saaajt18 píše:reve ale ma

takto moooozno ked uz vela ludi bude skapinat na disconect blizz moooozno spravi nieco ako hc offline...neviem ci to je az take zlozite spravit aby pri mode hc si si nastavil offline a akonahle sa dostanes do menu alebo znova zapnes hru automaticky by si bol online...neviem aky dopad by to malo na samotnu hru ale je to jedine riesenie ako sa vyhnut smrti koli disconectu...
Aky by to malo dopad? Hmm... Napriklad cheating? Ktoremu sa Blizzard snazi co najviac vyhnut kvoli existujucej aukcii?
A navyse o com by bol offline mod? Toto bolo v D2 a tam si kazdy mohol svoju postavicku, ktora bola uchovana v save vzdy po hrani odzalohovat, a ak nahodou umrel, zo zalohy obnovit. To je fakt HARDCORE!!11 Navyse, ked HC postavicku zakladate, tak suhlasite s tym, ze az umriete, tak umriete, a je uplne jedno, co tu smrt sposobilo. Tak ked to neviete psychicky uniest, tak hrajte SC, tak staci po smrti kliknut na jedno tlacidlo, a budete zas zit.
Tiez si myslim, ze kopec ludi si smrt ospravedlni nejakym disconnectom alebo lagom, je to ovela jednoduhsie, ako napisat, ze som chcipol skrz vlastnu chybu. Aj neviem preco, ved to ze niekto umrie v HC predsa nie je ziadna hamba, o tom predsa ten herny mod je. Ci ste si snad mysleli, ze budete zit vecne? LOL.
Ja napr. viem, ze v mojich 4 smrtiach ziaden lag ani disconnect prsty nemal (v jendom mal prsty slaby komp, ale to bola zas len moja chyba, ze som na nom hral za tych podmienok), a z party ludi, kde sa pohybujem, a kde ludia umieraju, pretoze hraju viem sam za seba povedat, ze len v dvoch mal priamy dopad na smrt cloveka disconnect alebo lag. Zaujimave, ze tu ho tvori asi tak 90%, aspon podla toho, co tu ludia pisu.