Graveyard

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Stanley
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Stanley#2169
Re: Graveyard

Příspěvek od Stanley » 14.01.2014, 15:16 hod.

Ten twitch mě strašně sejří... většina videí se mi načítá jako průměrně dlouhá stolice.
Frozen píše:Na mp8+...
Někdy bych s Vámi vyrazil na vyšší mp, než ho zruší (protože TormentVI nezní tak drsně jako mp8 nebo mp10 :lol: ), jestli bude místo. Sice pokud si na single mp5 Locustem nahrnu hezkou hordu, tak mi buňka taky lítá nahoru dolů. Ale jen dokud je sbírám, jakmile se zastavím a roztočím, tak se životy nehnou. Tak bych to snad mohl zvládnout :) .

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 14.01.2014, 15:57 hod.

... Stanley vsak vyzkousej, hrajeme skoro denně mezi 20-24h ... a myslím že na mp8 s nama nebudeš mít sebemenší problém, ten stunk monk udělá hodně ... myslím, že by jsi s náma mohl jít i na 10 ... a jinak se podepisuju pod to co psal Forzen, pohřbil už jsem mraky charů, většinou na mp8+ ( jako líbat manželku a stát u toho v plague na mp8 fakt nedoporučuju :-), ale řeknu to tak, když na chvíli z nějakýho důvodu pustíme s vedlejšíma charama mp3-4, tak utíkám na heartstone, protože ty karty jsou v ten moment větší adrenalin ... prostě nějak jsem nenašel zálibu v hře na nesmrtelnost, co nejrychlejší honění expů a pod ... a to nemluvím o tom, že to mp10 hrajeme celkem pravidelně docela zlití a to je pak teprve zábava ( popravdě hrát s náma poprvé v pátek nebo sobotu večer moc nedoporučuji, přece jen jsme pracující lidé, tzn. v týdnu je to dobrý, ale takhle páteční půlnoc to bývají zajímavý runy :-) ...

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 14.01.2014, 16:18 hod.

ok, takze v patek nebo sobotu vecer jsem pripraven s otevrenym lahvacem :)

Kazdopadne jsme uz trochu offtopic, tak jen zmíním svou stupiditu, kdy jsem si nechal protáhnout monka... a když už jsem byl na 57lvl docela znudenej a jeste s docela solidnim gearem (takze jsem se zacal cpat i dopredu :), tak jsem dostal ve dverich zasah od bouchace, mozna dvou-tri (nevim jak se jmenuje, zkratka ten sebevrah) a byl z toho IK. Jedno policko od dalsiho levelu a NDE :(. HF v riti a cele odpoledne taky, pac na 25. jsem ho delal sam.

Nicméně je velice zajímavé, že jsem na HC zatím umřel jen třikrát, ale všichni to byli Monkové, 57level, 60(17) a 60(29)... jen tenhle posledni chudak ale nebyl DC-smrt.

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 14.01.2014, 21:14 hod.

Tohle znám s wizzem... 7pokusů a vždycky kolem 55 šel k zemi... začnu se cpát dopředu a někde se objeví talibánec :OXO
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 14.01.2014, 21:43 hod.

Kolmen1 píše:Frozen: mohl by jsi pls natočit bud video nebo postat screen kde dáš crit za +4Mio? Obzvášť s 90k unbuffed. Sem to teď tady konzultovaůl s x lidma co wd jedou, všici jsme se chodli, že i kdyby jsi měl 2xtotem, monka s mantrou, bejt soslej soulem a gloubama a 5Mio prostě crit dáš nemůžeš. Já měl s wd na HC 200k dps unbuffed a 5Mio crit jsem tedy nedal...
Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=_dJQDh1N ... u.be&t=360
Obrázek

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 15.01.2014, 11:57 hod.

Já jsem se dopočítal zhruba na polovinu této hodnoty, ale přesně se nevyznám v mechanice hry a co a jak se kde počítá. Pravděpodobně tam je ještě nějaký faktor, který DPS zdvojnásobí proti tomu co jsem počítal.

Vemte ale to, že z 2362 INT základu se s full buffem dostane na 4193 pokud se bonus z Gruesome započítává jako první a následně bonus ze soul harvest.
Pokud by to bylo naopak je ta hodnota dokonce 4518. Už tohle je bonus do DMG celkem znatelný.

Potom máte 501% při plně nastackovaných netopejrech.
Dále 50% z jednoho totemu a dalších 20% z druhého totemu a zase nevím jestli to sčítat a nebo vzít bonus z jednoho totemu a následně násobit bonusem z druhého to nevím jak funguje.
No a pak ještě 24% z mantry pokud je čerstvě nahozená a jelikož se screen od elitek tak ještě dalších 30% ze SOJe.

Když se to všechno propojí a při správné konstelaci to asi může takové číslo hodit.
Taky chce vzít v potaz, že se jedná o DMG ze SKORNEM, který má čistou dmg žádný element a to dělá hrozně moc.

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 15.01.2014, 13:03 hod.

vsechny dmg bonusy se nasobi, tj napr. bonus 20% a 30% a 30% spocitas 1.2 x 1.3 x 1.3 = 2.028 => finalni bonus je 103%
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 15.01.2014, 15:41 hod.

Tak to máme 1,5 první totem x 1,2 druhý totem x 1,24 mantra x 1,3 bonus ze SOJe a to máme násobek 2,9 jen z těchto věcí.
Dále vstupuje 501% dmg ze skillu. To znamená 2,9 x 6 = 17,4.
No a pak se to začíná komplikovat protože při plném bufu dochází takřka ke zdvojnásobení INT.
Pokud bych to tedy vzal jako dvojnásobek tak ve výsledku dostávám 17,4x2x92000= což je cca 3200000. Těch 5MiO tedy nereálných asi není jen tam vstupuje a počítá se ještě něco :)

Jo a jen tak mimochodem hezká OT diskuse v pohřebišti, ale psssst třeba si toho nikdo nevšimne :D

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 15.01.2014, 16:39 hod.

... spočítat je to asi veselý - každopádně je tam minimálně jedna drobná chybka, mantra má první 3s 48% ( runa overawe ) + tam chybí 20% z Hex ( runa Jinx ) + pokud se nepletu tak bati po 5s dávají 600% ... otázka je jestli to má cenu počíat, fakt je že při elitách, kde je to potřeba ty crity padají tímhle stylem a elity jdou dolů velice rychle, protože na ně se šetří totem, na ně se primárně háže hex, na ně jede pořád dokola overawe a na ně působí SOJ ... na bílých samozřejmě podobný crity z popsaných důvodů nepadají, ale tam to není potřeba, ti padají hladem sami :-) ...

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 15.01.2014, 16:51 hod.

Druha vec je 92000 je prumerny dmg za 1s. A proto se nemuze vychazet z toho cisla, ale z min a max base dmg a vynasobit to pridanym elemental dmg ze zuni botek, pak inteligenci a nakonec crit dmg. A pak teprve nasobit dalsimi bonusy. Pak uz se mysim dopocitas :)

a jinak staci vzit hodnoty z d3up http://d3up.com/b/912856/bumbala#skills (nezapomenout tam zapnout soul harvest) a vynasobit je bonusy

tj dmg ciste batu s plnym soul harvest je:

Damage Range 229167 - 317307 (bez critu)
Critical Hit 978542 - 1354900

a vynasobit dalsimi bonusy
Naposledy upravil(a) Darkness dne 15.01.2014, 17:02 hod., celkem upraveno 2 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 15.01.2014, 16:55 hod.

Moc pěkný, já do toho nezapočítal ten Skorn a hl SOJ, proto jsem měl za to, že je to nereálný..moje chyba a tímto se omlovám za nařčení ;)

Jinak opravdu jsme trochu mimo mísu a tak to raději přesuneme někam jinam, třeba sem:

http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 118&t=9915

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 20.01.2014, 09:50 hod.

V sobotu odešla na věčné časy moje HC Mončice...paradoxně to zavinil program,kterej mě má chránit.
V pohodě s prstem v nose sem dával skupinku molten elitek...ve chvíly,kdy sem zasadil poslední ránu jednomu z nich, vyskočilo do popředí pop-up okno Avastu s nějakou aktualizací !!! Takovou dávku sprostých slov museli slyšet až v kanclech Avastu :D. Samozřejmě,než sem okno zavřel,zabil mě výbuch toho moltena co jsem sejmul...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 20.01.2014, 09:58 hod.

Tak to RIP, to by mě taky naštvalo... .
Obrázek

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 20.01.2014, 10:27 hod.

rip... toto je fakt namašlu, poznám něco podobného u Lotus Notes, který je schopný shodit hláškou o nové poště úplně cokoliv
Obrázek Obrázek

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 20.01.2014, 12:08 hod.

Jo, na mašlu, to je fakt....momentálně ho úplně vypínám, když jedu HC. Lotus Notes už ti taky zatopil na HC nebo co?
Teď sem rozjel WD, tak doufám, že zůstane živej nějakou dobu :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

xpandelx
Gorebelly
BattleTag:xpandelx #2976

Příspěvek od xpandelx » 21.01.2014, 09:28 hod.

Tak včera večer padla moja Barbarka PL 14.Nebolo s kým hrať skočil som na public a to som nemal robiť.Týpek napísal, aby sme mu pomohli tak som na neho skočil on prežil a ja IK.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 21.01.2014, 09:54 hod.

rip, to jsou bolestivé skušenosti, občas udělám podobnou blbost i v normální hře když v dobré víře chci někomu v partě pomoct, a on je obklopenej hromadou arcane nebo jedem ze stromů... takže raději přes waypoint a nebo si vyžádat safe na port
spíš jsi narazil na nějaké PK a vyšlo mu to
Obrázek Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 21.01.2014, 10:42 hod.

seton xpandelx.... rip :(
xpandelx mám tě ve friendech tak se ozvi pomůžu když tak s expením nějakej ten matroš na začátek bych ti taky mohl dát a pak pofarmit... stačí se ozvat :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

xpandelx
Gorebelly
BattleTag:xpandelx #2976

Příspěvek od xpandelx » 21.01.2014, 11:44 hod.

Super pane.Okolo 17tej budem online.Budem rád keď mi pomôžeš.

Necituj předchozí příspěvek - Kuki

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 21.01.2014, 14:15 hod.

Odpočívej v pokoji. Pravděpodobně si na publicu narazil na PK, proto doporučuji, přečti si zdejší vlákno PK seznam sad...... Občas do něj přispívám. Rovněž se mrkni i na scrn svého ripu (pokud se ti uložil). Třeba do toho vnese více světla.

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“