HC Mumik a jeho brečící koutek
Miluju svůj account. Raekor ´s set za 10 minut sice neumí, ale i tak...Děkuju, Ježíšku!
Re: HC Mumik a jeho brečící koutek
Jak tohle chlubeni ovlivni Ride-uv drop cloveku dobre vule ?
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Popis vztahu k accountu může být i někým považováno za chlubení. To jsou věci.
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Ou jé, Mox dropl na T4 IK opasek a hnedka jsem mohl nasadit i helmičku. Že jsem byl další 3 riftíky bez lege - díky blizzzáci za ten snížený drop - mi ale vůbec nevadí. Mám pásek a hotovo.
Barbucha - když si zařvu rezisty, tak mam kolem 44k Toughnes. Pořád málo, budu muset chodit toho tupku Izuála a craftnout štít nebo lepší bouchačku. Pak snad ze me konečně bude pořádný tank i na vyšší T, protože i ted když mám all s řevem 1800+ se mi zdá, že me moc dávaj. No 20k armor je málo, budu muset něco vymyslet :-(
Ukol č. 1 - dropnout BT belt na DH a Calamitu + The ring na záložního barba. Taaaak jsme se zasmáli :-D ale co ...
Barbucha - když si zařvu rezisty, tak mam kolem 44k Toughnes. Pořád málo, budu muset chodit toho tupku Izuála a craftnout štít nebo lepší bouchačku. Pak snad ze me konečně bude pořádný tank i na vyšší T, protože i ted když mám all s řevem 1800+ se mi zdá, že me moc dávaj. No 20k armor je málo, budu muset něco vymyslet :-(
Ukol č. 1 - dropnout BT belt na DH a Calamitu + The ring na záložního barba. Taaaak jsme se zasmáli :-D ale co ...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No vidíš.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
dneska se asi nejak střetl mikrokosmos s makrokosmem. Nobo mi blizzzaci odstranili nejkej BAN, bo mi to padalo jak na bezicim pase.
Toz ted musim nejak ušvindlovat natalka helmu (ideal s VIT,ALL+sokem - zbytek mit nemusi) a su spokojenej jak zelva. Taky jsem rozjel zazeciho barbuchu s takovyma hrozovecma, ze aspon uvidite, jak mam vybavenou zalohu. Nijak, holt neni poradny veci. taky zatim s nim chodim jen lovit miláška a jako i tenhle muj chaby vytvor dava pecky za 13M max elit a 3M max do mobů. Sakr a nema ani aughild. Amu by si taky zaslouzil 90CRT DMG, ale co zatim ho upravovat nebudu. Kdo si pocka, ten se docka :-)
Toz ted musim nejak ušvindlovat natalka helmu (ideal s VIT,ALL+sokem - zbytek mit nemusi) a su spokojenej jak zelva. Taky jsem rozjel zazeciho barbuchu s takovyma hrozovecma, ze aspon uvidite, jak mam vybavenou zalohu. Nijak, holt neni poradny veci. taky zatim s nim chodim jen lovit miláška a jako i tenhle muj chaby vytvor dava pecky za 13M max elit a 3M max do mobů. Sakr a nema ani aughild. Amu by si taky zaslouzil 90CRT DMG, ale co zatim ho upravovat nebudu. Kdo si pocka, ten se docka :-)
-
- Minion of Destruction
pokud se s nekym domluvim na hru a pak mam smulu SERE me to. Přístě takovyho vyřadím z FL, at je to kdokoli. Tohle me vrcholne točí.
-
- Minion of Destruction
dnes se postestilo. Konecne jsem dropnul BT pasek na DH a zrovna krutackej. Muhehe, rikal jsem se, tak ted tu natalka helmu a PRAAASK, byla tam.
tolik radosti, že jsem si kákl. Jen škoda, že už mi tak nejak uplne nepasuje do planu, potřebuju pro zmenu natalka boty, abych mohl nostit Aughild set, jinak se mi to uz nevejde :-D. Ale to jsou prijemny starosti. DH zacina byt trochu k svetu :-)
tolik radosti, že jsem si kákl. Jen škoda, že už mi tak nejak uplne nepasuje do planu, potřebuju pro zmenu natalka boty, abych mohl nostit Aughild set, jinak se mi to uz nevejde :-D. Ale to jsou prijemny starosti. DH zacina byt trochu k svetu :-)
-
- Minion of Destruction
zacina leto ci co, nejak neni s kym hrat, jeste ze tu je T4 public :-). No jedu pracovat do Belgie, tak chvilu bude F1 ale v PA su snad Z5
-
- Minion of Destruction
střík jsem si do plenek, bo jsem drop supr natalkovy botky. Jasny stat dex maj v kélu, ale maji all a to jsem potreboval.
DH Valo III - fire jeteda hotovej. Celkem dost vydrzi a obcas da i nejaky dmg. To je vsak mizerny, veci co mam vsak staci uz jen menit za lepsi.
ted budu pomalu sbirat veci na DH Vajo II - bleskoš a Vajo milion - cold :-)
DH Valo III - fire jeteda hotovej. Celkem dost vydrzi a obcas da i nejaky dmg. To je vsak mizerny, veci co mam vsak staci uz jen menit za lepsi.
ted budu pomalu sbirat veci na DH Vajo II - bleskoš a Vajo milion - cold :-)
-
- Minion of Destruction
dneska jsem zkousel craftit. Vsechny suroviny pryc - teda skoro, ale spachal jsem ruce na barba. Stačilo jen vytočit CRT DMG. No když uprava stojí 1,5m + suroviny za pokus, a me se nabidlo jen nejakých 27%, tak jsem byl nasrany a zabalil to. Mozna melo cenu delat novy ruce, ale spis nemelo, protoze to co jsem delal bylo uplne na ...
Taky u DH se mi dařilo, na amuletu už mam krasnych 100ALL a CRT DMG se ani jednou nenabidlo a uz jsem taky na 1M/pokus. At s tím dou někam, k*etén. To neni normalní.
Taky u DH se mi dařilo, na amuletu už mam krasnych 100ALL a CRT DMG se ani jednou nenabidlo a uz jsem taky na 1M/pokus. At s tím dou někam, k*etén. To neni normalní.
Zdar. Počkej, však amulety a ringy nestojí prachy navíc. Dycky to stojí jen matroš a velký gem, ne? Nebo se pletu a je to jen u ringů?
Jinak taky teď roním slzy s materiálem i prachama. Nojo, předělat DH z nic moc lightning na pořádné fire hodně bolelo. 50 mega + 2500 žlutého i modrého matroše. Ale povedlo se. Teda nějak, ještě to musím trochu poladit.
Jinak taky teď roním slzy s materiálem i prachama. Nojo, předělat DH z nic moc lightning na pořádné fire hodně bolelo. 50 mega + 2500 žlutého i modrého matroše. Ale povedlo se. Teda nějak, ještě to musím trochu poladit.
-
- Minion of Destruction
jj, mas pravdu, predelaval jsem jeste jinou vec a domotal to. A ted se podarilo 88% DMG na amuletu, tak jsem spokojenej.
Jinak co pises - vyšlo tě to hodně levně dle mýho nazoru. Jinak ja mam skoro hotovej ten blesko DH. Co mi chybí je: Luk - s tim bych ale musel dost razantne menit build, tak ho budu zkouset jinam a taky ramena marauders, ale to bych to pak musel celý prekopat. Osobne chcu zacit pouzivat 2 veci z shodows coil, kvuli IK, a uz mam i slusny gate + boty. Ale nejvic me boli zbran.
Jinak co jsem koukal mas CRT na natalka helme - neni to zbytecny? Ja na to prdím, protoze bonus 7% mi ze dvou veci uplne staci, takze tam muzes mit +rapid, který jedes. Taky par veci co mas bych vymenil za malinko jiny, ale celkove je to moc pekny DH. Jaky T s tim valis? A myslim bez 2 WD a barba :-), protoze to jsem hral na publicu T4 a nudil jsem se. Nesnasim OP a WD by meli pekne kuchnout. Je to traparna, připojis se na T4 public a samej WD, nic jinyho to samotny nedava. Jeste teda Crus, ale vidim to jak hraju ty bublíky. Trapas.
Jinak co pises - vyšlo tě to hodně levně dle mýho nazoru. Jinak ja mam skoro hotovej ten blesko DH. Co mi chybí je: Luk - s tim bych ale musel dost razantne menit build, tak ho budu zkouset jinam a taky ramena marauders, ale to bych to pak musel celý prekopat. Osobne chcu zacit pouzivat 2 veci z shodows coil, kvuli IK, a uz mam i slusny gate + boty. Ale nejvic me boli zbran.
Jinak co jsem koukal mas CRT na natalka helme - neni to zbytecny? Ja na to prdím, protoze bonus 7% mi ze dvou veci uplne staci, takze tam muzes mit +rapid, který jedes. Taky par veci co mas bych vymenil za malinko jiny, ale celkove je to moc pekny DH. Jaky T s tim valis? A myslim bez 2 WD a barba :-), protoze to jsem hral na publicu T4 a nudil jsem se. Nesnasim OP a WD by meli pekne kuchnout. Je to traparna, připojis se na T4 public a samej WD, nic jinyho to samotny nedava. Jeste teda Crus, ale vidim to jak hraju ty bublíky. Trapas.
-
- Minion of Destruction
Edit - Kvuli IK ani ne, ale když dostanu skoro ik a pak muzu "v klidu" utect.
Edit na edit - co to sakr, jak ze novej prispevek, grrr
Edit na edit - co to sakr, jak ze novej prispevek, grrr
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Děláš mi tu bordel. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Ne tak já jsem to jenom zkoušel ten rapid, jestli je to jak za stara v 1.0.8. A je
ale více se mi líbí cluster arrow medvědobijec, k vůli tomu jsem to dělal. Ten rapid ale nehážu za hlavu, je to zajímavá volba, ale spíše do party podle mě, protože solo nemá kdo stahovat mobky. Lightning DH se mi moc líbil, jenže jsem neměl dobrou damage na vyšším T jak 2. T3 už nebylo úplně ono. Ani solo, ani v partě. Ale ball lightningy se mi líbí hodně, o tom žádná. Asi budu muset udělat ještě jedno DH :-)
Jinak v partě samozřejmě hraju T4 a solo jsem zatím zkoušel T2 a je to nářez, je to hrozně rychlý. Včera večer jsem ho teprve přestavěl. Mám to chvilku. Místo ashery bych raději BT, nebo možná něco jiného, ještě nevím. Takto to má dobrou damage a 20m toughness, což asi ujde. K té helmě - zatím tam mám ty crity, protože ještě furt nevím, co přesně budu hrát. Rád to měním a DH mám zatím jen toto jedno. Uvidím časem, každopádně díky za tip, určitě to stojí za zvážení. Ještě potřebuju, nebo spíš chci, udělat na grandeuru crit damage místo average damage, ale nedaří se a zatím v tom jen topím prachy za gemy a i matroš si to pápne. A když k tomu časem přibude druhá pořádná bouchačka s 2700 dmg, tak to bude super. Ale DH je tak zábavný, jaj, radost to hrát

Jinak v partě samozřejmě hraju T4 a solo jsem zatím zkoušel T2 a je to nářez, je to hrozně rychlý. Včera večer jsem ho teprve přestavěl. Mám to chvilku. Místo ashery bych raději BT, nebo možná něco jiného, ještě nevím. Takto to má dobrou damage a 20m toughness, což asi ujde. K té helmě - zatím tam mám ty crity, protože ještě furt nevím, co přesně budu hrát. Rád to měním a DH mám zatím jen toto jedno. Uvidím časem, každopádně díky za tip, určitě to stojí za zvážení. Ještě potřebuju, nebo spíš chci, udělat na grandeuru crit damage místo average damage, ale nedaří se a zatím v tom jen topím prachy za gemy a i matroš si to pápne. A když k tomu časem přibude druhá pořádná bouchačka s 2700 dmg, tak to bude super. Ale DH je tak zábavný, jaj, radost to hrát

-
- Minion of Destruction
a proto ho hraju :-), uz mam 3 DH, ale ten treti jeste neni. jen koncept jak to budu hrat. veci nejsou.
Ono cluster - jako je to best, ale proc hrat neco co hraje kazdy? Kor kdyz se da postavit i pekný raketák, nebo ted jsem hral public s manikem co jel šakrany - moooc pekny.
Ono cluster - jako je to best, ale proc hrat neco co hraje kazdy? Kor kdyz se da postavit i pekný raketák, nebo ted jsem hral public s manikem co jel šakrany - moooc pekny.
Já nevím, ty lightning chakramy blbě hitujou...teď jsem zkoušel i fire chakramy a taky to nebyla žádná sláva. Hituje to pěkně, ale damage nic moc. Nebo myslel jsi nějaké jiné? turrety by mohly být fajn...ball lightning mi přišel super. Jinak já vím, že cluster hraje každý, ale mi se loaded for bear líbil dycky na dh, už od vydání původního D3, jak to tam napere a všecko lehne
jenže dycky to bylo nehratelný, protože to stálo moc hatred. takže teď si to konečně užívám. Druhé dh ale bude lightning a bude s elemental arrow ball lightning
nebo možná kdyby byla pořádná calamity, tak by se dal i lightning multishot - moc nežere a s calamity by to bylo super. Jako mohl jsem nechat to DH co bylo a fire postavit nové, jenže netrpělivost zvítězila a fire je na světě. Co dodat..
Jaké chakramy jsi myslel?

Jaké chakramy jsi myslel?

-
- Minion of Destruction
cece ja uz nevim jak to presne hral :-( ale byly to ty, co krouzily dokola. myslim
To jsem taky viděl...musím to prozkoumat 
Tak jo. Je to physical. Taky možnost.

Tak jo. Je to physical. Taky možnost.