Někdy bych s Vámi vyrazil na vyšší mp, než ho zruší (protože TormentVI nezní tak drsně jako mp8 nebo mp10 ), jestli bude místo. Sice pokud si na single mp5 Locustem nahrnu hezkou hordu, tak mi buňka taky lítá nahoru dolů. Ale jen dokud je sbírám, jakmile se zastavím a roztočím, tak se životy nehnou. Tak bych to snad mohl zvládnout .Frozen píše:Na mp8+...
Graveyard
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Ten twitch mě strašně sejří... většina videí se mi načítá jako průměrně dlouhá stolice.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Graveyard
... Stanley vsak vyzkousej, hrajeme skoro denně mezi 20-24h ... a myslím že na mp8 s nama nebudeš mít sebemenší problém, ten stunk monk udělá hodně ... myslím, že by jsi s náma mohl jít i na 10 ... a jinak se podepisuju pod to co psal Forzen, pohřbil už jsem mraky charů, většinou na mp8+ ( jako líbat manželku a stát u toho v plague na mp8 fakt nedoporučuju :-), ale řeknu to tak, když na chvíli z nějakýho důvodu pustíme s vedlejšíma charama mp3-4, tak utíkám na heartstone, protože ty karty jsou v ten moment větší adrenalin ... prostě nějak jsem nenašel zálibu v hře na nesmrtelnost, co nejrychlejší honění expů a pod ... a to nemluvím o tom, že to mp10 hrajeme celkem pravidelně docela zlití a to je pak teprve zábava ( popravdě hrát s náma poprvé v pátek nebo sobotu večer moc nedoporučuji, přece jen jsme pracující lidé, tzn. v týdnu je to dobrý, ale takhle páteční půlnoc to bývají zajímavý runy :-) ...
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
ok, takze v patek nebo sobotu vecer jsem pripraven s otevrenym lahvacem
Kazdopadne jsme uz trochu offtopic, tak jen zmíním svou stupiditu, kdy jsem si nechal protáhnout monka... a když už jsem byl na 57lvl docela znudenej a jeste s docela solidnim gearem (takze jsem se zacal cpat i dopredu , tak jsem dostal ve dverich zasah od bouchace, mozna dvou-tri (nevim jak se jmenuje, zkratka ten sebevrah) a byl z toho IK. Jedno policko od dalsiho levelu a NDE . HF v riti a cele odpoledne taky, pac na 25. jsem ho delal sam.
Nicméně je velice zajímavé, že jsem na HC zatím umřel jen třikrát, ale všichni to byli Monkové, 57level, 60(17) a 60(29)... jen tenhle posledni chudak ale nebyl DC-smrt.
Kazdopadne jsme uz trochu offtopic, tak jen zmíním svou stupiditu, kdy jsem si nechal protáhnout monka... a když už jsem byl na 57lvl docela znudenej a jeste s docela solidnim gearem (takze jsem se zacal cpat i dopredu , tak jsem dostal ve dverich zasah od bouchace, mozna dvou-tri (nevim jak se jmenuje, zkratka ten sebevrah) a byl z toho IK. Jedno policko od dalsiho levelu a NDE . HF v riti a cele odpoledne taky, pac na 25. jsem ho delal sam.
Nicméně je velice zajímavé, že jsem na HC zatím umřel jen třikrát, ale všichni to byli Monkové, 57level, 60(17) a 60(29)... jen tenhle posledni chudak ale nebyl DC-smrt.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Tohle znám s wizzem... 7pokusů a vždycky kolem 55 šel k zemi... začnu se cpát dopředu a někde se objeví talibánec
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Kolmen1 píše:Frozen: mohl by jsi pls natočit bud video nebo postat screen kde dáš crit za +4Mio? Obzvášť s 90k unbuffed. Sem to teď tady konzultovaůl s x lidma co wd jedou, všici jsme se chodli, že i kdyby jsi měl 2xtotem, monka s mantrou, bejt soslej soulem a gloubama a 5Mio prostě crit dáš nemůžeš. Já měl s wd na HC 200k dps unbuffed a 5Mio crit jsem tedy nedal...
http://www.youtube.com/watch?v=_dJQDh1N ... u.be&t=360
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Já jsem se dopočítal zhruba na polovinu této hodnoty, ale přesně se nevyznám v mechanice hry a co a jak se kde počítá. Pravděpodobně tam je ještě nějaký faktor, který DPS zdvojnásobí proti tomu co jsem počítal.
Vemte ale to, že z 2362 INT základu se s full buffem dostane na 4193 pokud se bonus z Gruesome započítává jako první a následně bonus ze soul harvest.
Pokud by to bylo naopak je ta hodnota dokonce 4518. Už tohle je bonus do DMG celkem znatelný.
Potom máte 501% při plně nastackovaných netopejrech.
Dále 50% z jednoho totemu a dalších 20% z druhého totemu a zase nevím jestli to sčítat a nebo vzít bonus z jednoho totemu a následně násobit bonusem z druhého to nevím jak funguje.
No a pak ještě 24% z mantry pokud je čerstvě nahozená a jelikož se screen od elitek tak ještě dalších 30% ze SOJe.
Když se to všechno propojí a při správné konstelaci to asi může takové číslo hodit.
Taky chce vzít v potaz, že se jedná o DMG ze SKORNEM, který má čistou dmg žádný element a to dělá hrozně moc.
Vemte ale to, že z 2362 INT základu se s full buffem dostane na 4193 pokud se bonus z Gruesome započítává jako první a následně bonus ze soul harvest.
Pokud by to bylo naopak je ta hodnota dokonce 4518. Už tohle je bonus do DMG celkem znatelný.
Potom máte 501% při plně nastackovaných netopejrech.
Dále 50% z jednoho totemu a dalších 20% z druhého totemu a zase nevím jestli to sčítat a nebo vzít bonus z jednoho totemu a následně násobit bonusem z druhého to nevím jak funguje.
No a pak ještě 24% z mantry pokud je čerstvě nahozená a jelikož se screen od elitek tak ještě dalších 30% ze SOJe.
Když se to všechno propojí a při správné konstelaci to asi může takové číslo hodit.
Taky chce vzít v potaz, že se jedná o DMG ze SKORNEM, který má čistou dmg žádný element a to dělá hrozně moc.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
vsechny dmg bonusy se nasobi, tj napr. bonus 20% a 30% a 30% spocitas 1.2 x 1.3 x 1.3 = 2.028 => finalni bonus je 103%
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Tak to máme 1,5 první totem x 1,2 druhý totem x 1,24 mantra x 1,3 bonus ze SOJe a to máme násobek 2,9 jen z těchto věcí.
Dále vstupuje 501% dmg ze skillu. To znamená 2,9 x 6 = 17,4.
No a pak se to začíná komplikovat protože při plném bufu dochází takřka ke zdvojnásobení INT.
Pokud bych to tedy vzal jako dvojnásobek tak ve výsledku dostávám 17,4x2x92000= což je cca 3200000. Těch 5MiO tedy nereálných asi není jen tam vstupuje a počítá se ještě něco
Jo a jen tak mimochodem hezká OT diskuse v pohřebišti, ale psssst třeba si toho nikdo nevšimne
Dále vstupuje 501% dmg ze skillu. To znamená 2,9 x 6 = 17,4.
No a pak se to začíná komplikovat protože při plném bufu dochází takřka ke zdvojnásobení INT.
Pokud bych to tedy vzal jako dvojnásobek tak ve výsledku dostávám 17,4x2x92000= což je cca 3200000. Těch 5MiO tedy nereálných asi není jen tam vstupuje a počítá se ještě něco
Jo a jen tak mimochodem hezká OT diskuse v pohřebišti, ale psssst třeba si toho nikdo nevšimne
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... spočítat je to asi veselý - každopádně je tam minimálně jedna drobná chybka, mantra má první 3s 48% ( runa overawe ) + tam chybí 20% z Hex ( runa Jinx ) + pokud se nepletu tak bati po 5s dávají 600% ... otázka je jestli to má cenu počíat, fakt je že při elitách, kde je to potřeba ty crity padají tímhle stylem a elity jdou dolů velice rychle, protože na ně se šetří totem, na ně se primárně háže hex, na ně jede pořád dokola overawe a na ně působí SOJ ... na bílých samozřejmě podobný crity z popsaných důvodů nepadají, ale tam to není potřeba, ti padají hladem sami :-) ...
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Druha vec je 92000 je prumerny dmg za 1s. A proto se nemuze vychazet z toho cisla, ale z min a max base dmg a vynasobit to pridanym elemental dmg ze zuni botek, pak inteligenci a nakonec crit dmg. A pak teprve nasobit dalsimi bonusy. Pak uz se mysim dopocitas
a jinak staci vzit hodnoty z d3up http://d3up.com/b/912856/bumbala#skills (nezapomenout tam zapnout soul harvest) a vynasobit je bonusy
tj dmg ciste batu s plnym soul harvest je:
Damage Range 229167 - 317307 (bez critu)
Critical Hit 978542 - 1354900
a vynasobit dalsimi bonusy
a jinak staci vzit hodnoty z d3up http://d3up.com/b/912856/bumbala#skills (nezapomenout tam zapnout soul harvest) a vynasobit je bonusy
tj dmg ciste batu s plnym soul harvest je:
Damage Range 229167 - 317307 (bez critu)
Critical Hit 978542 - 1354900
a vynasobit dalsimi bonusy
Naposledy upravil(a) Darkness dne 15.01.2014, 17:02 hod., celkem upraveno 2 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Moc pěkný, já do toho nezapočítal ten Skorn a hl SOJ, proto jsem měl za to, že je to nereálný..moje chyba a tímto se omlovám za nařčení
Jinak opravdu jsme trochu mimo mísu a tak to raději přesuneme někam jinam, třeba sem:
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 118&t=9915
Jinak opravdu jsme trochu mimo mísu a tak to raději přesuneme někam jinam, třeba sem:
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 118&t=9915
V sobotu odešla na věčné časy moje HC Mončice...paradoxně to zavinil program,kterej mě má chránit.
V pohodě s prstem v nose sem dával skupinku molten elitek...ve chvíly,kdy sem zasadil poslední ránu jednomu z nich, vyskočilo do popředí pop-up okno Avastu s nějakou aktualizací !!! Takovou dávku sprostých slov museli slyšet až v kanclech Avastu . Samozřejmě,než sem okno zavřel,zabil mě výbuch toho moltena co jsem sejmul...
V pohodě s prstem v nose sem dával skupinku molten elitek...ve chvíly,kdy sem zasadil poslední ránu jednomu z nich, vyskočilo do popředí pop-up okno Avastu s nějakou aktualizací !!! Takovou dávku sprostých slov museli slyšet až v kanclech Avastu . Samozřejmě,než sem okno zavřel,zabil mě výbuch toho moltena co jsem sejmul...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
rip... toto je fakt namašlu, poznám něco podobného u Lotus Notes, který je schopný shodit hláškou o nové poště úplně cokoliv
Jo, na mašlu, to je fakt....momentálně ho úplně vypínám, když jedu HC. Lotus Notes už ti taky zatopil na HC nebo co?
Teď sem rozjel WD, tak doufám, že zůstane živej nějakou dobu
Teď sem rozjel WD, tak doufám, že zůstane živej nějakou dobu
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Tak včera večer padla moja Barbarka PL 14.Nebolo s kým hrať skočil som na public a to som nemal robiť.Týpek napísal, aby sme mu pomohli tak som na neho skočil on prežil a ja IK.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
rip, to jsou bolestivé skušenosti, občas udělám podobnou blbost i v normální hře když v dobré víře chci někomu v partě pomoct, a on je obklopenej hromadou arcane nebo jedem ze stromů... takže raději přes waypoint a nebo si vyžádat safe na port
spíš jsi narazil na nějaké PK a vyšlo mu to
spíš jsi narazil na nějaké PK a vyšlo mu to
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
seton xpandelx.... rip
xpandelx mám tě ve friendech tak se ozvi pomůžu když tak s expením nějakej ten matroš na začátek bych ti taky mohl dát a pak pofarmit... stačí se ozvat
xpandelx mám tě ve friendech tak se ozvi pomůžu když tak s expením nějakej ten matroš na začátek bych ti taky mohl dát a pak pofarmit... stačí se ozvat
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Super pane.Okolo 17tej budem online.Budem rád keď mi pomôžeš.
Necituj předchozí příspěvek - Kuki
Necituj předchozí příspěvek - Kuki
Odpočívej v pokoji. Pravděpodobně si na publicu narazil na PK, proto doporučuji, přečti si zdejší vlákno PK seznam sad...... Občas do něj přispívám. Rovněž se mrkni i na scrn svého ripu (pokud se ti uložil). Třeba do toho vnese více světla.