Jn neco na tom je, ale hlavne me HC neskutecne bavi.

BTW. Nekdo, kdo ma zkusenosti s wizzem?
Wizza uz nejak zmakleho mam, ale vic hlav vic vi.

Premyslim co dal kupovat...., ale nejakej vetsi upgrade uz asi nebude, nepocitam mempo s critem a echo s dirou.:-D
Uz mi jen asi zbejva na stavajicich itemech zvysit armor, rezisty a pripadne HP a DPS.
Chci to drzet tak nejak vybalancovane a co nejdriv shodit prismatic armor a nahodit runu na cc.
Ono by se to dalo i bez prismaticu, ale nechci nic podcenovat.

S HP nikdy nepujdu pod 60k a rezisty chci mit unbuffed aspon na 700 all...
Jeste je v planu Move speed, ale lacuni jsou cenove nekde jinde, ktere by se mi libily a climbery to stejny....ale radsi byt bez MS, nez mrtvej.
Co se tyce skillu, bez archona s teleportem ani ranu, energy armor na rezisty zatim, ale pokud je v parte barb, da se switchnout na cc, ale zalezi na MP.
Diamond skin, ten me tolikrat zachranil, kdyz jsem byl kus ledu a snazili se me opect letlampou, takze bez neho asi nikdy....
Teleport to je posledni zachrana a nebo takovej move speed.

Primarka je DI s chaos nexus, ten laser proste zeru.

A sekundarka electrocute....
Kam tam nacpat magic weapon s blood magic....
Zkousel jsem to misto DS, ale dvakrat frozen + molten bo letlampa a asi konec.....
Misto teleportu radsi ne, jedinne misto archona, ale ten archon je bozi....
Pasivky Blur, tam neni o cem diskutovat, Astral presence se mi osvedcilo, hlavne do party jinak galvanizing na solo archon farmu a posledni critical mass, tam asi taky neni co dodat.

Jeste jsem zkousel udelat pure DPS wizza s buffama tusim 160k, ale to byl opravdu stupidni napad.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2