Mrtvolky - HC crew
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... hm tak to je fakt škoda:-( ... já jsem pohřbil myslím v neděli 2x DH za večer, oba 40+ GR rdy, jak cold, tak fire ... ale nebyl jsem ani naštvanej, protože to oboje bylo moje chyba, jednou v GR 46 na man carverovi a podruhé jsem nevyskočil z riftu i když jsem byl v pasivce a dostal IK od elity na nějakým usmoleným 38 ... ale prostě to byly oboje moje chyby ... DC ripy a výpadky elektriky se mě naštěstí vyhýbají, protože to bych byl fakt nasranej ... obzvlášť kdyby mě něco takovýho pohřbilo teď, kdy mám poslední char se kterým se dá ještě hrát a kdy jsem znova musel vylevelit lege gemy ... tzn. docela Ti rozumím, ale je to fakt škoda, hraje se s Tebou super ...
Re: Mrtvolky - HC crew
:-D no dám si pauzu tak do večera
ale už mě to fakt sere 

- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
RIP jak bude čas skočíme t6, ta moje stará bárbi Farah to je magnet na legendy, včera padly asi 4 kusy ww setu, áčkovej cinder pro Numbera (fakt mě ten drop potešil) a tuna šrotu
zase poexpíme a najdeme ti nějaký ten IK šrot
včera jsem ještě skoušel přepínat runy u ww a musím bohužel konstatovat že bez těch tornád to má čtvrtinovou dmg, co se mi líbí je že jak ty tornáda lítají po mapě rozbíjí všechny sudy atd a tím mi značně zvedli drop
jinak jsem dal pety zase na redukci dmg (bez toho se to fakt nedá) a do pasivek Weapon mastera kvůli fury
zase poexpíme a najdeme ti nějaký ten IK šrot
včera jsem ještě skoušel přepínat runy u ww a musím bohužel konstatovat že bez těch tornád to má čtvrtinovou dmg, co se mi líbí je že jak ty tornáda lítají po mapě rozbíjí všechny sudy atd a tím mi značně zvedli drop

jinak jsem dal pety zase na redukci dmg (bez toho se to fakt nedá) a do pasivek Weapon mastera kvůli fury
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
tak dneska snad už budu.... včera manželka protestovala a nechtěla uspávat... tak to zbylo zase na tatínka... dneska bude protestovat tatínek 

-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... já budu na 99% taky ... jen by to už chtělo, aby jsme se zase po dlouhé době sešli 4, tak na v 1-3 lidech není úplně ono :-)) ...
od padesátky níž je to teplý
takže 51 aspoň 

Zdar, jen info ohledně expení lidí v The Old Ruins - cellar - včera a předevčírem se ukázalo, že na HC už to nejde - objeví se tam totiž jeden žluťásek, ovšem už ne u truhly jako dřív, ale přímo u vchodu do cellaru kde stojej ti bezbranní chudáci - prvně jsem myslel že to jen Karlovi uteklo, ale včera se ukázalo, že nikoli - ten zmetek se spawne přímo tam 

Kdyz mi ripla sezonni wizzna, protahoval me jeden kolega z publicu normalne pres nephalem rifty. A prislo mi to mnohem rychlejsi nez pres bounty. A to jsem nemel gem na expy.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
No projet vzdy halls 1,2,3 je velice jednoduche a rychle. Toho blbecka jsem opravdu nevidel, navic jsem byl na druhe strane sklepa abych na sebe natahal ty moby, a tak jsem ani nevidel tu tvoji vlajku. Vlastni sklep jsem hlidal aby zadnej mob neutekl do te chodbicky, ale jeden se tam objevil.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Právě, expím obvykle přes halls 2 a 3 + zajímavé bounty (katedrála, The Old ruins) - a právě cellar v The Old Ruins už nelze - ten zmetek se objevuje u vchodu po patchi, včera jsem se o tom přesvědčil, oba kluci tam okamžitě lehli na jednu ránu, objeví se přímo u nich, nikoli uprostřed cellaru jako dřív.
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Kuci nechcete se presunout do naseho vlakna....ktere tu mame myslim ze by to bylo vhodne...jinak obcas se ve hre objevim ale moc mne to nebavi a dam tak maximalne tri rifty ale rad vas zase uvidim ve virtosce takze se asi zitra k veceru objevim....
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
ohledně expení: chodíme hals 1-3 a pokud je bounty v catedrals (jakékoli), tak i tu část. Jinak nic jinýho. Expený char si stoupne na WP a dostává expy i tak.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Parkrat se mi stalo, pokud byl WP na bounty z ruky, tak kdyz se zabijelo dostatecne daleko, tak expenej nedostaval expy. V riftu staci byt kdekoliv na patre, vzdy jen vycistit vchod a jede se dalsi patro. S gemem na expy je to hotove na jeden rift v klidu. Ale bounty muze mit vyhodu v tom, ze vis kam a densita je vetsinou zarucena. Ale rozdily jsou pak pouze v radech minut.
Jinak Cursed chesta je uz mrtva, jak se psalo. Ten fialovak se opravdu objeví v chodbe. A hlavne mi prijde zdlouhave to hledani jedne konkretni bounty. Kazdopadne moznosti je vice, oproti tretimu aktu ve Vanille
Jinak Cursed chesta je uz mrtva, jak se psalo. Ten fialovak se opravdu objeví v chodbe. A hlavne mi prijde zdlouhave to hledani jedne konkretni bounty. Kazdopadne moznosti je vice, oproti tretimu aktu ve Vanille

Hosi, novy zdroj je na ceste domu. Po montazi a preinstalovani detonatoru desky, coz oboje snad bude bez problemu, budu online okolo 7 vecer.
Dnes comeback, jaky jsrm si nepredstavoval ani v nej snu. Nejprve jsme nedali 47 ve slozeni Archangel, Frozen, Mdmt a ja, ale pote dostali ve 48 rimeho a v case 14:24 jsme 100. v EU ladderu! Super prace hosi! Zkusili jsme i 49, ale tam jsme opet procovali a chybelo 5 minut.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Take se pridavam s velkou gratulaci a tise zavidim.