Mrtvolky - HC crew
Hele ten rozhovor se odehrává hned po skončení prologu jak se koupeš v té kádi a holí tě tak tam přijde chlápek a ptá se na tvojí minulost jestli se jejich špehové nesekli jenže jako je to 4 nebo 5 otázek jen taková hrubá kostra já jsem třeba na konci Saskii neosvobodil šel jsem pro Triss ale ani jsem jí nezabil a na to se tam třeba vůbec neptal ani se neptal jestli jsem nechal zabít Dethmolda takže doufám že se tam teď někde nevyloupne jako štve mě to takových hodin rozhodování a ještě jsem to vážně procházel důkladně a důkladně se rozhodoval a teď je to celé v hajzlu. Hele napadlo mě co kdybych ti co kdybych ti poslal ten můj save z konce dvojky ty by si si zkopčil svoje savy z trojky aby si nepřišel o postup hrou no a pak si založil novou hru na nejtěžší obtížnost s výukou s těmi savy co ti pošlu mailem začal hrát hru uložil to a ten save mi poslal zpět (doufám že mě chápeš) :D
Re: Mrtvolky - HC crew
Vyřešeno Problém byl že můj počítač se jmenoval Hanička a cesta teda byla users\hanička a to byl ten problém nesměly tam být háčky čárky takže jsem to přejmenoval a je to v pořádku už to funguje jupíí
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
:-)) ... už to máš případně i v mailu :-)
Díky. už to naštěstí funguje sice teď musím projet zase celý prolog ale to nevadí horší by bylo kdybych to zprovoznil na konci hry ... teda ale čekal jsem že budu mít z tý dvojky aspoň něco na sobě nebo aspoň prachy ale asi to všechno Geralt prošustroval v bordelu nebo prohrál v kartách
-
- Minion of Destruction
... právě proto jsem se divil, že to tak řešíš, ono je to imo úplně jedno :-))) ... ale uvidíme co bude dál, třeba některý ty rozhodnutí nějakej vliv mít budou, ale myslím, že to stejně budou jen ty co šli nasimulovat přes ten rozhovor, takže tak :-)) ... btw jak se to hraje na tu nejvyšší obtížnost? ... já mám co dělat na tu druhou nejvyšší ...
No ve dvojce ty porty ovlivnili celkem dost ne v hlavním ději ale třeba najednou přišel nějaký sedlák, že jsem mu v jedničce zachránil někoho a něco mi dal ale spíš mi šlo o ty postavy co jsem zachránil ta Saskia mi přirostla k srdíčku a byl bych fakt nerad kdyby umřela ... No hele je to fakt docela těžký třeba hned na začátku jak se probereš pod tím stromem a přiběhnou ty ghoulové tak to jsem dělal snad desetkrát než jsem se naučil používat to uhýbání s kombinací s tím štítem ale teď už to celkem zvládám ale platí že pokud na sobě nemám štít a něco mě plácne třeba topivec do zad tak mám hned půlku hp pryč. Je potřeba se na vše důkladně připravit a vše prolézt hele ale pořád to není nic proti Z2 tam byl hc mod že jakmile umřeš jedeš od začátku
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
ehm ehm... Táhni pryč a vyhoň si ho!
to mě dneska rozsekalo až jsem musel přestat číst, protože s každou další větou jsem si na to vzpomněl a přišel výbuch smíchu...
to mě dneska rozsekalo až jsem musel přestat číst, protože s každou další větou jsem si na to vzpomněl a přišel výbuch smíchu...
To jsem zatím neviděl ale pobavilo mě že se někde psalo myslím v tom úkolu s pánví "šťoural jsem se ko*ot v nose"
Psycho dival jsem se na tvuj profil a nevim jestli je aktualni, ale prohodil bych zbrane, tu s vetsi base dmg jako main. A kdyz uz HC, tak ruby do hlavy?
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Myslim, ze neni aktualni : ), jelikoz jsem ji tam vcera daval zrovna, vsiml jsem si toho. Co se tyce gemu v hede, tak expi opravdu o 41 % vice, takze ho tam chvilku necham, at dozenu ztraty
( ja se nemuzu podivat na arrmory, ale co beres jako bass dmg? Base dmg je to nad attack speed a zaroven pod tim velkym dps cislem, takze jedno z tech mensich cisel a uprostred nima:D : ) a to bych mel mit spravne, pokud sem nenahodil weapky na rychlo, kdyz sem zkousel 2h ik)
Na ty speed rifty to je v pohode. Rikam, rozjel sem to o vikendu, takze ztm lepim : ) Proto mam i jinej lege gem a nemam 3, jelikoz tuten na ty speed rifty staci mit bohate na 25 ranku a dmg budu mit porad stejny. Traped bych musel mit vysoky rank, aby se mi vyplatil a to ztm nehrozi, stejne jako nehrozi to, ze budu chodit vysoky rifty.
( ja se nemuzu podivat na arrmory, ale co beres jako bass dmg? Base dmg je to nad attack speed a zaroven pod tim velkym dps cislem, takze jedno z tech mensich cisel a uprostred nima:D : ) a to bych mel mit spravne, pokud sem nenahodil weapky na rychlo, kdyz sem zkousel 2h ik)
Na ty speed rifty to je v pohode. Rikam, rozjel sem to o vikendu, takze ztm lepim : ) Proto mam i jinej lege gem a nemam 3, jelikoz tuten na ty speed rifty staci mit bohate na 25 ranku a dmg budu mit porad stejny. Traped bych musel mit vysoky rank, aby se mi vyplatil a to ztm nehrozi, stejne jako nehrozi to, ze budu chodit vysoky rifty.
Ano, je to prumer tech dvou cisel u Damage, takze dmg bez AS. To co mas na profilu, tak tvuj main Bul Kathos's Warrior Blood ma o neco mensi base dmg, nez Bul Kathos's Solemn Vow, ktery mas jako offhand ... ale je to jen o chlup.Psycho píše:Base dmg je to nad attack speed a zaroven pod tim velkym dps cislem, takze jedno z tech mensich cisel a uprostred nima:D : ) a to bych mel mit spravne, pokud sem nenahodil weapky na rychlo, kdyz sem zkousel 2h ik)
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Tak už sem doma a sedim : )
Tak teď ti můžu odpovědět, že to mám špatně no sem to ve spěchu dal zle ; )-
Tak teď ti můžu odpovědět, že to mám špatně no sem to ve spěchu dal zle ; )-
Nazdar hoši tak jak pokračujete v Zaklínači?
A jakou jsi si vybral cestu? Jsi na straně věčného ohně nebo Veverek a nebo jsi zvolil neutralitu?
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Mno asi na straně veverek Páč jsem Scoiatel pomohl pryč. Aha, tak už vím co bylo myšleno... ano jsem na straně veverek
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
lidi až to dohrajete pošlete mi jednu kopii mám novej kompl nebo si budu muset počkat až to slevní na pětikilo
jinak budu až v neděli mám velkou ingress akci v Bratislavě takže vzhůru na anomálku
jinak budu až v neděli mám velkou ingress akci v Bratislavě takže vzhůru na anomálku
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jo pan taky hraje ingress.
Teda já už to zabalil.
Teda já už to zabalil.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Minion of Destruction
.. kua chlapi řekněte mě jak to děláte: práce, pohrát si s dětma, občas si pohrát s manželkou, obchody, sem tam něco jako aktivní sport ( to pohrání s manželkou už do toho po 10ti letech nepočítám ), diablo, zaklínač, bf a pod. a do toho stíháte ještě další koníčky?:-) ... kua kde na to ten čas berete?:-) ...