CAIN LEGACY group => výpomoc klíče,plánky,ubeři,powerlvling
Cus.. potreboval bych helpnout s uberema, zatim mam 3 machiny a na HC sem je jeste nebyl, tak sem na to celkem zvedavej
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Re: CAIN LEGACY group + výpomoc - klíče,plánky,ubeři,powerlv
Brawlere - dneska od 21:00 muzu s necim pomoct (bossove, plany, klice). Lvl ne, nebo vas nikdy na NO AH nedozenu.
Diky brawlerovi a ostatnim za super ubery
Ahojte, hrám s DH a bol by som vám vďačný ak by ste mi pomohli s levelovaním postavy
ďakujem
ďakujem
Re: CAIN LEGACY group => výpomoc klíče,plánky,ubeři,powerlvl
Chtel bych poprosit o pomoc s levlenim Barbarky na 25 levlu s Cain setem, kamenem a HF ringem ... Guru#2453
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Ahojte, neviem kám to mám napísať, a nechcem kvoli tomu zakladať novú tému.
Chcel by som vedieť či sa tu nájde nejaký odkaz na DH, chcel by som nájsť nejakú inšpiráciu alebo radu od niekoho ako hrať aby som v čo najväčšej miere zamedzil RIPu
ďakujem
Chcel by som vedieť či sa tu nájde nejaký odkaz na DH, chcel by som nájsť nejakú inšpiráciu alebo radu od niekoho ako hrať aby som v čo najväčšej miere zamedzil RIPu
ďakujem
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Offtopic
Koukni se na hlavni stranku Diabla, je tam o tom cela novinka psana od DD
Koukni se na hlavni stranku Diabla, je tam o tom cela novinka psana od DD
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
cau, kdy se chystate zase na ubery? MP4-MP6
opicka 73k dmg/95k life
opicka 73k dmg/95k life
večer se domluvíme, myslím že by to neměl být problém když to horko přežijem ...
tož tak to vypadá, že bossy chvíli nebudou.. teplé až horké počasí způsobilo, že je třeba doplňovat více pitný režim (5piv včera, bečka dneska) a pokud počasí dá, tak o víkendu spíš pohyb na čistém vzduchu, ale jak budu back v tom světě příšer, tak se ozvu..
Chtel bych poprosit o pomoc s Plevlem Monka z levlu 20 s HF ringem ... tak pokud by jste si nasli chvilku nebo bylo volne misto ... Guru#2453
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Spíše to udělejme tak, že jak mě potkáš, tak mi napiš a když bude čas, jdeme do toho ... naplní se to vždycky, to se neboj=)
Často teď levluje i Mox se svýma DHčkama a myslí, že když se ozveš jemu, když já nebudu, tak tě provede, když bude mít chvilku=)
Často teď levluje i Mox se svýma DHčkama a myslí, že když se ozveš jemu, když já nebudu, tak tě provede, když bude mít chvilku=)
Protahuju skoro každej druhej den někoho...stačí se jen ozvat
Obracím se s prozbou, potřeboval bych protáhnot postavu. Mám lvl 21. Najde se někdo a oplatí mi služby, které jsem já také velice rád poskytoval? Napiště kdyžtak ve hře
Kolmen#2140
Kolmen#2140
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
toz precetl jsem si to az ted. Pokud budes jeste chtit, tak te protahnu. Napis ve hre, bo jak zacnu hrat, neba me to prerusovat :-)
(jinak uz moc neprotahuju, ale tebe dycky)
(jinak uz moc neprotahuju, ale tebe dycky)
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Brawe kam zmizelo vlákno MP10 Challenge, nějak ho nemůžu najít :-)
Ovšem jako to by mě taky dost zajímalo!!!
Ráno jsem ho chtěl zeditovat, páč se o víkendu děla spousta významných věcí ... mrknu a ... nic :-D
Kukino!!! Ty jeden patočko, co nám s tím děláš!!!!!!!! =))
Ráno jsem ho chtěl zeditovat, páč se o víkendu děla spousta významných věcí ... mrknu a ... nic :-D
Kukino!!! Ty jeden patočko, co nám s tím děláš!!!!!!!! =))
http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=140
aspoň mi mohl někdo něco napsat prosím ????
děkuji!!!!
aspoň mi mohl někdo něco napsat prosím ????
děkuji!!!!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Hosi ja urco nic mrknu do logu v praci.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Kukino asi to tam nechceme, je to povinné??
To není nic pro nás, být takhle na očích ... tady máme svůj klid ... tam bych musel celé to téma předělat, ať to má úrověň a starat se o všechny a o všechno ...
Každý si tam může založit svoje téma, to jo, ale to už pak nebude takové jako je to do teď, teď jsme pospolu a drží nás to naživu ...
Jako když budete fakt moc chtít, tak to můžeme celé předělat a každý tam dostane prostor ukázat svého killera a přidat nějaké to počtení, ale osobně hlasuju nejmíň pro to, aby to bylo stále všechno pospolu a né tam udělat 30 témat ... a když už jsem v tom, tak udělám pro každou svou postavu jedno ...
To není nic pro nás, být takhle na očích ... tady máme svůj klid ... tam bych musel celé to téma předělat, ať to má úrověň a starat se o všechny a o všechno ...
Každý si tam může založit svoje téma, to jo, ale to už pak nebude takové jako je to do teď, teď jsme pospolu a drží nás to naživu ...
Jako když budete fakt moc chtít, tak to můžeme celé předělat a každý tam dostane prostor ukázat svého killera a přidat nějaké to počtení, ale osobně hlasuju nejmíň pro to, aby to bylo stále všechno pospolu a né tam udělat 30 témat ... a když už jsem v tom, tak udělám pro každou svou postavu jedno ...