Takže pánové, oni nerfli snad všechno. Odpoledne sem chodil GR a ladil gem na pety a už dávají slušný pecky i když sem vyhodil všechny gemy s intelem a nasáčkoval tam stříbrný, abych měl větší tougness, tak dávám pecky za 19-20m fetišem a garga pes za 60mega. Takže ten gem je slušný, chci ho doladit do tý fáze, aby ještě měli tu redukci dmge a pak na to prdím. Ale pak už mě ty GR nebavili i když sem chodil T6 normální, abych měl jistej klíč a pak přes ten trial sem se dostal rovnou na 25 patro, to dokončil a jal se upgradeovat gem, stejně to trvalo a pak přestalo bavit.
Tak sem se pak pustil do halls of agony, protože trotl doma nečtu forko a myslel sem si, že je tam potkám. Asi deset runů T6 kdy se chodil všechny tři patra Halls a ani goblin. Tak píšu kukimu a ten že Tower. Tam sem se dotal někdy před půlnocí prošel sem všechny towery. Damned i Cursed a za tři runy ani prd. Ani goblin. Tak nevím kde ho už najdu, docela mě to sere, protože všichni už ve vaultu byli a já samozřejmě ne, to je jak s tou kukri. Tímhle stylem se mě brzy blizz zbaví, pač na to přestávám mít nervy...všichni mají všechno hned, píšou jak vydělávají miliony a já mám ho*no, jen sem za gemy utratil dvěstě mega a sem skoro na suchu...
ale co mě potěšilo, tak co se týče goldů a expů tak po patchi nerflil jen ty tři co se chodili (clear hellrift, cryder outpost, forward barracks) ale ty delší, kde máš něco vyčistit, ty nenerfnuli, dávají pořád za 80m expů a 421k goldů, takže to sice bude trošku delší cesta, ale pojedu holt goldy přes tohle, když mi ten posr... gem nepadne, když se do vaultu nepodívám a holt potkám gobliny kdekoliv a ne farmit jednu lokaci jak tele dokola, když tam stejně nic není.
Ale přijde mi zvláštní, že to takhle dokáží bez jediného staženého mega "nerfnout", že najednou v HoA ani goblin, pak odpoledne jich je mraky v tower a večer tam není nic...tak si říkám, jestli to není v tý hře už naprogramovaný, že v určitý časy se objevují na jedněch místech a pak se přehoupne hodina a už se objevují jinde, docela mi to podle reakcí a příspěvků výše tak štimuje

Takže další konspiračkaaaa
Každopádně 25 patro GR je už nuda, ale zas chodit výše je ztráta času, takže dokud nebude šance na upgrade gemu mizivá, tak se pořád vyplatí jen vyčistit to 25 patro a konec...
Jinak včera při tom farmení upgrade gemu v GR sem měl dva infarktový stavy s proclou pasivkou, pokaždé za to mohli týpci ze čtvrtého a pátého aktu konkrétně Corrupted angel, Exorcist a ještě ti blbci, co plivou to červený a nakládá to brutálně...ale přežil sem no, hlavně díky té zvýšené tougness myslím. Ačkoliv mi HPčka zůstali, tak ty rezisty 1800 a armor skoro 7k je fakt znát

Je to znát hlavně na fetiších, kteří prostě přestali umírat. Na altu sem natunil tougness přes armor a rezisty na 16m AR mám 1900 armor 7,7k a i ty pasivkový docela vydržej. S krumpáčem se snadno vyvolávají, bez krumpáče bídně, takže i za cenu nižší dps to ve finále krájí ten alt možná i líp než main

Jen sem musel přejít na physical z fire, protože pasivkový jsou physical, tak sem jim tam šoupnul nějaký ty bonusy na wristech a amu...
Co mě ale trošku nasralo bylo, že ten gem jde vylepšit jen na postavě která ten GR dojde...sem s tím altem šel GR aby si taky zahrál a padl mi druhý gem na pety a když sem chtěl vylepšit, tak sem vylepšoval ten co padl tomu altovi, takže sem zas šel maina, kterýho prvně dotuním a pak uvidím.
Každopádně dneska to vidím na bounty a hledání goblina kdekoliv :/ GR pořeším asi až skončí ten bonus na prachy...