do fire, ale Thunder Fury se vyplati
pri souboji s bosem je videt conflagrate dmg. Ne zlute cisla, ale bile cisla, ktere neni skoro videt. Konkretne, pri krokovani videa tesne pred sejmuti bosse v 1:55 je videt dmg za 36 mil.
- Kuki10
- Globální moderátor
K mrknu.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
zkousel jsem ted Ghoma T2 s buffem of barbara, ktery jen koukal
fire wiz 27s
arcane wiz 38s (ma, ale taky o neco min dps)
videa dodam pozdeji
tady je cely zaznam, ale moc dlouhy http://www.twitch.tv/wizdarkness/b/521308147
fire wiz 27s
arcane wiz 38s (ma, ale taky o neco min dps)
videa dodam pozdeji
tady je cely zaznam, ale moc dlouhy http://www.twitch.tv/wizdarkness/b/521308147
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
jeste jednou diky za ten brutal ring. Pachtil jsem se s nim, ale dosli suroviny (klasika :-DDD ), ale crt dmg se povedlo. Sice jen 23%, ale aspon neco. zitra testnem v praxi.
- Darkness
- The Butcher
super, nz
- Darkness
- The Butcher
Bacha na conduit pylon, muze byt nebezpecny, co presne se stalo nevim, ale Blackovi zivot sel pekne rychle dolu.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
reflect ?
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- Darkness
- The Butcher
asi jo
-------
koukam co dela Kurovec s WD-ckemi na T6, i ve dvojku se to da, ale je to o dost tezsi nez solo tak jsme pak farmili na Ascheras set radeji na T5
-------
koukam co dela Kurovec s WD-ckemi na T6, i ve dvojku se to da, ale je to o dost tezsi nez solo tak jsme pak farmili na Ascheras set radeji na T5
- Darkness
- The Butcher
Jak muze byt leveleni solo wizarda zabava? Okolo lvl 45 250k dmg a 2 mil toughness. Lvl 60 350k dmg a 2.7 mil toughness.
Prave levelim 60 -> 70, zatim stale na T1 (tak jak jsem na lvl 1 zacal)
Online na http://www.twitch.tv/wizdarkness
4:36 lvl 60
Prave levelim 60 -> 70, zatim stale na T1 (tak jak jsem na lvl 1 zacal)
Online na http://www.twitch.tv/wizdarkness
4:36 lvl 60
- Darkness
- The Butcher
pozor na horde
T3 barb RIP :/
Public hry jsou zabava, T3 trochu nebezpecny zacatek riftu
T3 barb RIP :/
Public hry jsou zabava, T3 trochu nebezpecny zacatek riftu
- Darkness
- The Butcher
Jak tak obcas kouknu na staty svych wizardu na DiabloProgress.com zjistil jsem, ze jsou hraci opomijene (nepouzivane) nektere staty:
- area damage
- resource cost reduction
- cooldown reduction
O tom, jak moc je dobry area damage jsem uz psal hodnekrat. Dneska k jinemu statu.
Cooldown Reduction
poslednich par dnu chodim rifty hlavne s fire wizardem - postupne jsem prosel ruznymi etapami, pri vyberu skilu
- zkousel jsem 4 spendery a velky AP pool
- zkousel jsem pomalou zbran, rychlou zbran
- zkousel jsem WOF, meteory, expolosion blast
a dosel jsem k zaveru, ze se zamerim na cooldown reduction - v tuto chvili mam jen 32% na itemech (jen 188 wuzardu na svete ma vic, to se snad brzy zmeni)
S pouzitim evocation a s 50 body z paragonu to dela asi 50% CDR - co to znamena?
Pro skily, ktere maji cooldown - 50% cooldown reduction znamena dvojnasobne DPS s pouzitim techto skilu!!!
Cooldown reduction je uzitecny nejen pro nejsilnejsi build pro nizsi tormenty - perma Archon.
Nezapomente, existuji i jine staty nez AS, CC, CD a nektere pri vhodnem vyuziti udelaji vasi postavu daleko silnejsi, nez se vam kdy snilo
A na T5+ to bez nich pujde tezko.
DPS v ROS je jen orientacni udaj - nerika vubec nic, o tom jak je postava silna
- Arcane wizard s 500k dps je silnejsi nez "po staru" postaveni wizardi s 1mil DPS
- Fire wizard s 400k dps je jeste o neco silnejsi
a to jsou vybaveni jen tak z pulky, spousta zajimavych veci jeste nepadla
----------------------
Jak zvysit postave DPS, aby mohla jit na vyssi obtiznost?
Staty, kterymi njvic navysite DPS na nizkou obtiznost Normal - Master jsou
- AS, CC, CD
Staty, kterymi nejvic navysite DPS na stredni obtiznosti T1-T3 jsou
- Area Damage
- a pripadne v zavislosti na buildu Cooldown Reduction nebo Resource Cost Reduction
Staty, kterymi nejvice zvysite DPS na vyssi obtiznosti T4+ jsou
Armor, All resistance, Melee, Range, Elite dmg reduction
----------------------
Trifecta itemy davno nejsou nejlepsi.
Attack speed je pro nektere buildy uplne zbytecny stat.
Attack speed misto zvysovani DPS casto jen zvysuje neprehlednost boje a nekdy i latency a lagy
Mate-li pres 500k life (a nehrajete tank char) delate neco hodne spatne. Optimum se pohybuje okolo 250-400k. (na SC 200-300k)
Mate-li pres 500k DPS a nedavate s prehledem T2-T3 na HC, delate neco spatne
Mate-li pres milion DPS a nedavate s prehledem T4-T5 na HC, delate neco hodne spatne
Pokud mate vic jak milion sheet DPS, delate neco hodne spatne.
- area damage
- resource cost reduction
- cooldown reduction
O tom, jak moc je dobry area damage jsem uz psal hodnekrat. Dneska k jinemu statu.
Cooldown Reduction
poslednich par dnu chodim rifty hlavne s fire wizardem - postupne jsem prosel ruznymi etapami, pri vyberu skilu
- zkousel jsem 4 spendery a velky AP pool
- zkousel jsem pomalou zbran, rychlou zbran
- zkousel jsem WOF, meteory, expolosion blast
a dosel jsem k zaveru, ze se zamerim na cooldown reduction - v tuto chvili mam jen 32% na itemech (jen 188 wuzardu na svete ma vic, to se snad brzy zmeni)
S pouzitim evocation a s 50 body z paragonu to dela asi 50% CDR - co to znamena?
Pro skily, ktere maji cooldown - 50% cooldown reduction znamena dvojnasobne DPS s pouzitim techto skilu!!!
Cooldown reduction je uzitecny nejen pro nejsilnejsi build pro nizsi tormenty - perma Archon.
Nezapomente, existuji i jine staty nez AS, CC, CD a nektere pri vhodnem vyuziti udelaji vasi postavu daleko silnejsi, nez se vam kdy snilo
A na T5+ to bez nich pujde tezko.
DPS v ROS je jen orientacni udaj - nerika vubec nic, o tom jak je postava silna
- Arcane wizard s 500k dps je silnejsi nez "po staru" postaveni wizardi s 1mil DPS
- Fire wizard s 400k dps je jeste o neco silnejsi
a to jsou vybaveni jen tak z pulky, spousta zajimavych veci jeste nepadla
----------------------
Jak zvysit postave DPS, aby mohla jit na vyssi obtiznost?
Staty, kterymi njvic navysite DPS na nizkou obtiznost Normal - Master jsou
- AS, CC, CD
Staty, kterymi nejvic navysite DPS na stredni obtiznosti T1-T3 jsou
- Area Damage
- a pripadne v zavislosti na buildu Cooldown Reduction nebo Resource Cost Reduction
Staty, kterymi nejvice zvysite DPS na vyssi obtiznosti T4+ jsou
Armor, All resistance, Melee, Range, Elite dmg reduction
----------------------
Trifecta itemy davno nejsou nejlepsi.
Attack speed je pro nektere buildy uplne zbytecny stat.
Attack speed misto zvysovani DPS casto jen zvysuje neprehlednost boje a nekdy i latency a lagy
Mate-li pres 500k life (a nehrajete tank char) delate neco hodne spatne. Optimum se pohybuje okolo 250-400k. (na SC 200-300k)
Mate-li pres 500k DPS a nedavate s prehledem T2-T3 na HC, delate neco spatne
Mate-li pres milion DPS a nedavate s prehledem T4-T5 na HC, delate neco hodne spatne
Pokud mate vic jak milion sheet DPS, delate neco hodne spatne.
Naposledy upravil(a) Darkness dne 22.04.2014, 14:24 hod., celkem upraveno 6 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
Svatá pravda.
U toho fire wiza furt nemůžu doladit skilly.
Strašně se me líbí Orb ale asi není zdaleka nejlepší, byt ten molten dává pěkně.
Na resource a CD jsem se zaměřil az nedávno.
U toho fire wiza furt nemůžu doladit skilly.
Strašně se me líbí Orb ale asi není zdaleka nejlepší, byt ten molten dává pěkně.
Na resource a CD jsem se zaměřil az nedávno.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... ještě, že nehraju wizze , protože koukám, že by mě cca 5 z 5 stamatologů zařadilo do kategorie "děláte něco hodně špatně" :-)) ... každopádně pěkně napsáno :-) ...
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
Tak tohle je podle mě blbost. Hlavně na HC. Jasně že je lepší mít vyšší redukci poškození než vysokej life při stejným Toughness, ale říkat na HC že je chyba mít moc lifů…Darkness píše: Mate-li pres 500k life delate neco hodne spatne. Optimum se pohybuje okolo 250-400k.
- Darkness
- The Butcher
S tim jak zmenili itemizaci tak, ze staty na itemech jsou v podstate vzdy +/- stejne, tak to tvrdit muzu. (alespon u wizardu, kteri se nestavi jako tank s 15mil + toughness)
Je chyba mit moc life, kdyz vidim moc life, je mi jasne ze postava ma spatne armor a resisty a nic nevydrzi. Ja cpu do obrany co se da, tak vim jak se cisla pohybuji.
Kde to jde, je treba vymenit VIT za Armor nebo resisty.
Vidim, ze to chapes, presne tak jak jsem to myslel. A prave tech 500k life by zhruba odpovidalo 15 mil toughness, pri tom co povazuju za uchazejici Armor + AR. A takova postava by mohla farmit T5+,
Jestli nekdo farmi s wizardem T5+ a ma pres 500k life, tak beru zpet. ;-)
Je chyba mit moc life, kdyz vidim moc life, je mi jasne ze postava ma spatne armor a resisty a nic nevydrzi. Ja cpu do obrany co se da, tak vim jak se cisla pohybuji.
Kde to jde, je treba vymenit VIT za Armor nebo resisty.
Vidim, ze to chapes, presne tak jak jsem to myslel. A prave tech 500k life by zhruba odpovidalo 15 mil toughness, pri tom co povazuju za uchazejici Armor + AR. A takova postava by mohla farmit T5+,
Jestli nekdo farmi s wizardem T5+ a ma pres 500k life, tak beru zpet. ;-)
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
chápu jak to myslíš a souhlasim že je lepší mít vyšší mitigation než mít Toughness postavenou na vysokým lifu, ale všeobecně říkat že je lepší mít 250k lifů než 500k lifů…v tomhle ohledu ale zapomínáš na tanky s 5k all res a 50k armor zaměřený na podporu party a tankování damagerům