Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Kuki10 » 14.04.2014, 15:57 hod.

Taky to vidím na ale chybí mi soj to bude hodně znát než ho zas najdu....
I když mám lepší wandku na arcane tak možná zkusim desintegreat/archon by mohlo bejt fun chvíli.
No lol já už takhle zdechl tak už dávám pozor, i když nedávno jsem se portl do frozenu a navíc přímo do te mrazicí brány v actu 5.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 15.04.2014, 11:46 hod.

Kuki dává pozor když se portuje na někoho. Sem si moc nevšiml. Sice se možná zeptáš, ale stejně tam skočíš a někdy se ani neptáš :D

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 15.04.2014, 12:22 hod.

Ohledně efektivity by mě zajímalo jak to bereš... zda na solo nebo do party.... pro zachování efektivity pro partu jsem po patchy změnil pár skillů resp pasivku a některé runy. Jinak jsem přestal používat port a začal více vnímat okolí, tím, že prostě nemáš možnost uskočit, ale zase aplikace černé díry společně s dalšími kouzly udělá, že zvedám celé partě dmg o 30% a crtical o 6%, navíc požírám affixy. Dmg do single targetu je bídná, ale když si přičteš, to že každý z lidí v partě dává o 30% více + 6% critical (což je třeba dalších 10%) , tak to už tak hrozné není a do více nepřátel? ehm.... kde jsou?

To, že spousta dětí tu brečí, že FO je k prdu, tak se toho nemusíš ihned chytat. Největší problém po patchy co se týká FO spellu, bylo že mu upravili radius po který dával dmg. Dával zřejmě až 2x takový než dává nyní, takže lidé byly zvyklý, že trefili i to co stálo hned vedle nich, což se změnilo a ten radius je menší, tudíž je třeba si držet odstup a pak funguje naprosto stejně. S patchem přišel problém s AP generací ze spojení electrocute a prodigy, které generovalo chybně 2x tolik než mělo a navíc ještě snížení koeficientu u surge of power. Jakmile jsem si nasadil Reaper's Wraps mohl jsem sundat i pasivku prodigy...
Dmg na battle netu mám 291k, buffed cca 390 a udělám paseku jak ostatní wizzardi co mají 800dps+

Nemůžeš porovnávat profily na bnetu ani nikde jinde, kromě party ve které hrají a to navíc musí být stejné složení a výměna tzv. kus za kus, protože vše je na sobě závislé. Pokud by si chtěl porovnávat profily, tak můžeš jedině u sólo hry a to by si viděl úplně jiné buildy.
Obrázek

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 15.04.2014, 12:39 hod.

Sice jsem se opět vrátil k WD... Ale po všemožných stížnostech jsem musel zkusit alespoň jeden run s wizzem a vyzkoušet ten nerf FO. Solo se opravdu ztížilo, člověk si musí udržovat odstup i tam, kde dříve moby spálil (zmrazil v popel :)), ale s použitím black hole (jakékoliv runy) a teleportu to není takový problém, jen to zpomaluje. V partě je to stejně pořád na pohodu, obzvlášť s tankem, kterej sbírá globy pro bracery, taky mám nové :)

Bohužel jsem wizze posunul na druhou kolej, protože mi padla krásná helma pro WD (viz. podpis), která při horiffy rootuje moby. Funguje i na elity, rift bosse a act bosse bohužel ne, ale ty se dají zvládnout. Při velkých skupinách si v okruhu 24 yardů nikdo ani neprdne a při osamělých skupinách dostanou elitky tak 2-3 sekundy, tak je hodím piranhema kousek vedle a nanovo, krása :) (mp2 se dá solo)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.04.2014, 12:42 hod.

Tak po testu fire wizza musím uznat že wave od force ma něco do sebe.
Při me slabé dmg dával fire orb za 3 m prakticky bez nejakejch bonusu, ještě skoro nic nemám.
Cucel jsem jak puk, když wof kritoval za 5,5m.:-D
S tím cindercoatem to mužů sypat furt....
Dneska testnu arcane a snad i lighting....

herba
Wraith
BattleTag:Biizzardgame-2659

Příspěvek od herba » 15.04.2014, 14:18 hod.

Sem si asi nevšim že WoF má runu na fire. S jakym si jel buildem? WoF + AO? Mam ve stashi už věci přes 80% do fire, jen chci ještě trochu doladit colda ke spokojenosti :D

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 15.04.2014, 14:23 hod.

zkuste mrknout na toho wize co jsem psal ze ripnul, byl fire a pouzival WOF (Melitakas) - znam jeste jednoho co ma fire wize s wof, koukam, ze ma dokonce jen blackhole a wof ted nastaveno (Zeus)

Fire WOF ma vyhodu, ze ma vyssi zakladni dmg nez jine runy. Ja s Arcane WOF zacinam nekde kolem 3 mil, bezne davam crity 5mil a uz se podarilo v parte z buffy na cursed chestce i crity skoro 10 mil. (diky tomu ze Arcane Attunement runa zvysuje silu pristiho arcane spenderu o 2% za kazdeho trefeneho moba)

Arcane torrent mi crituje za 7-12 mil podle konstalace

----------------------

Vcera se postestilo par zajimavych dropu

Hexing pants - ktere, pred patchem 2.0.4 nepadaly - akorat na wizarda se moc nehodi, tak nevim co s nimi (field of misery, z chestky u stromu)
Harington waistguard - asi ho budu prehazovat s paskem co dava fire dmg pri sebrani heal globu v lokacich, kde se moc nevyuzije (padl v riftu T2)
SOJ - bohuzel ne s arcane elementem, tak bude pro jineho wize, radeji na nem preroluju LOH na CC nebo CD, nez menit element (z bounties)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.04.2014, 14:37 hod.

Btw, kdyby se nekomu chtelo efektivne farmit T2-T4, dejte vedet, Farmit T1 je uz pro mne ztrata casu, vsechno tam pada na dotek. Na T1 budu chodit uz jen solo rychlo farmu bounties a levelit si nove chary.
Naposledy upravil(a) Darkness dne 15.04.2014, 14:47 hod., celkem upraveno 3 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.04.2014, 14:37 hod.

Pokud bys ještě nacpal bonusy do skilu a elitek kam to jde, tak by ty crity litali ještě lip, to ještě pořádně prubnu než budu definitivně rolovat.
Ted z hlavy nevím ale vyplatí se to i na lighting a ten arcane?

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.04.2014, 14:42 hod.

Jj, postupne, musi dropnout dobre veci a porad chybi FS ... i sety co mam, musim zkusit craftnout vicekrat, nektere kusy se moc nepovedly

Nevim, co myslis, co jestli se vyplati? Ale urcite jo :)

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.04.2014, 14:46 hod.

Jako co se týká dmg.
Jo craft setu to je věc.
Nejhorší když už to mas doladeny jak já třeba cold wiza, tak zakomponovat tam sety už ani nemám skoro jak.:-D
Jinak cold si polepšil 1,176 element dmg a 1,8 m do elit.:-D

herba
Wraith
BattleTag:Biizzardgame-2659

Příspěvek od herba » 15.04.2014, 14:50 hod.

Chodim teď taky bounties na T1, protože nemám peníze na kraft a tohle je asi nejefektevnijší. Velkej vopruz vyběhat 900k goldu na jeden reroll tal rasha amuletu, čubka mi tu cc nedala už asi 25krát po sobě, ale nevzdávám se :D
Kuki: já tam k tomu nacpu ještě bonusy za 3 věci od tal rashi a BT a bude cajk
Leo: hexing gatě nej pro WD, taky mi včera padly, ale s*it roll...

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.04.2014, 14:59 hod.

Kuki, mas to pekne poskladane, akorat bych si s tvym wizem netroufal na T4+. Chybi defense ... Misto firebird setu, ktery ti nedava nic jen 500 int bych dal Aughield a vic nevim, protoze tak daleko jeste nejsem :)

Herba: jo, uz me to napadlo, ze pro wd by to slo, akorat roll taky nic moc - 1 soc a skill wizarda :)

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.04.2014, 15:05 hod.

Na sólo to stavěny není, počítá se s pasakama ve předu.:)
Jj taky si začínáme říkat, ze ten set je k ničemu.
Byt ani na T3 jsem neměl zatím krizovku.
Herba - jojo vole, hlavně ze ses me tlemil.:-D

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.04.2014, 15:09 hod.

Vis jak je to v riftech, kdyz se sejde vic packu, tak pak nevis, co to je "ve predu"

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.04.2014, 15:10 hod.

Moc dobře znám.:-D
Jen si říkám na tom dprogressu kde tu dmg nahnali.:-D

manusky11
Gorebelly
BattleTag:fionka#2610

Příspěvek od manusky11 » 15.04.2014, 15:20 hod.

Frozen píše:....
Velmi dobre napísané,len by sa chcel optať ako si na tom s AP?Nikde nemáš APoC a aj passivku si vyhodil,proste musíš byť dlhší čas bez AP(Globy+Signature) to nemôže nabíjať tak rýchlo ako je potreba.:)Ja si vyslovene hladám helmu a offhand s APoC.
Hrám SC FO solo,ale pomaly skladám gear na CD redukciu(nie na Archona) a neviem ako to pojde bez passivky a APoC.

Dík za vysvetlenie

Sry,že som sa vám tu votrel :wave:
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.04.2014, 16:08 hod.

Manusky, vubec nerozumim, na co se ptas, zkus se zeptat jinak.

-----------------------------

Potrebuju vylevelit nekolik wizardu a tak se asi pokusim poskladat expici gear, pro ultra rychle solo expeni. Moje predstava je, ze se bud nejak doplacam na lvl okolo 42 na T1 a nebo se na 42 necham protahnout - pak nahodim lvl 70 vybavu a pujdu sam T6 s postupnym snizovanim mozna az na T1.

Expici vybavu jeste nemam uplne vymyslenou, jsem zvedav jak se to povede a jak rychle to pujde - myslim si, ze 1-70 za hodinu by mohlo byt realne.

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.04.2014, 16:11 hod.

Pak dej vědět cas.:)

manusky11
Gorebelly
BattleTag:fionka#2610

Příspěvek od manusky11 » 15.04.2014, 18:37 hod.

Pýtal som na regeneráciu AP(arcane power) kedže nikde nemá APoC(arcane power on crit) nemá pasívnu Prodigy a s electrocute nedoplni AP tak rýchlo.
Proste má zaujíma keď vypláca všetku AP,ako rýchlo doregeneruje do full?
Ja s APoC 8+Prodigy+mirrorball som full za 2-3 sekundy

Dúfam,že už je to zrozumitelnejsie :wave:
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“