The Expendables

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Ride
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moxmar#2814
Re: The Expendables

Příspěvek od Ride » 21.05.2015, 14:05 hod.

No ja jsem se dal na Kings Bounty - North complette, tak ale D3 me porad bavi, ale kdyz neni s kym parit ...

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.05.2015, 16:06 hod.

hulkxxxl: Pokud budou patche ve stejným duchu, jako těch iks posledních, tak té hře nepůmůže ani 500 patchů. Tady je totiž problém v tom, že v těch patchích jsou ho*no změny.

Pokud někomu stačí, že se přidá pár nových achievů, pár lege gemů, další 2 goblini a je hratelenej jeden "novej" build s tím, že se na jeho úkor pohřbí nějakej jinej, tak je to smutný :( Ještě bych zapomněl na zvednutí dps, aby lidi mohli běhat vyšší GR, což pak budí dojem, že ten patch fakt něco přinesl...

Jediný, co v té hře jde dělat, tak nahánět jak pako PL, což je z mého pohledu totální nuda a maximální bezcílnost, když PL nemá limit.

Co tak čtu a co slýchávám, tak by to chtělo zpět období MP10.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 21.05.2015, 16:32 hod.

jj MP10, poradnou moštovašku, kdy se u toho clovek i trochu bal, jestli tu alitu da nebo ne

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 22.05.2015, 06:15 hod.

Jako já bych s váma kluci dával milerád, ale pořád bych se jen opakoval. Napřed je prostě práce (třísměnný provoz), potom rodina (dva malí satani doma) a až potom nepravidelná moštárna no. :twisted:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

destik
Quill Rat
BattleTag:Desty#2331

Příspěvek od destik » 22.05.2015, 08:56 hod.

ja jako souhlas Demonem no, z5 MP 10 a obtiznost z preddob 1.5 patche
Marast rada nadchazejiciho cvajmal otce, vylifruj mladata i s husou xD a je casu dost

jako jooo, d3 je fakt uz fraska.. a v podstate i hots jen cekam na wipe a uvidime co dal...

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 23.05.2015, 09:23 hod.

Vzývat mp10 není třeba - pokud bychom to vzali detailně, tak se mi naopak moc nezamlouvalo, že mp10 znamenalo 3600% life navíc, ale jen 250% dmg monster navíc, (= postavy se tvořily stylem vše do dmg). V tom se mi nové škálování tormentů zamlouvá více (že teď už to nikdo nepociťuje protože vše stejně umře hned a obranu na t6 nikdo neřeší už je věc druhá) T6 byla hodně těžká, jen na to všichni zapomínají, úplně první t6 byla velice těžká, já se radoval, jenže na oficiálních serverech i např tu se velmi křičelo, jak je nehratelná a jak na ni nejsou ve hře ani věci. V této podobně byla t6 otázkou výzvy, byla pro hráče co se nudí, byla určená k tomu, aby byla pokořována, ne jen otrocky farmena a bylo potřeba proto dost udělat, abys tam mohl přežít, takže to bylo jinými slovy super :D . Otázka za deset bludišťáků, copak s tím Blizzard udělal? NERF. Nebo nic :D Tenhle reklamní slogan by mohl Blizz hned přejmout. I tak, zpočátku hrát t6 na HC byla celkem výzva, mělo to punc topovosti, sólo to bylo náročné a pravda chyba blizzu, otevřeno jen některým postavám. Myslím, že na takové úrovni to bylo rozumné pro široké spektrum hráčů. Ale zase přišel brekot okolo všech obvyklých témat, o málo zelené trávě, málo modrém nebi a málo červené krvi a tak blizz pokračoval obvyklým stylem. Vývojáři místo větší diverzity buildů, zajímavějšího kontentu, zaměření se a vyšperkování toho, co už hra umí a většího počtu cool itemů, umí jediné, vše bombasticky tlačit vpřed a vždy udělat OP něco jiného, jakkýkoliv balanc za ty léta v Diablu nikdy nenastal. Libí se mi, jaké nové spec vlastnosti v průběhu času legendárky získaly, líbí se mi vývoj setových bonusů, ale proč proboha to musí znamenat, že cokoliv nového je OP nad tím vším co bylo předtím, kam to dále bude stoupat? Blizz tvrdil že PvP nejde vybalancovat. Ne, odpověď je, Blizz neumí vybalancovat svou vlastní hru co vytváří stylem, kdy ruce dělají něco jiného, než nohy. Kdy padne GR 100?(brzy, větší 2patche) Proč je ve hře 10 obtížností, když se fakticky hraje 99% času jen 1 a to navíc už jenom z povinnosti? K čemu je ve hře kampaň mód? A když tam je vlastně jenom pro hráče co si hru koupí, proč není možnost více herním módů, ač by se využívaly podobně málo jako současná kampaň....našlo by se toho asi více, ale to jsou otázky na které nikdy nedostaneme uspokojivou odpověď zdá se. A to je důvod proč končím.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 23.05.2015, 10:45 hod.

He ja si po dlouhe dobe koupil Score. nevim, jestli je akrualni, ale bylo tam pokracovani King´s Bounty. Hra me kdysi bavila, tak jsem to nainstalil a hraju to. zvolil jsem 2 nejvyssi obtiznost ze 4 a obcas se u tech souboju pekne potim :-D (nebo to neumim). Momentalne se tesim az vyjde Heroes 7. Pak si dokoupim mozna i 6ku a bude na rok co hrat :-)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 25.05.2015, 12:44 hod.

Me to diablo pořád baví. Aspoň Black ještě vydržel + pár výjimek. Plán mám ještě na hodně měsíců ne-li let s tím jak se něco změní + občas taky něco zapichnu jako nedávno DH. Tedka drtime GR a tam mě to začíná celkem bavit.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 25.05.2015, 20:00 hod.

No je fakt že T6 je dneska fakt směšný, a o to směšnější pak je, že Blizz vám vymyslí nové gobliny do riftů, ovšem v GR samozřejmě nejsou :D A pochopitelně každej hraje GR, T6 je nudná procházka a sběr materiálu - kterého je mimochodem, v GR opět méně :) A už vůbec nemluvím o úchylárně typu ubeři - sbírání klíčů je jen nudné pobíhání po mapách aniž by se cokoli zabíjelo (krom keywardena), no a drsní ubeři na T6 - hm, nebýt Magdy a jejího štítování, máme celé jedno kolo pod minutu :lol:
Jako jsem rád za vyšší GR protože tam dostávám fakt nakládačku do pasivky a umírá se tam, ale proč nemůžu hrát obyčejné (zajímavější) rifty? Ono přihodit obtížnost T7+ je takovej problém? Přitom abch mohl do GR musím projít kolečkem bounty - rift - trial :OXO
Hádám že ve všech klanech je to stejný - tady, u mrtvolek či u nás (CZMFT) - hraje pravidelně 3-5 lidí, sem tam se jednou dvakrát týdně přitrousí někdo další... :roll:

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 25.05.2015, 20:57 hod.

No mě i ten koncept GR hlava nebere že se to musí stíhat na čas + kolikrát ani nevim kde v tom digitálním bordelu sem :{ s těma gob a new bounties je to zbytečný to se prolítne a ani si to pořádně neužiju když se jde v partě :{ obávám se ale že T7+ se nedočkáme
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 27.05.2015, 17:22 hod.

3-5 lidi? Ja se prihlasim a mam tam 1 max 2. Okouknu list a dalsích 5. Toz vokouknu co kdo hraje, otočím na publicu nejaky 2-4 GR a prdim na to.

GR45+ je zabava, kor kdyz je dobra parta. To me baví. Zbytek je zrozna nuda. Ted jsem 2 dny nehral, byl jsem pryc. Tak na to dneska poradne zas vlítnu :-), mam malo D3 v krvi

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.05.2015, 06:19 hod.

Tak včera sem úspěšně chcipl v gr 48 tuším. Nic nešlo mačkat ani dělat nevím co to bylo za haluz.... No co už, většina gearu ackovyho, itemy u sebe ackovy taky pryč.... Ale aspoň si nepamatuju co jsem tam všechno měl. :-D
Marast měl dvakrát hned po mě DC tak těžko říct.
Oni věděli, že jsem moc dobrej a jinak než takhle mě nesejmou to je jasný. :)
Takže teď mám wiza s bublinou, fb, tak rasha na půl cesty, teda spis na čtvrt.... WW Barb, carnevil wd, fear wd, supp. monk a m6 dh... Rov skládám taky znovu.... Takže plány ve hře se me zase o něco protahly.... To jsem chtěl včera tu gr 50 dát... No nic takže soon. :-D

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 28.05.2015, 17:29 hod.

kuki kuki a kde je pravidlo: divaj sa za seba, pred seba a neblbni? Vzdy musis okusit ich silu, dostan uder ak citis, ze to je priliz, utakaaaaj, utejaaaj.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.05.2015, 19:21 hod.

Njn škoda že sem to nevěděl dřív, ještě se musím hodně učit. :)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 29.05.2015, 07:34 hod.

RIP, skoda.

Ona ta hra posledni dobou zas nejak blbne. Ve stredu jsme meli zasek na GR 44, skoro vsichni pas, zazrak ze nikdo neripnul. Vcera se mi to taky sekalo, latency behala od 150-1500+, tak jsem dal jeden normal rift a zabalil to.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 02.06.2015, 23:54 hod.

Obrázek

Škoda, že ta 51 nam o chvilku utekla, ale to přijde.:)

NonSeason HC

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 03.06.2015, 06:08 hod.

Gz :) Koukám že Jimmi se u nás po dovolený jen rozehřál tím GR48 a pak šel řádit vejš :D

Jimmi
Wraith
BattleTag:JimmiSVK#2473

Příspěvek od Jimmi » 03.06.2015, 09:09 hod.

Raivo nas znova hnal do extremov:)ale kazdopadne to bola sranda...aj ked ja som bol iba defenzivny zaloznik:) ale nakladali tomu mojmu tankovi riadne.velky respect hracom co lezu do takych riftov s normalnymi postavami

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 03.06.2015, 09:39 hod.

U nás v klanu jsou jen same extrémy. :)

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 03.06.2015, 17:41 hod.

To věřím, ale Raivo je na vysoký GR děsně nadrženej :D Holt někdy zapomíná že ne všichni maj nesmrtelný barbary :wave:

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“