CZMFT - HC klan - přesun členů pod klan TheEx
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Možná bychom to mohli zkusit se supportem, od te doby co jsem jakz takz zkompletoval cruise, tak jsem na vyssi GR nesel, az ted s tim barbarem.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Re: CZMFT - HC klan - představení a nábor duší
Jenže na to potřebuješ dvě kvalitní DH, a Raivo začal honit vrtuli a Natas se na to vybodnul, další jedinci nejsou
To bysme museli skládat partu s mrtvolkama, u nás není dost magorů
Ale je to škoda, já to strašidlo už udělal docela hezký a pak už nešlo do akce
To bysme museli skládat partu s mrtvolkama, u nás není dost magorů
Ale je to škoda, já to strašidlo už udělal docela hezký a pak už nešlo do akce
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Vždyt prave proto zalozil Frozen komunitu na sehnání hracu pro vyssi GR. Ja jsem k dispozici kdyz budu online a nebude zrovna nejaka akce na sezone s klanem
Tak uvidíme, třebas to někdy dáme dohromady, ačkoli se přiznám že kdybych strašil "u cizích lidí", budu mít ještě větší trému Holt ta zodpovědnost, Karel (babacho) toho má se svým crusem natrénováno stejně tak málo jako já
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Alespon bude sranda, vzdyt mame vsichni pasivky
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Dneska jdu uspávat, takže je dost velká šance, že budu uspán... tak se domluvte s klukama, většinou v 20:00 - 20:30 chodí do hry. Strašáka by jsme uvítali rádi, já bych totiž rád pohřbil dalšího wizze
GR47 down - Raivo + KarelKiller (bar), Monster (wiz), Tyckin (křehké WD )
Gz hosi!!!Co jste meli za rg?
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
chlapci no tak aspon 50+ :-)
Taky na to dojde, jak je online Raivo, tak nás furt tahá vejš a vejš, nadrženec
Pak mi taky došlo, že jedna moje pasivka už je na takové vysoké GR vlastně na prd (grave i.), hodím tam jungle f. a nebudu taková křehulka Přecijen jsem platnější v boji než čekající furt někde s procnutou pasivkou že
Pak mi taky došlo, že jedna moje pasivka už je na takové vysoké GR vlastně na prd (grave i.), hodím tam jungle f. a nebudu taková křehulka Přecijen jsem platnější v boji než čekající furt někde s procnutou pasivkou že
- babacho
- Burning Soul
Tak musím teda Mrtvolkám za ten jejich GR48 vyseknout pokonu. Dnes jsme zkoušeli dvakrát, z prvního jsme statečně prchli, protože to byl tak na pikaču roll, že jsem i já a Raivo měli asi 4 passivku. Ve druhým, který jsme jeli to bylo lepší, ale jen o fous. Elitky byly taky hnusný, samej laser, reflektáci a podobný sajrajt. Přišli jsme o wizze, ale dojeli jsme to. Na závěr byl Ember, který mi sice nakládal těma meteorama - co rána to téměř IK.
Ta 48 je teda docela nářez.
Ta 48 je teda docela nářez.
My jsme meli tehdy pomerne pohodovy roll riftu i rg. Bylo tam par procu, ale i tak jsme to dali. Byl to bud rime nebo nekdo podobny. O tom to cele je, co dropnes za rg. Pamatuji si, ze i 49 jsme jeli super, ale jednou vylezl perdition a pak crusader king takze jsme to nestihli nebo snad vzdali...Ember je v klidu, jen v tech meteorech nesmite stat
Zkousejte to dal. Jednou dropnete dobry roll i rg a date to.
Zkousejte to dal. Jednou dropnete dobry roll i rg a date to.
Tak ono takový GR se spíš běhají jako jsme to chodili dřív - support a DH killeři Tohle co děláme my je masochismus
Taky mne napadlo jestli bych příště nevzal místo svého flusátka fearWD, šoupal bych vám tam totemy, takže moje dmg by se tím vykompenzovala a mělo by to víc stát a elitky dost utlumit, ale nemám páru jak by to šlo bez crusse jen mne samotinkému A taky v těch barbarských tornádech bych asi vůbec nic neviděl Upřímně u těch reflect elit je to děsnej problém - fakt tam skoro nevidím kdy ho maj off či on, a dává mi to taková pecky že dvě flusnutý šipečky a jsem na pasivce když nehodím hned spirit walk
Taky mne napadlo jestli bych příště nevzal místo svého flusátka fearWD, šoupal bych vám tam totemy, takže moje dmg by se tím vykompenzovala a mělo by to víc stát a elitky dost utlumit, ale nemám páru jak by to šlo bez crusse jen mne samotinkému A taky v těch barbarských tornádech bych asi vůbec nic neviděl Upřímně u těch reflect elit je to děsnej problém - fakt tam skoro nevidím kdy ho maj off či on, a dává mi to taková pecky že dvě flusnutý šipečky a jsem na pasivce když nehodím hned spirit walk
- babacho
- Burning Soul
Cruise mužů vzít, aspoň se provetra. Už nebyl dlouho v akci. Jde jen o to jestli Monster da dokupy nějakého wizze na dmg.
Rip, ten monster ma neuveritelnou smulu. Pred par mesici jsme s nim sli, mel vypadek proudu a ripnul kvuli tomu supp cruse.
tyckin tak pisem sem
no ja ten powerfull pouzivam lebo chodim zatial len max 37 38...ako mi skapal doctor tak noveho viac nedam...a elitky padaju pekne rychlo ked mam 40% proti nim bonus...musim zohnat ancient zbran a potom sa posuniem vyssie
no ja ten powerfull pouzivam lebo chodim zatial len max 37 38...ako mi skapal doctor tak noveho viac nedam...a elitky padaju pekne rychlo ked mam 40% proti nim bonus...musim zohnat ancient zbran a potom sa posuniem vyssie
Tak hodně zdaru s tou ancient DoD Já jednou večer vymlátil pěknou neancient z Kadaly (2500dps po rama úpravě), ale hned ráno zahučela v sólovce GR40 hned u vchodu Takže už tak dva týdny hledám další solidní kousek, zatím mám jen takové píchátko... No alespoň včera pěkný áčkový offhand byl
prave vajco by som ja za take paratko dal ja mam hrozne co mi padlo ked som expil na 70 lvl nejake ancientky mi padaju ale nikdy nie DoD tam asi bude nejaka chyba skusim napisat blizzu