MP10 challenge
- dohny777
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:dohny#2988
však v pohodě kluci, ja to nemyslel nejak blbě
Jen me to pobavilo....

Re: MP10 challenge
Jo jo ono to asi bude bavit hodně lidí=))
Jak se dostanu do hry, bude se streamovat, to bude jedna epická smrt vedle druhé ... takže dokumentace je potřeba :-D
Jak se dostanu do hry, bude se streamovat, to bude jedna epická smrt vedle druhé ... takže dokumentace je potřeba :-D
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
ooo jeee. Verejna ostuda, toz to beru.
-
- Minion of Destruction
Od obchodnika jsem koupil bezvadnou bouchačku a uz mam 32dmg. Muhehe!
Challenge accepted, no AH, no gift, jen drop,... bylo by vhodne si vzit postavu, kterou mam vyzkousenou lety praxe..."tak urcite"...volim si tebe Demon Huntere 
mam tu:
3ks monitoru
3ks opt.mysi
2ks klavesnic
a jedny nervy
doufejme, ze to bude stacit

mam tu:
3ks monitoru
3ks opt.mysi
2ks klavesnic
a jedny nervy
doufejme, ze to bude stacit
ty vole kalis tak tohle aspiruje nejmíň na post měsíce, né-li na lifetime post fóra :-D ... hodně štěstí s DHčkem
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jsem zvedav, kam az se dostanete, kdyz ta hra neni only z dropu na mp10 snad ani udelana.
Hlavne nahravejte a davejte reporty, na Kalise by to chtelo aji webku s tim DH a na mocneho grimlonga asi taky.:-D
Btw. Co to je ten grimlong vubec?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Hlavne nahravejte a davejte reporty, na Kalise by to chtelo aji webku s tim DH a na mocneho grimlonga asi taky.:-D
Btw. Co to je ten grimlong vubec?
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
Kalis, ty jeden zabari. Vem si něco co neumis hrat, ať je nějaká sranda. Nehehe.
Kuki - Urcite tu nekteri znaji sberatelskou karetni hru Magic the gathering. Tak Grimlong je nazev jednoho balicku, ktery byl hodne silny, ale diky trosku vetsi financni narocnosti malo hrany. Nazev vznikl z karty Grim tutor (grim) a z toho, ze pak soupere smahnes v jednom dlouhem kole na nekolik karet a nasledne zahrani Tendrils of agony ( z toho to long ) . No a tahle prezdivka se se mnou tahla nejaky ten patek, protoze po mnou vyhranem zapase se na turnaji ptal typek meho soupere- Jak jsi dopad? Rozsekal me grimlong. No a ja debil se zrovna otocil :-D
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
Jen pro zajimavost:
Grim tutor je karta myslim z P3K. Jeji cena je obrovska, protoze tahle edice vysla jen v Asii a hraje se v jednom jedinym baliku, a i tam neni nezbytne nutna - viz posledni 5 Starcity legacy turnajů, kde tento balik byl sice v TOP16, ale bez tyhle karty. Asi je to dano prichodem Past in Flames, teda ja si myslim ze 100% je to tim. Po vydani tehle karty je Grim v baliku zbytecny.
http://magic.tcgplayer.com/db/deck.asp?deck_id=1127712
nazev baliku "Grimlong" jsem nikdy neslysel. Znam to jako ANT aka Ad Nauseam Tendrils.
Grim tutor je karta myslim z P3K. Jeji cena je obrovska, protoze tahle edice vysla jen v Asii a hraje se v jednom jedinym baliku, a i tam neni nezbytne nutna - viz posledni 5 Starcity legacy turnajů, kde tento balik byl sice v TOP16, ale bez tyhle karty. Asi je to dano prichodem Past in Flames, teda ja si myslim ze 100% je to tim. Po vydani tehle karty je Grim v baliku zbytecny.
http://magic.tcgplayer.com/db/deck.asp?deck_id=1127712
nazev baliku "Grimlong" jsem nikdy neslysel. Znam to jako ANT aka Ad Nauseam Tendrils.
Jj, je z P3K. Hralo se to uz pred nejakou dobou http://forums.mtgsalvation.com/showthread.php?t=60999 Na tomhle foru prispevky z rou 2006, ale hral se uz driv, tusim
Hlasim prvni smrt level 8, tak nejak me to nenadchlo vazeni
.. navrhuji tento topic pozmenit - na formu realityshow s online streamem...mohla by se jmenovat treba "Punish Yourself". Ale ja to nevzdavam, ne, zkusim to znova a znova, protoze mam vydrz Ralfa Vyguma...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...toho pesek...

-
- Minion of Destruction
Ja jsem zmoštoval Kinga, tak se pak muzes pridat. Postupuju rychle zato nerozvážně.
Včera čtyřčlenná jízda až do druhého aktu, se to nakonec nějak zvrhlo dlouho do noci=)
Jeden infarktový stav u řezníka, kdy jsem si říkal že jak mě jebne dám spirit walk ... no a slot číslo 4 zatím nebyl obsazený :-D ... pak jsem si uvědonil že v té hře existují i lahvičky na heal, tak bylo skoro po problému ...
Jeden infarktový stav u řezníka, kdy jsem si říkal že jak mě jebne dám spirit walk ... no a slot číslo 4 zatím nebyl obsazený :-D ... pak jsem si uvědonil že v té hře existují i lahvičky na heal, tak bylo skoro po problému ...
A jak si dqvate A2? Taky to jde v klidu?
Zatím jsme si to dali jen kousek aby se nám to nezavřelo, prošli jsme mezi těma skálama hned na začátku a zachránili ty lidi, pak konec, už bylo hodin jak na kostele=)
Ale tento nic nevypovídající kousek šel dobře=)
Ale tento nic nevypovídající kousek šel dobře=)
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Joo kámo, máš pěknýho broučka, ale deset mega tě asi ten equip nestál, vid?Brawler píše:Kluci kurde já to jako vůbec nestíhám :-D Všichni už levlujete jak šílenci a mě můj WD kterého taky vůbec neumím hrát furt stojí na místě ... vlastně nestojí, ještě jsem ho ani neudělal=)
Jinak shadou, WD taky není žádné máslo ... můj má teď 80K HP, 7000armor, 900AR, 3%LS, 3600HP/sec regen a přitom 145k dps bez nasosání (53,5% CC a 310%CD) ... ale pochybuju že to co na sobě mám někde po cestě nadropujeme no :-D
Běda mi, jak dneska s někým z vás toho WD konečně nevemu na procházku =)

S dropem počítat nemůžu, jen tak pro pobavení, ted nově mám babulu na 18PL a WD na 13PL to je dohromady 31PL po šedesátce a za těch třicetjedna paragonů mi padla jedna jediná lege a to wizzard hat, ze který nebyl ani brim, tak si to přeberte...to je jen pro pobavení, jak mi to dropuje...z toho pár miliard na EQUIP asi nedostanu

RM bych do toho taky nedával, měl jsem prostě jen haluz na člověka co prodával HC goldy velmi ale velmi pod cenou a já byl nejrychlejší no ... vybavil jsem WD ... a ještě mi spousty goldů zbyly na prodej ...
Mám prví video MP10 moštovačky=)
Mám prví video MP10 moštovačky=)