Graveyard
3 teroristi s nalozemi nas vyrusili pri chatovani
Re: Graveyard
Jej to byla ta hra jak jsi me zval? :-D
Odesláno z SG Note 2
Odesláno z SG Note 2
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
blbej dotaz - a kolik je ta pulka? Ja to ale opravdu nevim.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Bude to ještě štreka Ride, ale když dáš/dáme pár nocovek, tak tu neděli třebas s tvým plvl100 stihneme :o)... Hlavně to ale neuspěchat, takhle před koncem by to byla škoda... A RIP všem padlým - psaní nebo otevřenej chat je po DC taky silná elitka...
U me je nejsilnejsi elitni blbost v hlave .. to uz lepsi nebude. Dneska pokracujem s dalsi generaci DH, silnejsi, mocnejsi, mrstnejsi a taky drazsi. ill be back b1tch!
Vcera smrt barbar para. 15 skoro 16.Kamarat mi pozical obojrucak aby som ho skusil.Samozrejme hned tam boli elity. 3x po sebe ma zmrazili a uz bolo po mne.Hlavne mi je luto toho meca.....Kolega nema s cim hrat.....
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem dodelal svuj prvni hellfire coz byl muj cil na HC. Stejne tak jsem dodelal 50. paragon...
http://www.twitch.tv/programos/c/2632258
Serie spatnych rozhodnuti, kdy jsem podcenil situaci a v jedine chvilce kdy jsem vedel, ze uz mi jde o krk tak misto whirlwindu bouchnu tim skornem a ... samozrejme stojim na miste :-D
Inu, mrzi me to. Doufam ze se najde nejaka dobra duse ktera mi pomuze sehnat key z magdy(jediny mi chybi na dalsi) abych si udelal dalsiho barbika a mohl rychle naexpit.
Ted je tyden dovolenka, takze za 7 dni zdarec! :-)
http://www.twitch.tv/programos/c/2632258
Serie spatnych rozhodnuti, kdy jsem podcenil situaci a v jedine chvilce kdy jsem vedel, ze uz mi jde o krk tak misto whirlwindu bouchnu tim skornem a ... samozrejme stojim na miste :-D
Inu, mrzi me to. Doufam ze se najde nejaka dobra duse ktera mi pomuze sehnat key z magdy(jediny mi chybi na dalsi) abych si udelal dalsiho barbika a mohl rychle naexpit.
Ted je tyden dovolenka, takze za 7 dni zdarec! :-)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
NO myslim ze chyba byla ze nemas Berserker s tim by jsi nemel problem, na druhou stranu kdyby statecny DH co byl s tebou vzal ty 3 glouby co tam byli tak jsi to mozna prezil.
tak hura do boje dalsi postava jede se ja uz zavradil 3 postavy a vetsinou dost blbe
tak hura do boje dalsi postava jede se ja uz zavradil 3 postavy a vetsinou dost blbe
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Strašně španej positioning... když jsem se snažil utyct tak tam byl pařez. To mě vylekalo a kdybych se bejval odtočil pryč tak pohoda. Hraju bez Wotb, umirat se musi :-D
Jináč to FB má svůj význam. Ten borec kterymu jsem odepisoval mi pul hodiny predtim psal "gz:) ted si muzes stoupnout nekde a nechat se zabit"
A to se stalo :-D
EDIT: Alespon jsem po tydnu umyl nadobi a poklidil byt :-D
Jináč to FB má svůj význam. Ten borec kterymu jsem odepisoval mi pul hodiny predtim psal "gz:) ted si muzes stoupnout nekde a nechat se zabit"
A to se stalo :-D
EDIT: Alespon jsem po tydnu umyl nadobi a poklidil byt :-D
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Další Wizi RIP přijdu z práce, zapnu pecko, si ještě říkám, je to celkem teplo v místnosti, jedu 2 minuty, pecko kvůli přehřáté grafárně restartuje a koukám, další Wizi v čudu. Ještě jsem do něj o víkendu vložil 600M, tak zase příště S monkem raději neriskuji, počkám na chladnější večery, cu all
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No to musel bejt hukot.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Hukot to teda byl, proto to Wizardka nedala
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Už dlouho žádná smrt?
Tak, aby to nezapadlo...
DH PL 20 (nebo 19 ), celou dobu jsme se s Ginem, Sukvosem a Ityckem bavili o tom, že je to hrozný papír a že jen čekám až přijde situace, kdy budu během vteřiny mrtvej. Ale že mě to nějako nevadí, protože jej hraji jen na dmg a ne na výdrž. Mno papírové DPS 133k, ehp (220k , s turetem a SP něco okolo 400, LS s SP cca 25k HP/s). Mno a jako bych to čul, jdeme akt II mp2 (a to jsem chodil i mp4), vše v pohodě a jdeme na klíčníka (poslední potvora a pak nová hra). Mno a jen ho uvidím, portnul se ke mě a jen mi červeně blikla obrazovka a ani jsem nestihnul dát Vault o SP nemluvim. Jediné co mě mrzí byla spousta šutrů co měl DH v equipu (2x emerald flawless star, 7x emerald star, 1x star amethyst).
Mno a jako největší provokace byla, že mi vypadl klíč
Tak, aby to nezapadlo...
DH PL 20 (nebo 19 ), celou dobu jsme se s Ginem, Sukvosem a Ityckem bavili o tom, že je to hrozný papír a že jen čekám až přijde situace, kdy budu během vteřiny mrtvej. Ale že mě to nějako nevadí, protože jej hraji jen na dmg a ne na výdrž. Mno papírové DPS 133k, ehp (220k , s turetem a SP něco okolo 400, LS s SP cca 25k HP/s). Mno a jako bych to čul, jdeme akt II mp2 (a to jsem chodil i mp4), vše v pohodě a jdeme na klíčníka (poslední potvora a pak nová hra). Mno a jen ho uvidím, portnul se ke mě a jen mi červeně blikla obrazovka a ani jsem nestihnul dát Vault o SP nemluvim. Jediné co mě mrzí byla spousta šutrů co měl DH v equipu (2x emerald flawless star, 7x emerald star, 1x star amethyst).
Mno a jako největší provokace byla, že mi vypadl klíč
asi jo, ale chodit tomu takhle naproti .... :] U pristiho barba bych dal i nakou def passivku mito toho unforgiving - da s ehrat uplne bez problemu bez ni a armor navic pomuzeProgramos píše:Hraju bez Wotb, umirat se musi :-D
edit: jinak i zajimavy hrani ... jedes ww/rend specku a s plnou rage mackas cleavu (nazacatku). Cekal bych spis spam ww a tornad mezi moby tikajici rendem no ....
Tak přidávam svůj odchod...
Řekl jsem si, že si půjdu trochu zaničit (mp3, sám) a najednou se to stalo - v 1. aktu ve woods lag, kopanec do menu a po pár minutách dead... Na**** to, i když měl jen 19 PL, zažili jsme toho spolu dost...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mag9 ... o/28402042
A přitom jsem si to až překvapivě dával...
Řekl jsem si, že si půjdu trochu zaničit (mp3, sám) a najednou se to stalo - v 1. aktu ve woods lag, kopanec do menu a po pár minutách dead... Na**** to, i když měl jen 19 PL, zažili jsme toho spolu dost...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mag9 ... o/28402042
A přitom jsem si to až překvapivě dával...
TAK. Nechtel jsem si to ani ve snu pripustit, ale pani Monkova se prave odebrala na vecny spanek v nedozitych 52 paragonech (milimetr schazel). MP8 single, The halls of agony level 2, mlatim hromadu mobu, kdyz si me pritahly elitky kladivounu s moltenem a frozenem, nedala se snadno, vetsinu jich vzala sebou do pekel, ale na ty posledni rany uz nestacila. Stravili jsme spolu krasnych 215 hodin zivota. Necht je ti zeme lehka devce.
RIP pánové, to je zatracená škoda....Akorát nechápu proč jsi šel sám tak vysoký MP. Vždycky narazíš na bastardy co tě překvapěj :-(