Shanim lidi na Ubery [MP5+]

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Frozen
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frozen#2576
Re: Shanim lidi na Ubery [MP5+]

Příspěvek od Frozen » 04.07.2013, 10:36 hod.

Když jsem tam šel prvně na mp2, tak mi z boje zůstala červená obrazovka a nohy na ramenou, potík na CD a spousta mobů za mnou. Naštěstí jsem vychladl poměrně rychle a uvědomil si, že pokud budu utíkat narazím akorát na nějaký pack champů či elitu, takže jsem se otočil a začal házet a tím si dosál život. Teď už mám o něco lepší výbavu a včera na mp3 mi nevadili ani ty víry, i když jsem se naučil to nepodceňovat a radši se držet dál a jakmile vrtulníkům dojde šťáva, tak hodím hák, pak přijde smash a vrtulník se točí směrem k zemi. Navíc předtím jsem měl skorna bez LS cca o 1700 míň armoru o 150 ressistu míň, bez redukce od jelit a cca jen +10k hp za globe, nyní je to paráda (armor, ressisty, ls a life z globů +30k). Ale pořád se bojím a radši si tahám potvory pryč od sajratu (pomocí háku s harpoon runou) :).
Obrázek

boo
Fallen Shaman
BattleTag:boo#2247

Příspěvek od boo » 04.07.2013, 10:58 hod.

...já jsem dostal IK, takže už nezbývalo než zírat v úžasu :) ale bylo to ještě na patchi 1.06 - tuším, takže ta barbarka byla taky někde úplně jinde... dávka mortaru, která mi před tím třikrát neudělala nic, mi najednou stáhla 70k životů... on je ten klíčník nějaký zvláštní... to, že se mu často nepřehrávají animace, takže člověk ani neví, co ho zabíjí - to je jen jedna z jeho zvláštností...

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 04.07.2013, 12:24 hod.

boo píše:...v tom druhém aktu pozor na klíčníka :) vymazal mi první throw barbarku... od té doby jsem tam byl jen tři krát, a vždycky se přehrál podobný scénář...nevím jestli mám jen smůlu, nebo je na ty zrzky nějak vysazený :)
jestli jsi hral vzdycky se throw barbarkou, je mozny ze ses zabil sam, tusim ze chvilkama odrazi projektily zpatky na tebe
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 04.07.2013, 18:25 hod.

Dneska jsem ready a bosse klidně zajít můžu...3IM mám, ale klidně můžeme zajít na klíče pokud se dnes nepůjde MP10noAH...Napište ve hře, rád se připojím...

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 06.07.2013, 09:19 hod.

Dáme dohromady partu na Ubery MP10? Určitě to chce všichni přes 100k dps. Je CM Wizz, Barb (ovšem má jen 60k dps a to se bojim, že je dost málo a nemuselo by to stačit) a WD (na uber permanentně cca 200k dps). Jako čtvtej by měl dle mého uvážení jít monk s dmg aurou. Najde se nějakej takovej šílenec??? Pro test bych začal na mp8, pak mp9 a 10. Endrage bych vážně chytit nechtěl a těch 10 min není tolik času :-)))

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 06.07.2013, 10:25 hod.

Klidne tam s monkem pudu, ale WD musi jet baty, pak to jde jak nic.
Co jsme sli mp8, tak nevim jak dlouho to trvalo max 5 minut jedna grupka, ale byl jeden barb, monk a dva wd s batmanama.
WD dava s tim strasny pecky, ze zoltana jsem delal samanem kure, nebo prase, takze ten byl neskodnej, jedinne u magdy a kinga bylo obcas pro wd teplo, jinak je to pohoda.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 06.07.2013, 10:48 hod.

Jo jenže já s batama nevycházim na manu kvůli As 1,86...zkoušel jsem je a nejde to hrát, musel bych změnit gear a dotoho se me nechce...Jedině sehnat skorn s vysokým dps a s LS, pak by to asi slo...Důležitá je podpora toho CM, když jsme sli mp8 tak herba chytl kuleho a ten se ani nehnul nez zařval...

Magdy tam se bojim asi nejvic...to bude muset bejt citovka :-))) Ale šel bych dotoho, kde jinde zařvat než na uberech mp10 žejo :lol:

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.07.2013, 11:09 hod.

:-D

boo
Fallen Shaman
BattleTag:boo#2247

Příspěvek od boo » 06.07.2013, 12:09 hod.

mohlo to trvat něco přes dvě minuty na pár, protože silver po druhé berserkera nezapínal... jinak bych klidně tu MP10 s monkem zašel, ale chce to všechny přes 100k DPS a nejdříve zkusit tu mp devítku...

Apofys
Wraith
BattleTag:apofys#2853

Příspěvek od Apofys » 07.07.2013, 15:39 hod.

nekdo dnes na ubery ? 3x IM mam

Apofys
Wraith

Příspěvek od Apofys » 07.07.2013, 16:00 hod.

tak uz mam 4 a jeste nejake dodelam urcite .. kdyby se nasel nejaky dobry tank bylo by super

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.07.2013, 16:07 hod.

Na ubery je nejlepsi v plne parte.

Apofys
Wraith

Příspěvek od Apofys » 07.07.2013, 16:59 hod.

no vsak jo .. ale kdo to odtankuje je nejdulezitejsi ne .. mam 5x IM sel by nekdo teda ?

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.07.2013, 17:09 hod.

Tak s barbem se chodi dycky.:-D
Esi budu tak muzu klidne, wizz,wd,barb, nebo monk je mi to jedno.

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 11.07.2013, 15:10 hod.

Minule jsem měl plnou hubu keců a skutek utek...proto bych dneska okolo 21h, nejlépe ještě dřiv (ale Moxmar bude asi až od 21h) bych konečně zašel Uberáky MP9 a následně i těch vytouženejch MP10. Po té co jsem včera poprvé vyzkoušel hru MP10 a pár elit padlo k našim nohám se toho už tolik nebojim :D

Na účtě mám 240Mio, tak doufám, že se mi dneska podaří sehnat nějakej Skorn s LS 5+ abych vyhíloval i ty sajrajty pod nohama a hl jsem mohl točit baty do alelůja

Viděl bych to na složení Já (WD), Moxmar (Barb), Hunterkiller (CM Wizz), Brawler (WD)....co vy na to pánové?
Popř zájemci co by chteli tuto výzvu pokořit nechť se ozvou ;)

Zítra odjíždim na chlastačku spojenou s turnajem ve fotbálku a hned jak vystřízlivim razim do neděle na ryby, takže čas mám pouze dnes...

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 11.07.2013, 15:32 hod.

ja do toho du, ale budu az od 22:00, kdyz vsechno pude dobre

herba
Wraith
BattleTag:Biizzardgame-2659

Příspěvek od herba » 12.07.2013, 08:57 hod.

Sorry pánové včera mi to spadlo 2x z menu ještě než sem se dostal do hry tak sem se nepouštěl do žádných větších akcí :) Večer dohodnem Kolmene novej termín, dorazim taky na kalbičku...:)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 12.07.2013, 10:20 hod.

:love: ;)

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 12.07.2013, 11:22 hod.

Já do toho klidně půjdu, je mi to jedno=)))
Koupil jsem nové rukavice (ne, craft se mi prostě nedaří, tak kupuju) a jsem na 8000 armor, 1200 AR, 85 000 HP a dps bez buffu je asi 180K (240s buffem) a to nemám ani jeden jediný předmět s AS (právě kvůli netopýrům, AS 1,4 a doplňuje se mi mana i když útočím=), mít witching a inny, byl bych na 270 000dps unbuf podle kalkulátorů:-DD fůůůůj) ... už "běžně" crituju i za 1,8M, takže když bude nějaký bonus od monka, případně voodoo, mohla by z toho být docela pěkná HC prasárna :-D
Pokud by nešel mox, tak určitě ukecám barba bleka, 7MiO EHP, přes 150k dps podle toho co veme na sebe ...

S moxem a blekem jsme o tom uvažovali už dříve, co jsme jezdili v partě tak nejdelší je king a magda + siege a kulle, tenkrát s nižšíma dps u všech necelých 5 minut při MP8, na MP10 mají přesně 2x tolik hp, takže teoreticky 10minut ...

Když už jsme u toho, tak kdo má jaké enrage a HLAVNĚ po jaké době?? Když to hledám na netu, je to v každém článku jinak, takže nevím nic ...

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 12.07.2013, 11:44 hod.

nejednodusi to bude ozkouset mp10 ubery na SC...Ale všichni říkaj 10Min...Jinak věř že když pujde CM Wizz a chytne kuleho se a siege dohromady tak ty se tam mužeš točit třeba do zejtra, protože jemu zdrhnou max 2x a ty bys tam musel za nima behat jak vocas :) Jinak jsem pořídil Skorn 1320 dps, 5,9LS, 159Crit za 150 tak uvidime da mi sic jen 2k dps o proti mana...Dnes odjezd návrat v neděli, takže třeba neděle 20:00 by mohlo bejt ok. Jinak vyzkoušejte ten Enrage, doufám že SC je stejnej jako HC :)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“