Jenom zatím velmi stručně. Parta ve složení Armada, Sheep, Msstar a já jsme prošli přes HoA a zabili jsme butchera na mp10 inferno Že se tu tahle věta někdy objeví sem sám dlouhou dobu nevěřil, nicméně je to tak Akt1 je dobyt !!! Zítra příspěvek zedituju, doplnim nějaký video, podám report k dropům.
Please, listen to me. The Archbishop Lazarus, he led us down here to find the lost prince. The bastard led us into a trap! Now everyone is dead...killed by a demon he called the Butcher. Avenge us! Find this Butcher and slay him...
Slibovaný sestřih z boje s Butcherem je zde. Na začátku jsem se snažil zvěčnit výbavu s jakou jsme na něj šli,zapomněl jsem ale natočit grandfather, co sem chtěl původně mít jen první 3 minuty,ale nakonec jsem s ním v pohodě přestál až do konce. Pokud je vám výbava šumák, přeskočte Rád bych tam zařadil nějakou krizovku, ale žadná nepřišla, zpacifikovali jsme řezníka jako nevinné selátko.
Mimo samotný závěr jsme včera taky kvalitně pofarmili.
Čekaní na Armadu jsme si s Mstarem ukrátili putováním přes témeř celý první akt, během týto cesty mi asi do pul hodiny nadropovali 4 lege , na festering woods už to bylo 6 a někteří jedinci to těžce nesli, ale nakonec i ti se dočkali a navíc dropli krásný item pro wd (MĚ! )
Toť asi ze včerejška vše. Když nebudu linej donutím se ješte dát dohromady nějaký sestřih z průchodu HoA, ale mimo jedný frozen elitky to šlo až překvapivě hladce.
Naposledy upravil(a) Antabus dne 21.11.2013, 19:53 hod., celkem upraveno 1 x.
Butcher si nas na tom ohniku planoval opiect do chrumkava ale nedali sme sa. Myslim ze Antabusovi to davalo za 4-5k. Mojho barbara to opekalo za 2,5k. Zaklad je vysoky regen, armor, fire rezist sa tiez zide no a nejaky slusny loh alebo ls. Antabus, mozes sa prosim ta mrknut ako dlho sme tam s nim tancovali to flamengo?
Please, listen to me. The Archbishop Lazarus, he led us down here to find the lost prince. The bastard led us into a trap! Now everyone is dead...killed by a demon he called the Butcher. Avenge us! Find this Butcher and slay him...
17minut. Jak píšeš. Z pohledu mého WD. 2% life regen z blood ritual, 2% regen od barba (inspiring presence) 1200 life regen od monka ~ +- 2% regen. Horrify každých 14 sec(trvání 8sec 100% armor), k tomu LS a LOH. Primár sem dal šipku s runou na hada, protože jednak stun, druhák 200%proc => moje loh*2= léčení za každýho hada- měl sem loh na amu a ringu, měl sem namyšlený mít loh ješte ze zbraně, nakonec jsme nechal 2hand s LS- lečení z Claud of bats stačilo. V záloze 3sec SW, flaška v pasku, flašky v místnosti, totální zaloha pasivka. To samozřejmě nepočítám sheepův regen ,co házel na zem (inner santuary) a ignore pain od barbů. Byli jsme do obrany obrnění jak na atomovej výbuch - problém je, že na beliaha tohle stačit nebude, on je horší
No uznejte, takto to moc čtivý není, ta pohádka o sauně (kam opravdu chodím ) byla zabavnější
Dneska farma ve 4, legendárek padlo houf - mě padly "jen" tři, ale ta třetí je nejen muj nejlepší drop v MP10 challenge, ale nejlepší drop vubec a omlouvám se tímto všem wizzům v challenge, ale takovej kousek se pokusím zpeněžit
Dajte vediet ak ste podobny level a mozme ist v parte.