Graveyard
Teoreticky by možná šlo fury nabrat přes shift+ww do moba, ale nezkoušel jsem to
R.I.P. 27.3.2014
Re: Graveyard
no bez battle rage prave ne .... podelal sem co se podelat dalo a barb mel najsito lehnout no. Kazdoapdne uz mam pasek bez rendu, tak bych se mel podobnejm adrenalinovejm zabavam vyhnout.
Tak muj monk para 88 se stal taky objevi dsc ....skoda myho nestabilniho netu
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:spiderer#1213
Lucky - RIP, je to skoda takhle skoro ve finisi obzvlast
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
to nevadi , pocital sem ze se to stane setril sem si goldy....jedenacty dsc bylo osudnym
lucky, jake jsi jel mp?
mp3 jenom ale stejne u elitek s moltenem a arcane
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Včera jsem jel public mp3 a najednou v boji s bílými moby asi 15s lag a věřte tomu, že to bylo dlouhých 15 vteřin. Naštěstí jsem měl v té době plný život, ale i tak jsem se modlil ať to přežiju.... hra se obnovila a já stál uprostřed mobů a i s plným životem :-D.
Asi se vyplatí mít + life on globe. Momentálně mám + 30308 a to na to nejsem zaměřen, ale pokud je tato vlastnost na itemu, tak jsem jedině radši. Kdyby to bylo v boji s jelitama nebo šampónama, tak nevím zda bych byl stále na živu.
Asi se vyplatí mít + life on globe. Momentálně mám + 30308 a to na to nejsem zaměřen, ale pokud je tato vlastnost na itemu, tak jsem jedině radši. Kdyby to bylo v boji s jelitama nebo šampónama, tak nevím zda bych byl stále na živu.
Barbar PL 49.
Začala mi brečet holčička v postýlce, tak jsem k ní vyrazil a zapoměl zapauzovat .
Podle screenu žil barbar do doby než mu spadl WarCry a Inspiring Presence.
160 odehraných hodin a to mi ráno padlo celkem pěkný Echo.Užil jsem si ho asi 30min.
Snad se z toho poučim a příští barb vydrží víc.
Začala mi brečet holčička v postýlce, tak jsem k ní vyrazil a zapoměl zapauzovat .
Podle screenu žil barbar do doby než mu spadl WarCry a Inspiring Presence.
160 odehraných hodin a to mi ráno padlo celkem pěkný Echo.Užil jsem si ho asi 30min.
Snad se z toho poučim a příští barb vydrží víc.
DIrtyGirl barbarka para1, chtel jsem si ji zacit venovat, tak jsem nakoupil za 100M a v zapeti potkal Molten Frozen Fast Arcane...
sundat stit se nevyplaci
edit: mp3 akt3
sundat stit se nevyplaci
edit: mp3 akt3
Naposledy upravil(a) Kalis dne 07.07.2013, 16:21 hod., celkem upraveno 3 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Gyx. Ted si nejsem jistej na 100% musim mrknout na svuj screen, ale smrt ti zhodi secky buffy, takze na screenu ze smrti bude dycky bez buffu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Kalis: to bylo s lagem nebo ciste od mobu? .. se 100 mil gearem mi to prijde jako hodne nestastna smrt na mp3 :/ Jsem tedka skladal za 5 mil barba a mp5 daval celkem v bez problemu /na lag by teda lehl rychle, ale to kaslu :] /
Asocial: zavinila to kombinace lidske blbosti s bozskym komplexem .. taky malo lifu, ale chtel jsem ten test run dojet no
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Dneska asi hrát nebudu, abych přetrhnul šnůru..... v neděli na DC jsem přišel o monka lvl 54 s mým prvním hellfire ringem a včera jsem šel se SUKVOSEM mp2 první act s wizzem s výbavou za cca 8O mega, skočíme do festeringu a hned dva packy champů. Najednou zamrzla obrazovka a skočilo mě to do menu. Do postavy se nešlo lognout, házelo to error. Psal jsem SUKVOSOVI jestli jsem umřel a on že ne. Že ty jelity dobil. Za postavu to pořád nešlo hrát, tak jsem switchnul na barbara a šel s ním. Dali jsme dva runy a než jsem šel spát, tak jsem se odlognul a lognul znova do účtu a již jsem viděl wizze mrtvýho.... Nevím zda mě tím chce už blizz vytočit, ale tohle je opravdu zajímavé... člověk se kterým jsem byl v partě mě neviděl umřít, champy zabil a moje postava se tvářila fajn do doby než jsem se odlognul a nalognul zpět, pak byla mrtvá...
MP10 no AH .. DH 40 ... zacinam nejak umirat..
takze dakujem blizzu za dnesny vypadok 84 paragon WD, veci za ciastku ktoru uz nikdy mat nebudem hlavne skorna 1350koveho s LS a amulet ku ktoremu sa craftom ani nepriblizim ...co dodat...230 hodin zabavy a zrovno ked hram sam ma blizz nejaku sracku pretoze mne net bezal stale...dik hosi dufam ze sa vam to vrati tak ako sa ma
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
RIP :-( to je hruza tyhle blizzzacky cistky :-(