HC Mumik a jeho brečící koutek

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Ride
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moxmar#2814
Re: HC Mumik a jeho brečící koutek

Příspěvek od Ride » 21.04.2014, 21:59 hod.

tak jsem dneska rozbil skoro vsechny predmety, co kdyby, protoze na riftech souly nejak nejsou. Asi jim je nekdo ukradl. Toz a pak jsem craftil ashearas gate. Jsou na pohodu, jen chcou armor, ale ten ... no po 15ti pokusech dosli veci. Tak jsem se hecnul a zkusil novy gate.

All+dex+vit, tak treba ty granaty - beeeeee - predelam na 2 soky. Mozna to bude lehčí než předelavat +k ent. Shot na armor (ale tam by se mi líbil teda moooc). Takhle se totiž tresu uz na T2 jak osika, s timhle bych se uz tak nebal.

Taky jsem vylepsil postavu o +14 Cluster arrow, ale nejde to poznat. CRT si dela co chce a obcas to bouchne za 3M a nekdy i za 10M. Moc se mi ten rozptyl nelibi, ale holt my suchaři nenadelame nic. tož budem pokoušet stestí a delat ten muj vysnený armor :-).

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 23.04.2014, 14:14 hod.

BWAHAHAHAHAHAHA

Včéra se mi povedl ten muj vysněný armor, takže na DH mam 7,7k bez bufáka od barbuchy. To už by mohlo něco vydržet. Ještě předělat ten jeden ring ... ale to už bych chtěl asi moc :-). Každopádně. Když jsem tam ten armor udiděl, tak se mi radostí postavil tak, že jsem s ním rovnou plácnul ženu přes ústa a to byla v kuchyni.

Barbucha vyfásnul new helmu a stal se z neho papírák. Sakr, T3 jsem tankoval s prstem v nose a ted? Vcera jsem dokonce musel zařadit z5 do sestavy IP. Jako není idealní, protože jak mi to na neho už nepadalo, dal jsem se na DH (ten me stejne bavi nejvíc), ale gamblím na neho porad poctive. No smad se příště podaří.

celková hra včera: lege ... nebo bylo :-), set ... co to je??? souly za 2 hodiny 2. K tomu spousta lagu, jsem rad, ze jsem to přežil. Tož dneska znova.

EDIT: Armor u DH - myslel jsem setovy gatě u Vajo III

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 23.04.2014, 22:00 hod.

Dnesni drop? Od 20:00 do 21:00 1 lege a 4 fs. parada, uplne jasam, No T1 a T2 to proste sucharum nepada :-(

A nebo je to tim, ze se mi konecne podaril crt na ringu u DH Vajo III - a konecne se tvari, ze by mohlo byt pekny.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 24.04.2014, 10:41 hod.

všem ostříleným DH: poradte co mam poladit/vymenit na to mojem Váju III. Potreboval bych někam dostat Hatred regeneraci, ale to uz je myslím možný jen na armoru, ale ten se nedaří žádnej najít. Jinak bych chtel zkusit vymenit bouchačku za 2 jednoruční, ale na DH proste veci nedropuju. Zato když hraju barbuchu, tak mi aspon jedna nepouzitelná za hru padne. Dal zvýšit crt sanci (helma) a nejaký to dmg. když TOP maj skoro 3M, tak ja bych chtel aspon 1M. To není takový nereálný.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 25.04.2014, 06:01 hod.

jste luckeří: je tahle hra - a hlavne craft pro vas

Rozhodl jsem se zkusit vylepšit oba moje prsteny. Na jednom zvýšit crt, protože tam mam jen 4,5. Na druhém crt dmg, kde mam ubohých 28/50 a opravdu se to podařilo. Teď mam 29/50. No to mě opravdu po.ser. Takže zádný pokrok. Amu ani helma se dropnout/gamblit nedaří, o armoru ani nemluvím.

Příště to klapne :-D :-D :-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 26.04.2014, 09:29 hod.

vcera při bamble mi padla setova zbroj. Cumel jsem jak puk. Gamblim hlavne amulety, protoze to je moje slabina a zbylo mi asi 18 bodu.

Opravdu me to potesilo, problem je, ze mi "vubec" nepomuze, protoze na nu nejde naroubovat Hatred regenerace. Navic ten blackthorne pasek, co k ni ma horsi staty, ale lepsi nez dratem do oka :-)

Jinak T3 s barbem mam obcas na hrane. ELity v poho a najednou fiii a live v kélu. Vcera se mi to stalo 1x, jen nejakym omylem jsem stihl dat IP+berserka. Je pravda, ze se v blizkosti pohyboval taliban, ale ten to nebyl. Ubralo se mi to postupne, i kdyz rychle. Nebyl to takovy ten jejich bum a vse pryc.

Jinak lege nejaký padly, vymenil jsem na wd prstynek, ale to je jen pro srandu ten muj chudacek. A bukuzel jsem chtel vymenit jeste zelený shouldery, ale neklaplo to. Zadny top, ale holt smula. priste :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 26.04.2014, 20:34 hod.

díky leovi a Zaljanovi za pomoc při farme T5. Jako T3 s obtížema, tohle ani omylem. Ale dropl jsem dost matrošu, takže barbucha ma pekný shouldery+gatě :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 27.04.2014, 14:26 hod.

jak je sakr možný, že když hraju barbuchu, nejakou tu 1handu dropnu. jak DH tak prd.

jeste ze i v public hrani jsou supr lidi a dostal jsem vymenou za brim celkem dobrou bouchačku. Takhle mam vyssí AS se skoro stejným dmg, ale vic disciplíny a malinko lepší regeneraci, takže se mi líp hraje a můžu šastěji solit. Pecky sice nejsou tak veliký, ale občas se nějaká za 12M ukáže.

Na amulet prdím, raději zkusím sehnat nejakou lepší helmu :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 28.04.2014, 11:15 hod.

Problém s D3

v posledních 3-4 dnech pařby se mi pravidelne stava, že valím a PC mi skočí do windows. Najedu na liště na D3 a zkočím zpět. Tzn normal su ve hře a valím dál. Zádný logování, nic, akorat jsem treba kousek od mista, kde jsem byl naposledy, ale ani to neni pravidlem. Kontroloval jsem - nic se nestahuje ani neaktualizuje. mam spustený jen firefox a d3. Nic jinyho.

a jelikož hraju vetšinou dh (obcas barba), tak nemám žádnou zachraň pasivku (ty bych na hc zrušil) a je jen otázka času, kdy na to chcípnu. Co s tím?

(psal jsem to i ve hre a furt s tim otravuju, ale takhle zakalit nechcu)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 28.04.2014, 13:57 hod.

tohle se mě stává taky. Já to mám když zmáčknu určitou skupinu tlačítek na klávesnici a zároveň na myši, tak potom mě to kopne do winu. Mám více tlačítkovou myš a když zmačknu jedno tlačítko u palce a do toho třeba esc tak mě to taky schodi na listu. Dobrý je taky si vypnout tlacitko na klávesnici pro zobrazení menu winu. Urcite si to shazujes sám nějakou klávesovou zkratkou aniz by sis to uvědomoval.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 30.04.2014, 07:19 hod.

že se na to nevy.... zrovna kdyz mam jedno dopledne volno a všichni jsou v kélu, tak panáčci musí děkat údržby. SAKRA!!!

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 30.04.2014, 07:37 hod.

Vcerejsi hra:

uplne bombastická a normálně mi to i padalo. Ale proč mi padne 5 amuletu a nic jinyho??? Ale co, nevadi. Podarilo se vycraftit miláška, takže je použitelný a můzu na barbovi experimentovat se sety. jenže tu je problém: 2x stejný gatě, 2x IK helma. Fakt jsem se smal, ze mi padla, proc nepadne treba opasek, nebo ruce/zbroj? je to sranda. tak si ringoš ještě počká :-)

WD - už je komplet vybavený. Věci teda nejsou nijak zvlast TOP, ale obcas se nejaky pekný kousek najde. Krome nouchčky nic není upraveno a ani nebude, nejsou suroviny a WD je takova moje mala slabustka, protoze to proste neni DH :-D. Schopnosti pojedu takhle:

hlavní a jediny utok bude klasickej kolotoč + jako doplněk harvest.
pak: útěk, čoklové, woodoo + ??? asi gargantuan
pasivny: stejny jak mam
specilizace: fire

A musim říct, ze se za neho hraje zatím ne moc dobre (padá mi mana), ale to neva. Co me vsak prekvalipo je, že skladat na neho veci je asi o 100% lehčí a jednoduší nez na HD nebo barbuchu. Vubec nemusim resit ALL, protoze to mam proste všude diky velký IQ, tak mi stačí vsude jen IQ+Armor. Ze ja necraftil y veci rovnou na WD, protoze kdyz si vspomenu, na kolik pokusu jsem delal treba arhearu pro barba, tak tu bych byl uplne v klidu a to ALL tam tak neresil. DH uz vubec nezminuju, tak se mi nedarilo dlouho.

Jinak to bude wd na blizko, takže chci mit live 1M+, all 1500+ (ale to bude s prstem v nose) a armor 10k. No uvidime za mesíc, když ho skoro nehraju :-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 01.05.2014, 22:27 hod.

dneska mi padll muj prvni toulec na DH. A pak hnedka druhej + jednorucni bouchačka. Zatr sakr, to je dost malo od vydani datace. No aspon ze zbran dobry, i kdyz bez regenu hatred, ale zas diky toulci na bolu jsem mohl dat bola-doom2y :-) moje oblibeny (kvuli nazvu) a nejsu na tom háčku tak závislej.

Barbucha diky blackove dropu dostane novou zbroj (jen co tam budu mit live za globy). Zas jsem byl nasranej, ze se mi nabizi u kozatice 2 stejny veci. To by fakt mohli osefovat. hmmm co pisu za bludy, tak me napadlo - ja nemit ty kamose, tak su uplne v rozpééérdeli, protoze dostavam SUPR veci a davam jim za to s*it co mi padaj - kdyz padaj. Dikymoooooooooooooooc vsem :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 05.05.2014, 22:10 hod.

tak tank č.1 je hotovej. Chtelo by to sice spoustu veci vylepsit, ale s mojim stestim (dneska např. celkem 6 T3 riftů po sobe bez lege a jen 3x FS) je to asi max co z toho dostanu. Mam schovanou bozi IK helmu, ale bez IK opasku k prdu. Taky prsteny by mohly být o 100% lepsí, o amu ani nemluvim.

Dalsi plan je vyhaluzit lepsí augh...bla bla hlouldery. Ale i tyhle jsem delal dlouho, all tam proste nebylo nebo neslo pridelat. Toz staroch daval T3, ted jsem zvedavej, co bude umet tohle :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 07.05.2014, 22:37 hod.

dneska jsem zahaluzil.

valim si v poho T4 PUBLIC (samo jako tank s IP pro partu) a celkem mi ty elity az tak moc nedelali, ale pak při finálním pánovi v riftu jsemmel teda obrovsky potíže. takovej ten velkej smrták s kosou si me dával jak svačinu. ne postupně, ale šup a 1/2 zivota vyla v lélu. Sice jsem se točil kolem neho, ale to me nejak neléčilo. tiž jsem zkusil IP a vylecil se.

jenže pak zas šup a 2/3 zivota v kélu. Zas jsem se snazl léčit, ale IP nikde a musela přijít láhev. Pak uz bylo jen me stestí, že ho pánové dokosili, protože jsem uz nemel zadnou možnost na léčbu, max zapnout berserka, ale to jsem nejak neudelal - čert ví proč. Celkove štěstí jak prase, už jsem se viděl pod kytičkama a jen me to utvrzuje v tom, že su suchar jak prase.

(parta 2xWD+1xWIZ+ja barbucha)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 07.05.2014, 23:04 hod.

To je snad jedinej boss v riftech, kterej je opravdu hodně nepříjemnej. Zažil jsem i rip na T2 crusadera na IK od něj. Jak na něj narazíš, raději ho přenech na rangetka, protože on dokáže i T1 celkem slušně zavařit. Důležitý je ho co nejrychlejc zabít aby nestihl rozjet ty všechny svoje comba a na vyšší T se držet od něj radši dál...

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 08.05.2014, 13:47 hod.

vim, ze s nim mel uz Black 2x problem, jak jsme spolu hrali a furt nevim, ktery jeho utok je tak drsny, je to ten boss co kolem sebe hodi obcas tkovou fire novu? Vcera jsem na T4 na nem asi procnul, koukal jsem jinam nez na zdravi a najednou proc, zkusim dohledat pozdejc

jinak hodne neprijemny je jeste ten co stunuje a obcas skace jak divejj -na T6 muze byt nebezpecny
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 09.05.2014, 08:10 hod.

na T6 - haha to mam jeste daleko. Ale s tím skokanem uz jsem mel tu čest na T4 a byl v poho. S tím druhým vokurkou jsem zas včera na T3 melmenší problém, ale nedaval takový řachy, takže v poho. Ale ja, který skáče do všeho co vidí, protože když to nemůžu udelat,jejsu dobrý tank, tak jsem teda srabácky ustoupil :-(. Fuj hanba!

DROP a hra:

včera jsem byl tak znechucený, že jsem se na to normálně už vybodl. Drop nebudu komentovat, že pořád utrácím vsechyn body u Kali za opasek pro barba (chcu zelený BT), tak to uz jsem se smířil, že nebude. taky IK by byl lepsí, ale to je jen sen a ten neprodava. Sviňucha!!! Že chodím krabice jak vopuchlej a prd prd, to ani nemá cenu komentovat. Proste me to nebaví a začínám přemýšlet o tom, že se na to aspon na cas vykašlu. jako 2,5h/den hry je dost. Paragony naskakují, ale to je mi šumák. Dycky mrkám na veci, co mal jidi okolo a musim jen tiše slintat. Sakr bébébé ja mam vše dary/Kaldu :-( Drop žádnej nebude?

Jediny drop, co me potešil byl amulet (z pytle) pro DH Vajo II. Je uplne paradní a když ještě předělám ALL na CRT DMG 90+, bude uplně imba. Nebo ho muzu frknout monkovi, který ma pro me zajimavou bouchačku :-)

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 09.05.2014, 09:16 hod.

No nic ve zlém, ale já si myslim, že 2,5 h/den ve hře je málo :D

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 09.05.2014, 10:23 hod.

Jakejkoliv čas strávený ve hře je dobrý pro upgrady equipu a z velké části je přímo úměrný možným upgradům. Nic si z toho Ride nedělej, lidi, u jejichž equipu slintáš (a nejsi sám, taky čas od času hážu do pračky kupu bryndáků) jsou zpravidla lidé, kteří u toho tráví daleko více času, než 2,5h/den :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“