PK seznam sadistického panoptika
Tak net mám optiku 25/25mbit., takže tím to nebude - jak to laguje, tak všem v partě, rozdíl ve velkých skupinách a efektech je akorát že moje grafika dává v extrému 8fps, kámošova nabušená drží třebas 30fps, ovšem ty lagy je jiná kategorie, tam prostě vylítne odezva a je to cukatůra, bez ohledu na HW.
Re: PK seznam sadistického panoptika
Frozen uzasna prace!!!
Vetu: "Till extension released, most used characted is barbarian" bych opravil na "Till expansion released, most used character is barbarian". Ale to je jen takovy kosmeticky detail
Vetu: "Till extension released, most used characted is barbarian" bych opravil na "Till expansion released, most used character is barbarian". Ale to je jen takovy kosmeticky detail
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
BTW k tem lagum, dnes to laguje spouste hracu (na HC). Jak jste na tom vy? Bacha na to!!! Hrajte radeji nizsi MP nez obvykle doku lagy nezmizi.
Lateancy vsemozne skace nekdy az k 500 u me.
Lateancy vsemozne skace nekdy az k 500 u me.
admiralos: hele nakup si veci na pk a infiltruj se , protoze jestli do toho zapojis tolik usili jako zde, co tady branis svuj nazor, tak je semeles vsechny.
ps. zbran a helmu mam, kdyz bys chtel ..
ps. zbran a helmu mam, kdyz bys chtel ..
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordKogoruhn#2487
Dneska sem narazil na DarxFlex#2519. Ale diky tomuhle tematu sem ho odhalil! Buhehe...
Kalis: Ikdybych chtel tak by to uz asi neslo pac Ares me jiz zna, a nemyslim si ze si me jmeno nechal jen pro sebe Je pravda ze mi nedela problem pouzit ostrejsi taktiku k pomste, ale tady bych musel zabijet nejakou dobu i jine hrace a to bych proste nemohl. I tak by to byla dlouha priprava na jednu akci, ktera by se ani nemusela zdarit...
kogoruhn: Tak to nas jedine tesi ze Ti tento seznam pomohl
kogoruhn: Tak to nas jedine tesi ze Ti tento seznam pomohl
Frozen: dobrá práce. Betongsugga tomu dodal skvělou hudbu teda Co se PK listu týká, já bych se asi neohlížel na to, že někdo je exPK a má z toho ve stáří traumátko... ale Tvoje volba, chápu, že se nechceš obtěžovat s aktualizací.
Jsem rád, že se téma tak chytlo. Je to paradox, protože díky tomu mám pocit, že vlézt tenkrát do té pasti mělo smysl.
Jsem rád, že se téma tak chytlo. Je to paradox, protože díky tomu mám pocit, že vlézt tenkrát do té pasti mělo smysl.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
A já už několik dni nikoho nepotkal.:-(
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki: Coz mozna znamena ze PK je na ustupu... ?
Byl tu vlastne vubec nekdo kdo narazil na Betongsugga? Toho bych si ja pral uplne nejvic Chtel bych videt jak se marne snazi neco vymyslet
PS: Kuki a cim ty vlastne lezes na PKacka a delas jim z jejich prace jedno velky pohrebiste ?
Byl tu vlastne vubec nekdo kdo narazil na Betongsugga? Toho bych si ja pral uplne nejvic Chtel bych videt jak se marne snazi neco vymyslet
PS: Kuki a cim ty vlastne lezes na PKacka a delas jim z jejich prace jedno velky pohrebiste ?
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
ja potkal betonsuggu vcera na MP5, ale bohuzel nestihl nic predem pripravit a do hry se postupne pripojili 2x WD PL80+ a i kdyz jsem cekal co se z toho vyklube, tak ho brzy odhalili a nakonec jsme ho vykopli, protoze sice buffoval, ale akorat se tam motal a ani zadnou exp bombu nepripravil
sranda byla, ze jsem si zpomnel prepnout skily po tom co jsme predtim nekoho s BlackMagem protahovali a nemel jsem ani blood magic a mel zapnuty glass canon, tak mi zivoty pul runu trochu vic litaly, on se furt motal kolem mne a asi se tesil
sranda byla, ze jsem si zpomnel prepnout skily po tom co jsme predtim nekoho s BlackMagem protahovali a nemel jsem ani blood magic a mel zapnuty glass canon, tak mi zivoty pul runu trochu vic litaly, on se furt motal kolem mne a asi se tesil
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Kuki10
- Globální moderátor
Ja mam na to barbarka.:-D
Ted ma gear na WW, ale prehodim dva itemy a mam z neho EHP hovado se 90k dps - buffed.
Na mp5 jsem uz skocil do toho nejvetsiho bordelu, jak jsou ty zatacky a bez vetsiho infarktu to zvladl.:-)
Ted ma gear na WW, ale prehodim dva itemy a mam z neho EHP hovado se 90k dps - buffed.
Na mp5 jsem uz skocil do toho nejvetsiho bordelu, jak jsou ty zatacky a bez vetsiho infarktu to zvladl.:-)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
Koukal jsem kdo je online a komu bych napsal, at vezme barbara s inspiring, ale nebylo misto ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
-
- Quill Rat
- BattleTag:SoulCrusher#2431
Frozen pekna stranka, musim pochvalit
Inak aj ked nerad, tak musim priznat, ze ja na ten zoznam PKK nepatrim na HC mam len DH s ktorou este len zbieram skusenosti ako ju dobre hrat. Skusenosti mam s barbarom ale toho zase nemam rozbehnuteho na HC a nemam nanho ani odpovedajuci gear. HC vlastne len postupne rozbieham a tlacim si jednu postavu single pomaly na inferno
Inak aj ked nerad, tak musim priznat, ze ja na ten zoznam PKK nepatrim na HC mam len DH s ktorou este len zbieram skusenosti ako ju dobre hrat. Skusenosti mam s barbarom ale toho zase nemam rozbehnuteho na HC a nemam nanho ani odpovedajuci gear. HC vlastne len postupne rozbieham a tlacim si jednu postavu single pomaly na inferno
Ty jooo PKK bych nas radsi nenazyval Byt PKK je hodne vysoky level hrani, coz znamena umet sundat PK hrace. Nebo se tu nekdo na to cejti ? Ja se spis cejtim jako takovy maly PK Hunter, co je hleda a skodi jim v jejich praci. Na nic moc vic to nevidim
Je nelze zabít. Jsou tak udělaní, aby to nešlo. Leda by se zabil sám/dostal dc, nebo nějaký super lag. Pokud je při smyslech a nestane se jedna z věcí uvedených v předchozí větě, tak těch jeho 10 milionu EHP dolů nedostaneš
- Kuki10
- Globální moderátor
No pravé, oni to postaví tak, ze muzou stát prakticky v cemkoliv a nic se neděje.
Leda ho chytnout, když jde normálně hrát s normál gearem na public, jenže s jejich nicky si davaj asi pozor jak prase.
Leda ho chytnout, když jde normálně hrát s normál gearem na public, jenže s jejich nicky si davaj asi pozor jak prase.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Kurovec: to není o tom, že bych nechtěl seznam aktualizovat, to bych stejně nedělal, udělal bych Vám přístup přes web a administraci, kde by jste si to měnili, ale já nechci mít problémy za uveřejňování nějakých nicků, případně být ještě nařčen z pomluvy. Takže pokud chcete nějaký seznam, tak si ho udělejte mimo, já dám na stránky na něj odkaz. Nechci nikoho pronásledovat za to jak hraje, jen mi šlo o to když už se snažíte, tak ať máte aspoň něco, kde se lidi dozvědí o co jde.
- Darkness
- The Butcher
Malokdo ustoji enrage Butchera nebo Beliala na vysoke mp. PKK jen musi vydrzet vic a umet ho tam dostat. (z doslechu)
Darkness: Co vim tak Enrage maji uz jen Ubers, nikdo jinej. Ale i tak si to moc nedokazu predstavit
Kubo muzes tam pridat dalsi kousek: charliesheen#2558
Tento PK hnup radil vcera spolecne s DarxFlexem, mam potvrzeno od kamarada co se jim pripojil do hry a byl svedkem umrti 4 nezkusenych hracu Bohuzel byl i svedkem toho jak se radovali ze v jejich hre umrelo hodne postav (asi i prave kvuli tem lagum...). Ja mimochodem ted HC nehraji dokud ty lagy neodstrani - je to opravdu nebezpecne kdyz se to pak blbe sejde s neprijemnym Elite packem.
Po pravde dost nechapu jak muze tak dlouho trvat ty lagy odstranit, at si pak Blizzard nestezuje ze od nich hraci odachazi kdyz maji tak mizernou a pomalou podporu...
Tento PK hnup radil vcera spolecne s DarxFlexem, mam potvrzeno od kamarada co se jim pripojil do hry a byl svedkem umrti 4 nezkusenych hracu Bohuzel byl i svedkem toho jak se radovali ze v jejich hre umrelo hodne postav (asi i prave kvuli tem lagum...). Ja mimochodem ted HC nehraji dokud ty lagy neodstrani - je to opravdu nebezpecne kdyz se to pak blbe sejde s neprijemnym Elite packem.
Po pravde dost nechapu jak muze tak dlouho trvat ty lagy odstranit, at si pak Blizzard nestezuje ze od nich hraci odachazi kdyz maji tak mizernou a pomalou podporu...