rozvaha o Survival MONK buildu (edit:+vzniklá podoba buildu)
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
asi máš pravdu, navíc nemusíš čekat na 75 spiritu
Re: rozvaha o Survival MONK buildu
Protože jsem dnes otestoval vzniklý build na svém aktuálním Monkovi a protože už se nikdo nevyslovuje, celkem odpovědně mohu prohlásit, že build má "konečnou" (spíše použitelnou) podobu. Určitě lze provést, v závislosti na gearu, několik obměn, ale obecně je toto parádní kompilace! Můj Monk zažil přes noc obrovský boost, aniž bych měnil výbavu. (a hlavně!..konečně přežívá)
Pozn.: passivka Pacifism stojí opravdu za to!!..vřele doporučuji
PS: pokud by měl někdo zájem, jsem připraven zpracovat k buildu krátký popis a doporučit obecně směrování gearu (nic dlouhého, protože úplné základy už dneska zná asi každý), aby se z toho stal takový odrazový můstek pro každého, kdo by začínal Monka ať už HC, nebo SC. Tohle prostě musí makat každýmu, funguje to velmi spolehlivě. (edit: pokud ne, nechám to tu prostě jen v tématu )
Všem děkuji za jejich rady a nápady.
Pozn.: passivka Pacifism stojí opravdu za to!!..vřele doporučuji
PS: pokud by měl někdo zájem, jsem připraven zpracovat k buildu krátký popis a doporučit obecně směrování gearu (nic dlouhého, protože úplné základy už dneska zná asi každý), aby se z toho stal takový odrazový můstek pro každého, kdo by začínal Monka ať už HC, nebo SC. Tohle prostě musí makat každýmu, funguje to velmi spolehlivě. (edit: pokud ne, nechám to tu prostě jen v tématu )
Všem děkuji za jejich rady a nápady.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
je zbytečný něco nakousávat a nedodělat Popiš všechno, co jsi zjistil. Nováčci jako já si to rádi přečtou přecik
wulf: ono to je dodělaný, jen to není učesaný ...ale dobrá, jak najdu chvíli času, tak předělám první článek, kde se to pokusím zpřehlednit
EDIT: VÝSLEDNÝ BUILD HLEDEJTE V PRVNÍM ČLÁNKU TOHOTO TÉMATU. DrSma
EDIT: VÝSLEDNÝ BUILD HLEDEJTE V PRVNÍM ČLÁNKU TOHOTO TÉMATU. DrSma
Re: rozvaha o Survival MONK buildu (edit:+vzniklá podoba bui
Pre moj deff build je len jedna podmienka.....vlastnictvo 4/5 pieces of Innas set, aby bol Sweeping wind spirit cost bonus
Ja zvon nepouzivam (pomer spirit cost/dmg deal je pre mna neprijatelny). Ako hlavny dmg dealer pouzivam SW (bonus zo setu je 5 spirit cost namiesto 75, sila). Takze tymto padom nam vypadava problem so spiritom (mas spiritu aj ja pretacanie aury kazdych cca 10sec, taktiez sila).
Kedze je toto rozprava o defenzivnej opici, moj hlavny def skill je mighty Dashing Strike s runou Blinding speed. Ja to vidim takto, ze Dashing Strike je mocnejsi ako Serenity+NDE+def aura dokopy.....Nemam energiu to tu teraz rozpisovat, dole mas linky, ktore treba vyskusat a urobis si nazor sam
solo http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... WeT!ZcYccc
pre partu nahradim Binding Flash s Breath of Heaven spolu passivkou Guiding Light a malicko upravim auru, a takisto upravim SW, kedze v parte nehra monk ulohu dmg dealera
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... feT!ZcYbaa
Ja zvon nepouzivam (pomer spirit cost/dmg deal je pre mna neprijatelny). Ako hlavny dmg dealer pouzivam SW (bonus zo setu je 5 spirit cost namiesto 75, sila). Takze tymto padom nam vypadava problem so spiritom (mas spiritu aj ja pretacanie aury kazdych cca 10sec, taktiez sila).
Kedze je toto rozprava o defenzivnej opici, moj hlavny def skill je mighty Dashing Strike s runou Blinding speed. Ja to vidim takto, ze Dashing Strike je mocnejsi ako Serenity+NDE+def aura dokopy.....Nemam energiu to tu teraz rozpisovat, dole mas linky, ktore treba vyskusat a urobis si nazor sam
solo http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... WeT!ZcYccc
pre partu nahradim Binding Flash s Breath of Heaven spolu passivkou Guiding Light a malicko upravim auru, a takisto upravim SW, kedze v parte nehra monk ulohu dmg dealera
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... feT!ZcYbaa
nemaluj čerta na stenu!
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Ory - no ten popis vyhod dashing striku by me zajimal az budes mit cas
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Ory:
No, to solo není nic proti ničemu (partu neřeším, hned na začátku tématu je řečeno, že je to solo build, ale jistě se dá pro partu poupravit). Nijak to neodporuje tomu, co je popsáno v textu (náhrada mantry i použití Dashing jsem zmínil).
Podstatný rozdíl je pouze v DPS dealer skillu, což ovšem opět celkem odporuje zadání, kdy bylo řečeno, že je to build pro slabou výbavu, nebo výbavu z dropu/craftu, nebo pro začínající hráče, kteří potřebují spolehlivý build. Mířím tím na to, že z dropu těžko mohu v příštích pár letech očekávat 4/5 kousků výbavy ze setu. (pokud se někdo nechává obdarovávat, je to možnost, ale pro to tento build nevznikal)
EDIT: také jsem prohlédnul začátek vlákna a uznávám, že podmínka hry se slabou výbavou není zřetelná. (solo je dokonce zvýrazněno) To vzniklo úpravou prvního článku. Takže jde asi o málé nedorozuměmí, na které jsi narazil. Beru to jako postřeh a zapíšu to pro přehlednost přímo do prvního článku.
EDIT2: upraveno
No, to solo není nic proti ničemu (partu neřeším, hned na začátku tématu je řečeno, že je to solo build, ale jistě se dá pro partu poupravit). Nijak to neodporuje tomu, co je popsáno v textu (náhrada mantry i použití Dashing jsem zmínil).
Podstatný rozdíl je pouze v DPS dealer skillu, což ovšem opět celkem odporuje zadání, kdy bylo řečeno, že je to build pro slabou výbavu, nebo výbavu z dropu/craftu, nebo pro začínající hráče, kteří potřebují spolehlivý build. Mířím tím na to, že z dropu těžko mohu v příštích pár letech očekávat 4/5 kousků výbavy ze setu. (pokud se někdo nechává obdarovávat, je to možnost, ale pro to tento build nevznikal)
EDIT: také jsem prohlédnul začátek vlákna a uznávám, že podmínka hry se slabou výbavou není zřetelná. (solo je dokonce zvýrazněno) To vzniklo úpravou prvního článku. Takže jde asi o málé nedorozuměmí, na které jsi narazil. Beru to jako postřeh a zapíšu to pro přehlednost přímo do prvního článku.
EDIT2: upraveno
Ory: navíc není pravda, že zvoním za 75 spirit, ale za 40 spirit. To už je poměr cena/výkon jiná písnička
Škoda, že mě to napadlo pozdě, když už každý, kdo měl zájem toto téma viděl. Sice s křížkem po funuse jsem do prvního článku vložil anketu o přínosu tohoto topicu. Už to nebude mít s takovým zpožděním dobrou vypovídací hodnotu, ale aspoň budu příště vědět, jestli má cenu něčím takovým vyplňovat čas, nebo jestli to alespoň někomu zlepšilo hru.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
chybí mi tam další možnost: Monka vůbec nehraju
Diky za build! Hraju HC, solo, monka vubec neznam, krom jednoho pokusu, kde mi zemrel pri prebehnuti ohnive mrize v A3 v keepech. Proste ji neprebehl, nikde nic nebylo, monk si lehnul a konec
Zkusim se dostat na 60, abych to takto vyzkousel. Dmg moc neresim, hraju nizka MP, hlavne chci prezit.
Znate to... casu na hrani je fakt malo, SC je nuda, ale kdyz uz se ke hrani dostanu, nechci porad jen levelovat nove postavy (nepouzivam powerleveling, vse poctive od zacatku do konce) - a tady se duraz na max survive fakt hodi. Neresim vysoka MP, partu, proste orientaci sam na sebe, proto dekuji za jeho sepsani. Vyzkousim! .)
Zkusim se dostat na 60, abych to takto vyzkousel. Dmg moc neresim, hraju nizka MP, hlavne chci prezit.
Znate to... casu na hrani je fakt malo, SC je nuda, ale kdyz uz se ke hrani dostanu, nechci porad jen levelovat nove postavy (nepouzivam powerleveling, vse poctive od zacatku do konce) - a tady se duraz na max survive fakt hodi. Neresim vysoka MP, partu, proste orientaci sam na sebe, proto dekuji za jeho sepsani. Vyzkousim! .)
iki: díky, jsem rád, že aspoň někomu to udělalo radost. Ale pozor, ty stěny snad posilujou úměrně s MP, nebo co, já na Infernu MP5 neproběhnul taky a byl jsem z toho pěkně vykulenej ..
edit: jinak hraju vlastně dost podobný styl, takže cílová skupina se našla jak měla
edit: jinak hraju vlastně dost podobný styl, takže cílová skupina se našla jak měla
Po malem upgradu na rege 7,5 spir./sek, muzu rict, ze uz mantru na dmg nepouziju ....pekelny zvonek (za 40 spir.) s touhle rege...to je proste ultimatni kosicka. pridejte cyklone strike s vetsim radiusem a ... monstra