Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
Už je to postaru
DrSma: Poznáš to relativně jednodušše podle věcí a ftipných "hintů" např. "AryaNoAhMpIo"
DrSma: Poznáš to relativně jednodušše podle věcí a ftipných "hintů" např. "AryaNoAhMpIo"
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
Jo, to jo, ale určitě tohle nefunguje pokaždý
Šmarja, to fórum je poslední dobou nějaký přelétavý.., tady něco najít..
Šmarja, to fórum je poslední dobou nějaký přelétavý.., tady něco najít..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Drsma: U mě to poznáš velice jednoduše...název je vždy " mpXnoAHII " a pak se jen mění římské číslo na konci podle toho kolikátej to je pokus
Všici jedeme na EU servrech a vim o dalších lidech co postavu pojmenovájí podobně...ale urcite to poznas podle low itemu a kdo je na nižší urovni má gemy tomu odpovídající...
Ride: urco bych to o tom skupování obchodníku tam dopsal aby se to nesmelo...ja ani nikdo s kym jsem hrál to nikdy nedelal a ani delat doufám nebude...ano clovek koupy itemy ale jen co potrebuje....
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/29335092
Všici jedeme na EU servrech a vim o dalších lidech co postavu pojmenovájí podobně...ale urcite to poznas podle low itemu a kdo je na nižší urovni má gemy tomu odpovídající...
Ride: urco bych to o tom skupování obchodníku tam dopsal aby se to nesmelo...ja ani nikdo s kym jsem hrál to nikdy nedelal a ani delat doufám nebude...ano clovek koupy itemy ale jen co potrebuje....
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/29335092
Kuki je to perfektni...dekujeme ti
Koukám, že v nový sekci se vám nelíbilo,...mě se taky nikdo neptal ...ale je mi to celkem jedno..
No, v BH mám téma Postavy. Zkrátka něco, co rychle skoukne i někdo, kdo o nás nic neví na jednom místě. Vy se znáte za tu dobu, ale pro nový je to trochu nepřehledný, abych zůstal diplomat. A nikdo snad po mě nemůže chtít, abych četl 10 000 příspěvků, abych byl v obraze
Možná by aspoň seznam hráčů, když né figur , s přímým odkazem bodnul.....Ale chápu, že kdyby vás to trápilo, asi by tu byl..
kolmena a brawlera už vidím , ale takhle bych tu nerad prudil i ostatní ..
No, v BH mám téma Postavy. Zkrátka něco, co rychle skoukne i někdo, kdo o nás nic neví na jednom místě. Vy se znáte za tu dobu, ale pro nový je to trochu nepřehledný, abych zůstal diplomat. A nikdo snad po mě nemůže chtít, abych četl 10 000 příspěvků, abych byl v obraze
Možná by aspoň seznam hráčů, když né figur , s přímým odkazem bodnul.....Ale chápu, že kdyby vás to trápilo, asi by tu byl..
kolmena a brawlera už vidím , ale takhle bych tu nerad prudil i ostatní ..
první příspěvek tohodle vlákna ... vemeš b-tag a na 90pct. poznáš, která(é) postava(y) to jsou
Wulf. Jo, vím, že jsou tam ty btagy, ale je to pruda to přes ně hledat. Ale jasný,..musím pro to přece taky něco udělat, ne?.. Dlabte na to, já si poradím...Ale pohled čerstvoně jsem vám sdělit musel ..
EDIT: jsem totiž z těch tagů zmatenej, jak se hejbu na třech serverech, tak proto. To abych nebyl za lempla ..
EDIT2: tak se držte, hoši..
EDIT: jsem totiž z těch tagů zmatenej, jak se hejbu na třech serverech, tak proto. To abych nebyl za lempla ..
EDIT2: tak se držte, hoši..
Aktualizace ...
A díky kukino! =)
A díky kukino! =)
DrSma: zkopirujes BT a sup do googlu, otazka lusknuti prstem.
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dny se nesou ve znamení farmy hell a3/a4. Itemy padají, zasvítil mi i jeden sloupek v a4 (skycutter , int, 750DPS -bude brim) výbavu se daří po troškách zvelebovat a to má pak člověk přijemný pocit z hraní. Zkoušel sem samozřejmě jít i jednodušší cestou a poptal sem se zkušených borců na nějaký items - ale věci pro WD jsou v naší challenge silně nedostatkový zboží
Když jsem pokořil 250 AR 2500 armor a 50K life (to jest hranice, kdy vás rána od velkýho zomby neIKáčkuje ), začal sem to otukávat i na infernu. Cestu do old tristramu na první WP mi v závěru zpříjemnili doprovodem i Kolmen a Violator. 1,5hodiny. Díky zaljanovi jsem dostal první inferno elitu s WD na zlatým taliři- skoro mrtvou, bohužel bez DE. V noci jsme se vydali na farmu weeping hollows, pročistili půlku mapy,získali WP na cementery of forsaken, zabili další elitu -bez DE - a jednou se i zasvítilo zaljanovi - sumasumárum, tři hodiny hry
Lege:
http://img547.imageshack.us/img547/1942/14ob.jpg
Dovolil sem si natočit nějaký krátký video - silně zkrácený, nebojte - z toho boje (který vzal 40minut, příjemný affixy, nicméně 83M life a vampir si i něco zaléčil)
INFERNO ELITA :
EDIT:
WD level 60(6) - Antabus#2689
------------------------------------------------------------------
Barbar level 52 - Antabus#2689
Wizz level 51 - SuperSheep#2120
Barbar lvl 47 - Msstar#2928
normal a2
Monk level 18 - Antabus#2689
SMAZAT:
WD level 60(1) - Antabus#2689 (sem tam dvakrat)
Když jsem pokořil 250 AR 2500 armor a 50K life (to jest hranice, kdy vás rána od velkýho zomby neIKáčkuje ), začal sem to otukávat i na infernu. Cestu do old tristramu na první WP mi v závěru zpříjemnili doprovodem i Kolmen a Violator. 1,5hodiny. Díky zaljanovi jsem dostal první inferno elitu s WD na zlatým taliři- skoro mrtvou, bohužel bez DE. V noci jsme se vydali na farmu weeping hollows, pročistili půlku mapy,získali WP na cementery of forsaken, zabili další elitu -bez DE - a jednou se i zasvítilo zaljanovi - sumasumárum, tři hodiny hry
Lege:
http://img547.imageshack.us/img547/1942/14ob.jpg
Dovolil sem si natočit nějaký krátký video - silně zkrácený, nebojte - z toho boje (který vzal 40minut, příjemný affixy, nicméně 83M life a vampir si i něco zaléčil)
INFERNO ELITA :
EDIT:
WD level 60(6) - Antabus#2689
Barbar level 52 - Antabus#2689
Wizz level 51 - SuperSheep#2120
Barbar lvl 47 - Msstar#2928
normal a2
Monk level 18 - Antabus#2689
SMAZAT:
WD level 60(1) - Antabus#2689 (sem tam dvakrat)
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Arya sice bojovala udatně, ale bohužel zaklestěná mezi moby podlehla jejich přesile a odešla na věčnost. Sebou na druhou stranu si v batůžku odnesla i DE, protože chvíli předtím udolala svoji první elitu. Její skutky nebudou zapomenuty.
SMAZAT:
Monk, Inferno, Violator#2356
SMAZAT:
Monk, Inferno, Violator#2356
RIP Vio!!! Smrt v boji co 100% stál za to!! Všechna čest ;-)
DrSma: u me je to jednoduchy, ja uz jedu pouze HC MP10 drop Only
VIO: NJN, to byla blba smula ( na MP10dropOnly jdou HP v pripade prusvihu dolu desne rychle, ani jsem si nevsimnul a Kolmen mel akorat proc a tak
relogoval
braw: koukej zalozit novou postavu, uz to pizlam v katedrale ve druhem patre a brzo (do tydne? ) budu mit checkpoint pred SK - kam samozrejme nevlezu, bo enrage ale mozna si ho pujdu vyzkouset na SC, abych aspon vedel za kolik hituje a tak...
VIO: NJN, to byla blba smula ( na MP10dropOnly jdou HP v pripade prusvihu dolu desne rychle, ani jsem si nevsimnul a Kolmen mel akorat proc a tak
relogoval
braw: koukej zalozit novou postavu, uz to pizlam v katedrale ve druhem patre a brzo (do tydne? ) budu mit checkpoint pred SK - kam samozrejme nevlezu, bo enrage ale mozna si ho pujdu vyzkouset na SC, abych aspon vedel za kolik hituje a tak...
- ViolatorCZ
- Gorebelly
Ahoj, kdo jedete od začátku, pls přidejte si mě, další týden budu pokračovat (o víkendu nebude čas), jsem momentálně na startu Act II Normal, díky
Suicidal lvl21 DH
Electra lvl 25 Wizz
BruceLee lvl40 Monk
hnu5ak#2242
Electra lvl 25 Wizz
BruceLee lvl40 Monk
hnu5ak#2242
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Vio : RIP
Skeleton king : enrage nemá a je to můj dlouhodobý cíl tohle monstrum v naší challenge složit, protože to slibuje naprosto epický a několikahodinový boj. Nicméně bych upozornil zaljana at nespěchá na smrt tak rychle, dává neskutečný rány, všude jsou houfy kostivců s lukama, co jen tak rychle nelehnou,nejde utýct, SK se portí a k tomu má několik set milionů HPček(esi ne o řád víc, už si to nepamatuju).Přesto věřím, že ho v nabouchaný partě(stun/blind/freeze většinu času) udoláme.
A jinak dávám vědet všem spolubojovníkům, že ted na zhruba 14 dní opouštím jejich řady, dostal sem šanci, co musím využít a diablo k tomu nepatří. Nicméně trenujte, farměte, protože jak se vrátim, uvidíte, že doted sem to hrál se zataženou ruční brzdou
Skeleton king : enrage nemá a je to můj dlouhodobý cíl tohle monstrum v naší challenge složit, protože to slibuje naprosto epický a několikahodinový boj. Nicméně bych upozornil zaljana at nespěchá na smrt tak rychle, dává neskutečný rány, všude jsou houfy kostivců s lukama, co jen tak rychle nelehnou,nejde utýct, SK se portí a k tomu má několik set milionů HPček(esi ne o řád víc, už si to nepamatuju).Přesto věřím, že ho v nabouchaný partě(stun/blind/freeze většinu času) udoláme.
A jinak dávám vědet všem spolubojovníkům, že ted na zhruba 14 dní opouštím jejich řady, dostal sem šanci, co musím využít a diablo k tomu nepatří. Nicméně trenujte, farměte, protože jak se vrátim, uvidíte, že doted sem to hrál se zataženou ruční brzdou
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
- ViolatorCZ
- Gorebelly
nemam enrage? tak to zni dobre... prave jsem totiz zabil Jondara ale na SK bych potreboval vic nez jen 18k dmg unbuffed a 70k HP...
EDIT: tak uz stojim pred vchodem k SK
EDIT: tak uz stojim pred vchodem k SK
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Drsma - ja hraju MP10 jen Gargamela, takze u me taky jednoduchy :-)
Luk-ass - asi jsem prehledl zes mi psal, to se stat muze :-(
Jinak Gargamel V (54lvl) prave zbastil Kingošmoulu na hellu. Muhehe, ale je strasne slabej proti tem predchozim. SAKR!
Luk-ass - asi jsem prehledl zes mi psal, to se stat muze :-(
Jinak Gargamel V (54lvl) prave zbastil Kingošmoulu na hellu. Muhehe, ale je strasne slabej proti tem predchozim. SAKR!