HC - Levelování postav - zdarma = PowerLeveling ZDARMA
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
J8 taky sem tam můžu pomoct s expením
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: HC - Levelování postav - zdarma = PowerLeveling ZDARMA
Jojo protahnem se nevzajem, jako to delame do ted.:-D
Aspon nekomu se muj Wizz libi....jinak musim furt poslouchat, jak ma maly dps a tak.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Aspon nekomu se muj Wizz libi....jinak musim furt poslouchat, jak ma maly dps a tak.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Zdar,
díky Brawlerovi je boost lvling 1) bezbečný (pohlídá Vás, abyste měli dost HP), 2) bezpečný (pohlídá, abyste neexli), 3) bezpečný (otevře jenom porty a obtížnost, kde na to stačíte)...
Díky Brawlere, fajn exping, zítra se zase ozvu na dokončení pikolice kouzelnice...
P.S. a Kukimu samozřejmě díky za první expení v leoric manor, s tim soketovým lukem to byl fajn tip, nevěděl jsem, že je něco od 5 levelu... Jak se, prosím tě, jmenoval?
KryOn
díky Brawlerovi je boost lvling 1) bezbečný (pohlídá Vás, abyste měli dost HP), 2) bezpečný (pohlídá, abyste neexli), 3) bezpečný (otevře jenom porty a obtížnost, kde na to stačíte)...
Díky Brawlere, fajn exping, zítra se zase ozvu na dokončení pikolice kouzelnice...
P.S. a Kukimu samozřejmě díky za první expení v leoric manor, s tim soketovým lukem to byl fajn tip, nevěděl jsem, že je něco od 5 levelu... Jak se, prosím tě, jmenoval?
KryOn
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jmenoval se Uskang snad si to dobre pamatuju.
Pak je jeste jednorucni sekera na lvl 9 co muze mit diru, Genzaniku, taky doufam, ze jsem to napsal dobre.
Pak je jeste jednorucni sekera na lvl 9 co muze mit diru, Genzaniku, taky doufam, ze jsem to napsal dobre.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Zdar Brawlere,
poslední dobou tě nějak nemůžu potkat. Měl bych zájem o nabízeného Caina. Pokud bys věděl, kdy budeš online, dej mi prosím vědět. Bych se připojil třeba i jen na chvilku a zneužil tě
Už mě sejřej rozpracovaný postavy a nutnost držet itemy na nižší LVLy v truhle, takže bych to rád dotáhl na 60tku u chybějících postav a uklidil si
Dík
poslední dobou tě nějak nemůžu potkat. Měl bych zájem o nabízeného Caina. Pokud bys věděl, kdy budeš online, dej mi prosím vědět. Bych se připojil třeba i jen na chvilku a zneužil tě
Už mě sejřej rozpracovaný postavy a nutnost držet itemy na nižší LVLy v truhle, takže bych to rád dotáhl na 60tku u chybějících postav a uklidil si
Dík
Jsem online zrovna teď =)
no, tak tos mě dostal
Brawe, myslis, ze bychom dneska mohli trochu pohnout s mojim babulou? Pripadne budu mit cas asi az po seste :-( bo prace je svine. Diky, Dejvos
Ahojo, jasan majstro, dorazíme to, ať můžeme valit=)
Dva dny jsem tě teď nepotkal, páč jsem měl sám moc práce ...
Po 18 može byt, to už se taky budu motat z rachoaty doma=)
Dva dny jsem tě teď nepotkal, páč jsem měl sám moc práce ...
Po 18 može byt, to už se taky budu motat z rachoaty doma=)
Nj, vcera jsem se pripojil asi 4 minutky potom, co ti mlada prestrihla snuru od netu, tak jsem si chvilku zacvicil s kamosem stinem :-) Su rad, ze konecne dostal rozum a presel na barbinu :-D
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Taky potřebuju dorazit dva chary, ale teď nějak má WD přednost Uvidim jak to bude vypadat v sobotu nebo neděli když tak bych se přihlásil
Korgaalovic rod se nezapře a už máme opět pár zářezů s nickem a levelem 60 na pažbě své "máňi" =)
tak v neděli během pár desítek minut, co jsme se Spiderem z povzdálí sledovali Brawlera, kryli mu záda, starali se o jeho bezpečí, zabíjeli ty nejhorší možný zvěrstva na který Brawler neměl(epickej fight, když jsme ve dvou skoro dodělali škorpika s třetinovým lifem:)), jsem poskočil z 40 na lvl50. A že to byla jízda .) Díky ti
Skoro dodělali :-D Bacha na spajdra, před ním takové věci nepiš :-D ... já jsem vás chvilku sledoval jak mu dáváte, ale po pěti minutách mě to omrzelo tak jsem tam poslal ty moje čtyři bouchače, ať vám helpnou=))
Jsem nepoučitelný, sám píšu jak je před spajdrem nebezpěčné psát něco o dodělávkách a pak napíšu, že někdo někomu dává ... ach jo :-D
Jsem nepoučitelný, sám píšu jak je před spajdrem nebezpěčné psát něco o dodělávkách a pak napíšu, že někdo někomu dává ... ach jo :-D
skoro dodělali... jsem původně myslel že dodělali, ale pak jsem si všiml, že to tam ochcával jeden z tvejch žeryků, takže z dodělali bylo skorododělali... protože nebýt nás, mohl žerykovi taky utéct, že
Dobre ranko...teda poledne. Bra myslis, ze budes mit dneska chut protahovat ? Barbar by pry chtel novou sanci dostat na cumak
kalis já myslím že dneska něco určitě zfoukneme, neměj strachu ... jak to tak vidím, tak on se přidá i mistr KKK když už bude online, protože mu ta wizna prostě nedá spát ;-)
Zdar Noho, bych se přidal, jen bych nerad viděl to co minule. Barb na diskotece, to byla smrt
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Bojlere dik za protazeni, ty levely skakaly neskutecne Monk uz je sedesatka a ted je otazka co s nim udelam, ptrebuju aby to byl velkej bouchac
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Snad se nebude umirat ) ... ale stejne je to nic proti kamosovi, predevcirem ripnul barba na 56., den trucoval, ale do dneska ho zase vymakal (sám) a dneska dopo ho zastihl DC na 59. ...on by si zaslouzil protahnout vic