HC Mumik a jeho brečící koutek

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Ara
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ara#2632
Re: HC Mumik a jeho pokrok

Příspěvek od Ara » 02.04.2013, 18:42 hod.

uz jsou ve vane!, muzu tim padem taky, do poctu se pridam rad :-)
Obrázek

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 02.04.2013, 22:08 hod.

Tož dneska jsem si po dlouhe dobe trapných MP1 farem dal HC. Vyborná hra a moštování MP3 bossu byla fakt zabava. Sice jen 1 kolo, ale bomba. Holt klice MP3 nepadaj a MP2 uz vubec.

nekterym nejmenovanym haluzakum tam dropovaly brimstony jak na bezici care, ze B...cenzored bo neprozradim komu...awlere? :-D Ale me padl prvni kousek prstenu, a to ze smradocha. Takze max spokojenost. Uz dloooouho jsem si takhle dobre nezahral s Mumikem Barbuchou. Musim se teda omluvit spoluhracum, ze jsem na ne při hře dost řval a diky vsem za hru. Oni ví. Nebo ne?

(A proc jsem barba nepojmenoval Barbucha? Bo su... vvvokurka. Uá)

Ara
Fallen Shaman
BattleTag:Ara#2632

Příspěvek od Ara » 02.04.2013, 23:12 hod.

dneska krasny HC, jako panic jsem sel poprve na uber, neznaje system (ac velice jednoduchy), zmaten jak vlastovka v dubnu na snehu,
ale po nezcetnych ujistenich, ze to bude v pohode, ze umrit je vlastne hrdinstvi a zacinat znovu vyzva, jsem se trosku naprimil, zacal i znovu vnimat
po pocatecnim stresu a DOKONCE si i precetl CENNE rady jak to provedem (ukazaly se velice presne a napomocne), jsem zmackl kouzelne tlacitko
ACCEPT a bylo to. Bitva plna vasni, vyse uvedenych pokriku, a dokonce jedne vypadene vnitrnosti. S klidem uz muzu prohlasit, nejsem PANIC.
bylo to super a diky vsem za HC hru, nakonce dva jsme byli na TS a radost velika, skoda jen, ze deti uz spinkali, radovali by se urcite s nami :-)

umri!
Obrázek

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 02.04.2013, 23:19 hod.

Dlouho jsem se tak nezasmál, pěkný příspěvek. :D
Držím pěsti do dalších bojů. ;)

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 03.04.2013, 07:23 hod.

Co to kecáš, jaké brimstouny, ty bracery už jsou 7M na bidu=)
Vlastně ... co to kecám, já tam s váma ani nebyl!!
Jen by mě teda zajímalo, jak mi v AKTU 1 na MP3 mohla padnout obouručka level 59!!!! :-D
Díky že jste se tak hecli kluci. Klíče nám šli a pak takové překvápko že to zkusíte! Respekt!
MP3 žádná velká hrůza, ale když si vzpomenu na své poprvé, tak jsem taky jel tuším jen MP4. Ale bez výhody těch rad a hleděl na tu jak PUK co se to tam děje.
Šlo vám to dobře, přístě si vás pohlídám víc a naordinuju vám skilly, některé jste měli "nepoužitelné", ale to byla moje chyba, moudra jsem rozdával a skilly vám neporadil=( Omlouvám se.
Je super že jsem našel další dravce co se toho nebojí, páč Expendables jsou věčně věků plní a mě už nebavilo syslit IM, když jsem se dokopal oplatit bubákům na MP4 ve čtvrtém aktu můj skon a padnul mi plánek=)) díky kluci ušatí za podporu při tom huntu!!

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 03.04.2013, 22:22 hod.

Infarkt. INFARKT, MEGA INFARKT. TOTALNI ŠLUSOVKA

Toz dneska že prej nějaký chudáčky dem moštovat. Bývaj ve dvojicích. Jája + Pája, Ivan s Natašou a Willllly se Zaným neboli The Big Bossssssssove. Vzal jsem barba, MP3 uz mam vyzkoušený, to dam. Ale MP4? Hmmm s pujcenýma vecma proc ne. Malinko jsem trnul hruzou, kebych RIPnul, tak to nesplatim ani do vydani Diabla 4.

Pri druhym kole si rikam, jj zacnem polehoucku jako vzdy sbirat valor. Projdu portem a klucííí tam moštují nejaký elitky. Stihl jsem zarvat a to bylo vsechno. Zmrazili me a jen jsem smutne koukal, jak de zivot do pr... no kam to proste nekdy vsechno speje. Vsak zmrazeni prejde - nepreslo. Dalsi taky ne atd atd atd. Z poslednich sil jsem zmačl lecici lektvar, po dalsim zmrazeni sel konecne berserk, ale v cervenym poli??? Hop pryc nestacilo, stun taky ne. Ta cesta k cerveny kuličce, co se náhodou obevila, trvala snad hodiny. Ale sebral jsem ji a to me nejspis zachranilo. Jeden z tech pišišvorů valil po me. Dyť nejsu žádná máčka, dávam 80kg na benchpress, 4 serky, tak vo co mu de? Ani jsem ho neškráb, jeho mladou nenavstivil, tak co proti me mohl mit? Ze bych si sedl na jeho misto v baru? Darebák.

Vysledek:
3x MP4 bossove, prezil jsem a mam prsten. Udelal jsem na VIT a samo je na uuuplný hhhhh, ale je a expit na 60 se bude pekne. Ufff.

Omluva:
- sousedum za vytopeny sklep potem
- vsem za řev po radosti s NeRIPu
- pismenu Q a cislu 4
- zene za vzbuzeni deti a pokakaný trenky až za ušima
- hračům co čtou tyhle výpoty + ručníku

Ponauceni:
- hrat v plenkach jistotkách, situaci jsem ovlivnit nijak nemohl
- ručník po ruce
- slivovicu též

A ted si du dát panaka a sprchu.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 05.04.2013, 13:39 hod.

Kluciii dnes drzim smutek. Padl Wiz Sonilion, se kterym se mi hraje total krutodobre (SC i HC). Sice lvl 44, ale i tak ted nemam s kym frcet zálozní vájo. Sice to poresime vylevlenim na 45, ale i tak :-((((((.

Drop Vajo II - cely lvl nic a v posledni dobe to stoji za pikaču, ale citim mempo v kostech, urcite padne.

Vybava - mozná zbytecne, ale utratil jsem 4M za setovou helmu. Nema VIT ani CTR a ma jen mizernou ALL rez. Ale me se libila, toz by me zajimal vas nazor, jestli ju ma cenu kvuli bonusu +20 nosit nebo je na uuuplný h. Toz HC zacatecnici rádi utrácí za kraviny.

(Brawler - diky za rady u schopnosti barba, hraje se s nim daleko lip)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 07.04.2013, 23:10 hod.

Na uvodni stranku jsem dopsal aktualni pocet IM - kdyby nekdo chtel jit bossaky a shanel lidi.

Dnes Bossaci 1 kolo MP4 - ja jen do poctu (jel jsem barba) a navic v partě bohů aka expendables. Byli hooodne rychle dole. Me padla pouze ta blbost ze smradocha, kterou samo nepotrebuju.

Diablo si ze me dela prču a fakt se bavi. Nejaky legendy sice padly, ale poteseni bylo pouze ze svetylka. Ani vytučnit to na uvodni strance nemuzu, vsechno ani omylem pouzitelny :-( ... porad citim to mempo v kostech, zitra padne. Nebude mit crt, ale neva.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 09.04.2013, 08:55 hod.

Toz vcera 2 kola bossaku hnusaku MP4. Jednou jsem vzal barba, jednou DH. Vájo II uz tedy taky pokorilo tyhle panacky, ale klepal jsem se jak ratlik, hlavne u Magdy. U Tlustocha s Koulařem klepáni vystridal pravy nefalsovany strach a to se mi libilo. No prezil jsem, ale k uvstekani zase to co mi chybi nepadlo. I na SC mam 20/20 + 0 z Kinga. Tu je to teda 0/2/3, ale zase king???

Rozladen timhle jsem sel pak farmu 3a MP0 s 2ma barbama (Shadou + Dejvos), ze si spravim chut. Na prvni elite v casti pred Azmodanem jsme potkali Elitářský tlusťochy. V poho moštujem a najednou čumím - zmizel Shadou. Pár vterin po nem i Dejvos. Ani jsem si nevsiml, ze by jim ubyly zivoty???? Jako takhle rychle? Dokosil jsem zbytek tlustochu + elite za nima naprosto bez problemu a pouzivani IDDQD a zacal se ptat, co se stalo. Bohuzel jak uz tusite oba chudaci RIP, coz je mi lito. Dejvos mel Lag a Shadou se prej nemohl ani pohnout :-(. Cely den hra na ho*no, dalsi lvl bez lege, toz jsem toho nechal a dneska si davam pauzu.

(Dejvose jsem zlousel levlit, ale z mnou nepochopitelnych duvodu mu to vubec neskakalo. Poradte prosim proc to tak mohlo byt).

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.04.2013, 09:17 hod.

Jaj to je skoda toto...:(
K levleni, jde to poradne az od 25 NM, jinak to je lepsi do 25 udelat sam.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 09.04.2013, 09:24 hod.

Bohužel minimalně do lvl 20 je nejrychlejší způsob expení solo. Jediná možnost jak někomu efektivně pomoct je mít postavu třeba na lvl 10 - 15 a běhat s ním kryptu nebo leoric. Jakmile je postava lvl 60 tak to prostě tomu na lvl 1+ neleze nebo velice pomalu.
Dá se pomoct tak, že mu pozabíjíš jednotlivé bossíky - Diablo, Gnom, Azmodan, Kulle ..... cokoli k čemu se da dojit hned. Klidně i na MP0 a stačí když ten low lvl stojí ve městě dostane expy za splnění Q. Tímto způsobem se dostane na lvl 6 celkem v pohodě no a pak když se koupí dobrá zbraň na AH a k tomu nějaký prsteny na AS tak už může běhat kryptu nebo leoric.
Pokud má dotyčný dobrý HF ring s vitkou a AVG tak se na bosíky vykašlat. Otevřít mu leoric manor a ať do zblbnutí běhá ty kultisty na těch schodech už od lvl1. S vylepšováním gearu a zvedáním MP se tady dá expit až do lvl17 a je to celkem fofr. Potom už by to mohlo expit když ho budeš tahat v A3.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 09.04.2013, 09:41 hod.

Diky za rady, ja vzdycky tahal jen postavy lvl 30+

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 10.04.2013, 14:56 hod.

Hlavně to doexpete než vyjde patch. Pak už to půjde asi hůř.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 10.04.2013, 19:19 hod.

Doexpeno, ale proc hůř? Hra v parte dalsi bonus + exp :-) a navic MF+GF. A tesim se na hromadnou identifikaci. Koncne.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 10.04.2013, 23:16 hod.

Jucham radosti. Padla mi po lvl a půl legendárka. Brimstone a snad Diablo melo vycitky svedomi, tak jako bonus setovy boty pro DH s nejtupejsim rollem co snad de. Ale i tak velka radost. Ale musi si to ta hra potom zase tak pokazit? Musi. Bossaci MP4 a stav je 0 king aka zase nepadlo +3 smradoch + 3 kuláč. Ja ten druhej HF snad neudelam. Je vopruz to prehazovat. Grrrrr

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 11.04.2013, 09:50 hod.

Ale jo tohle bude super jen power leveling už nepůjde tak dobře protože sníží o 75% expy ze štírů nobo co to je v kráterech. Proto jsem říkal doexpit to teď.

A co se HF týká tak si nestěžuj. Můj současný stav je 7 kousků z Kinga a Magdy, 7 kousků z Kulleho s SB no na NULA kousků ze smrada a raka.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 11.04.2013, 10:55 hod.

Ono je to tezky, kdyz nam to vsem vyžírá nejmenovaný protekčnák, co mu padne na MP4 vsechno :-D. Jen počkej ...

75% snizeni? To je celkem dost. T aby nekdo vyexpnul moji zalozni postavu, zatrsakr.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 12.04.2013, 22:06 hod.

Brečení, brečení a samy breceni. Ale dnes tomu bude jinak. Mozna postaveni planet či dobá karma nebo treba ze jsem se po ranu dobře pos*al zapricinilo, ze dnes nečekane ... ano ano ano padalo jak chces! A samy setovky. Nejdriv IK botky (jsou k shlednuti u barba), pak poradna bouchačka Bul-kabul bumbumbummoštujum či jaksetozatrsakr menuje (bez crt a diry, ale i tak dobra, 1000dmg je dobra zaloha) a nakonec druha kuš ze setu slečny Anety, teda Danetty. Klesajici tendence kvality dropu vsak nemelo zadny vliv na gut naladu pri pareni a totalni euforii.

Toz k dnešku jen jedno - to jsem jeste nezral!!! Ani na SC jsem takovy den nemel. MUHEHE!!!

(gratulace spolu s goldy za precteni mých výpotu muzete posilat ve hre. Holt vydelavat se musi :-D )

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 13.04.2013, 13:41 hod.

DH Vájo III - doexpeno. Zaloha hotova a sem tam ma i slusnou vybavu. Pro zacatek dobry, ale snad nebude potreba. Tuhle postavu bych chtel predelat na DH TANK se stunovejma granatama, ale nemam zkusenosti jak se to paří a co tam supnout za schopnosti. Za rady budu vdecny.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 14.04.2013, 12:31 hod.

Včera 3x Bossssaci MP4. Stav prstenu je na tečku: 0 King / 4 Smradoch / 5 Koulař. Grrr. GRRRRR. Jel jsem barbuchu a šlo to celkem rychle. Partaci Kolmen, Brawler a ten treti DH (sry, ja nevedet jak jsmenovat) to moštovali jak na bezicim pase. Spis premyslim, proc jsme nedali MP5.

U barba je videt, ze mu novy botky pomahaj, tak jeste zbroj a nejak zvysit zivoty na 100k, protoze 72k je strasne malo. Navic se budu muset spokojit s nejakou "suchou" IK, protoze na set Blackthorne´s s All rez proste nemam. I tak barb MP4 dava, ale ne sam, protoze by ty potvory moštoval týden.

DH je beze zmen. Craft se nedari a moc neni jak ho posunout. MP3 farmu klicu zvlada tak, ze obcas musi sproste zdrhat, takze spis farmi MP0-1 nudu. Hruza, uz me to trocha nebavi. Dnes pauza a zitra po MTG akci new elan do hry - hurááááá.

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“