Hladam niekoho na HC
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
jel bych wd to mám na 13 pokud bude místo v pátek by to šlo...klido i dh či monk od začátku jinak frufánku dík za douru
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Hladam niekoho na HC
Není nad mončici s dírou...bych si neodpustil mít ji schovanou v truhle ...a prodávat ji na AH...bych ztratil radost z dropu... Takhle když vím jakou má Tvoje číča díru, tak od ní nedokážu odtrhnout oči
Rádo se stalo
Rádo se stalo
Ok tak dneska budte online o tej 20tej ok? Budem aj ja a konecne trocha poexpime
- Fru-fru
- The Butcher
U mě je ve hře ještě Poker, ale jelikož včera byl sklípek, tak bych mohl partičku vynechat...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- Fru-fru
- The Butcher
Netřeba čekat, děkuji za ochotu. Spoluhráči se mě jali "vydírat", že termín přehodili kvůli mě, tak by bylo vhodné dorazit...Co na to mohu říci. Omlouvám se a já Vás doženu a připojím se v průběhu!
Mimochodem, ani jsem si to neuvědomil, stejně budu až v neděli, případně v sobotu chvíli přes den. Zítra slavíme 100 narozeniny (50+50) známých... Takže sry pánové...O to větší důvod na mě nečekat. Mimochodem Dawe se zmiňoval, že by se možná i rád vsocknul ;-)
Takže jděte do toho a přežijte to;)
Mimochodem, ani jsem si to neuvědomil, stejně budu až v neděli, případně v sobotu chvíli přes den. Zítra slavíme 100 narozeniny (50+50) známých... Takže sry pánové...O to větší důvod na mě nečekat. Mimochodem Dawe se zmiňoval, že by se možná i rád vsocknul ;-)
Takže jděte do toho a přežijte to;)
Ok jasne ved sme len na normal tak nas dobehnes rychlo a dawe sa jasne ze moze prodat ked bude online
- Fru-fru
- The Butcher
Hoj pánové, tak jaký lvl jste to dotáhli a do jakého Actu? Ať vím, co mě čeká
Jinak předpokládám, že všici žijou a možná padla nějaká lege;-) ?
Jinak předpokládám, že všici žijou a možná padla nějaká lege;-) ?
Tak legendarky padly ale zobralo ich WDcko co hralo s nami a sme v 3 acte a lvl 26 inak dneska sa k nam pridas ak to stihnes dobehnut teda?
- Fru-fru
- The Butcher
Nene, nečekejte. Jak jsme psal, dnes mě čeká ještě jedna oslava a pochybuji, že dorazím rozumně, natož v cajku na nějakou hru... Ale díky za starost.
Zatím jsem se dnes ani nedostal ke hře, abych Vás dohnal, ačkoli to bych mohl dát celkem rychle...stačí být cca 2-3lvly pod Vámi na pohodu hru...
Tak aspoň, že něco dropnulo, přece jen ten sloupec světla člověka potěší - teda na mě to funguje
Zatím jsem se dnes ani nedostal ke hře, abych Vás dohnal, ačkoli to bych mohl dát celkem rychle...stačí být cca 2-3lvly pod Vámi na pohodu hru...
Tak aspoň, že něco dropnulo, přece jen ten sloupec světla člověka potěší - teda na mě to funguje
Jasne ok ved nas dobehnes cez tyzden ked ja nebudem moct hrat a jasne aj mna potesi to svetlo ked padne legendarka
Kto by si chcel zahrat somnou a zo Swingom tak ma prilezitost najblizsie v piatok. Mame 32 lvl a sme v prvom acte na nightmare. Zaciname v piatok o 20:00 kto by sa chcel pridat staci bud napisat sem alebo mi napisat PMko
- Fru-fru
- The Butcher
Koukám, že už máte 39lvl...no to budu muset zabrat:-)...já jsem jen na 30lvlu. Vůbec mi to teď přes víkend nevychází... Sakra, samotný nic moc zábava
Tak vies ako to je Drsma je Pan a ked si zvedavy na nase logo tak sa pozry do PMky ti ho tam poslem