The Expendables
Re: The Expendables
To je bordel 12M? Dobře našňupnutý WD
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Prej dal včera GR78, ale zapomněl jsem to ověřit v tabulkách, tak možná kecá
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takovej arcane rift Jinak s tím Power pylonem jsi to myslím vyřešil špatně. Měl jsi tam tu elitu nechat, jít do dalšího patra, kde to vykosit na cca 98% a pak se vrátit k pylonu a vytěžit z něj u RG co nejvíc
Jináč gratulace a gl s 80
Jináč gratulace a gl s 80
Přemýšlel sem o tom, ale pak jsem si řekl že času mám haba kuk, tak zkusím procinknout zbytek mapy a uvidím ...
Jít do dalšího patra jsem se pak rozhodl až po zabití elity (času furt dost) a tak z hlediska bezpečnosti, kdyby na mě v dalším patře vyskočilo něco fuj fuj a procnul sem ... dyť jde o ho*no =)
Ale jak říkáš, diskotéka tam podvakrát byla opravdu hodně brutální a sem tam to i zapálilo když sem udělal missclick :-D
Jít do dalšího patra jsem se pak rozhodl až po zabití elity (času furt dost) a tak z hlediska bezpečnosti, kdyby na mě v dalším patře vyskočilo něco fuj fuj a procnul sem ... dyť jde o ho*no =)
Ale jak říkáš, diskotéka tam podvakrát byla opravdu hodně brutální a sem tam to i zapálilo když sem udělal missclick :-D
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Tak sup aza chvilu si v TOP10
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem to dobře po*ral http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/52 ... =05h56m33s
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dny se fakt daří http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/52 ... =01h18m38s Fakt mám chuť se na to vys*at a hrát jen SC. Tam si ty DC můžou lítat klidně 100x za minutu. Je to furt dokola...Stačí jedno DC a člověk je tak měsíc hraní zpět, protože tak supr equip v bedně prostě není, i když tam nějaká ta záloha je. Frustrace fest, když člověk ripne takhle kryplovsky.
- Slw
- Minion of Destruction
dej si pauzu. vím co říkám. sc by tě imho nebavilo. moje zkušenost-ta samá pifka mě doběhla před časem, dal sem si kitekat a poslední 2 sezóny už to moc nehrotím
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Tak lítání s pasivkou se občas nevyplácí, ale ty DC jsou svině Jako já mám fakt super stabilní net, lagy či DC tak 1-2x ročně, nicméně třebas v létě jsem RIPnul 140h WD když mi jednoduše zamrzlo Diablo, asi horkem či co
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Net mám taky v pohodě. Ale když zakročí Blizz, tak s tím prostě člověk nic neudělá. Aby toho včera ještě nebylo málo. Tak nově vyexpený DH riplo, když po mě z ničeho nic chtěla batllenet apka restart. Nikdy předtím se mi toto nestalo. Než jsem se stihl vrátit do hry, tak už bylo hotovo. Já toho snesu dost, ale toto už je extrém. Ono se taky stačí podívat na forum technical support Blizzu...soudě podle příspěvků v tom mají poslední dny solidní bordel.
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
2 Deamon:
Ja som dal pauzu od piatku dnes sa asi vrátim nie a nie dať GR 80.Neni šťastie na mapu/mobky.Tie DC jako nešťastie, ale neviem si predstaviť, že by som šiel do SC.Minulú sezónu som RIPOL 6-7x na DC problém bol u providera netu...Tak tomu daj ešte šancu
Ja som dal pauzu od piatku dnes sa asi vrátim nie a nie dať GR 80.Neni šťastie na mapu/mobky.Tie DC jako nešťastie, ale neviem si predstaviť, že by som šiel do SC.Minulú sezónu som RIPOL 6-7x na DC problém bol u providera netu...Tak tomu daj ešte šancu
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
RIP
já můžu konstatovat že co jsem odešel na SC, neměl jsem ani jedno dc - jen lagy
jo a není to taková závaba, ale už jsem starší člověk a ten klid že se dc nemusím obávat je k nezaplacení
já můžu konstatovat že co jsem odešel na SC, neměl jsem ani jedno dc - jen lagy
jo a není to taková závaba, ale už jsem starší člověk a ten klid že se dc nemusím obávat je k nezaplacení
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Maj v tom bordel jakmile zapnu hru musím vytrpet 1-4 dc než si zahraju tak S6 je jasná Sc
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
https://www.youtube.com/watch?v=AKM7lWSEWBQ
GR 80, já s tím mojím kostitřasem a blek s tím svým immortalem =)
GR 80, já s tím mojím kostitřasem a blek s tím svým immortalem =)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Gz A našahej mi na asiatky jo
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Není to tak dlouho, co jsem se s Blackem bavil, proč ty a Tomisco vlastně nehrajete za Wiznu a došlo se k závěru, že by si každej z vás u toho hraní nejspíš utrhl lofasa