MP10 je opravdu nářez a mě to prostě baví, ikdyž člověk časteji umírá /a já poslední dobou opravdu často a to nejen tady v MP10 :-DD/, ale co ...... vždy si řeknu, je to jen hra pro zábavu a jedu znova. Posledně jsme to tak krásně valili s MsStarem, LordemNajmi a Jamalem a zase přišel rychlej RIP, kdy jsem byl zaklíněnej mezi mobkama, ale celou dobu to šlo, WC a Heal mantra to zvládali a najednou bylo po mě :-DD
No co se dá dělat, opět jsem povstal a rozjel další postavu. Antenor taky začínal a na 15lvl se k nám přidal ještě Kolmen. Celý normál jsme prošli celkem na pohodu, žádná kritická situace a v keepech jsme dokonce zkoušeli nechávat u sebe bouchnout alkaidu :-DD /taková D3 ruleta/, v AIV mi padla celkem vostrá legenda pro Doktůrka, který s námi žádný nešel /stejně by to na lvl 33 už asi nepoužil/ a tak skončila v truhličce, bo na expení se vždy hodí /už mám 2, tak kdyby měl někdo zájem daruji/
Bohužel pak přišla nepříjemná situace u Diabla, kterou už výše popisoval Kolmen .....Antenor to bohužel nepřežil :-( RIP
My jsme Dia udolali a šlo se na NM.
Včera jsme s Kolmenem na pohodu procházeli AI v NM a po pavoucích se k nám na chvíli přidal Zaljan. Jeho dmg byla znát, ale jemu to nějak blblo .... měl DC, pak lagy a tak to šel vyzkoušet zase solo, ale pořád stejný a tak šel spát. My jsme s Kolmenem zaparkovali za Magdou v NM.
Update
Monk level 41, NM, Magda done - ViolatorCZ#2356
Barb level 41, NM, Magda done - Kolmen#2140
Já si rozjel další postavu, ať jich mám víc, na různejch úrovních a nejsem sám :-) /vždy se nějaká prima parta najde/ takže:
Update
Wizz level 13, Normal, Chrám done - AntenorCZ#2614
Wizz level 14, Normal, Chrám done - LordNajmi#2665
DH level 13, Normal, Chrám done - ViolatorCZ#2356