nezávazně ve stylu hardcore

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: nezávazně ve stylu hardcore

Příspěvek od Slw » 18.07.2013, 11:19 hod.

ha, téma se rozjíždí, tak přidám ty svoje ripy :green:
první rip ještě mám ve FH - mončice lvl 25 DW 12.6. 2012 Belial
hned na to barb opět lvl 25 Belial co si vpomínám
pak sem mončici dotáhl na lvl 42 o prázdninách 42 lvl rip v desolate sands - slain by unknown, tož dodnes nevím - DC
pak 2x barbucha 34 lvl (tomby) a 42 lvl (desolate s.) na konto providera
tuším, že tam někde bylo i DH 34 lvl slain by emenkar (jeho molten výbuch)
DH lvl 56 hell oasis jail/descerator - neznalost postavy
pak snad barbína P06 warrior rest jail/arcane - přecenění sil na novém systému MP
barb P04 - desolate sands - přecenění sil/zkouška skillů
wizzina P03 - cave of betrayer 2 elite packy skříply naráz
DH P04 - přecenění sil u Butche
monk P19 - hradby waller, poisn - ten už mě hodně mrzel, moje cosi do mě hučela a já ani nebouchl serenitu
mončice P23 - tady sem byl pěkně nasraný, bo neprocla NDE - jail/frozen/molten. další mončice používá pro tento případ pacifistu
áá poslední mončice P02 rushnutá(měla být záložní), hell belial plnění questů na konto providera
tož asi tak
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Kolmen1
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: nezávazně ve stylu hardcore

Příspěvek od Kolmen1 » 22.07.2013, 16:29 hod.

I Já tedy přidám něco do mlýna :)

1. WD Jimi, lvl59, nahráno 24h, jeho poslední cesta ho zavedla do Cavern of frost lvl2, zabit Stalker 4.1.13 18:21 - Desecrator, Frozen...jednoduchá smrt když mě došla v myší baterie a já si neuvědomil, že stačí dát ESC :-))))

2. WD HCJimi, paragon 7,nahráno 40h, jeho poslední cesta ho zavedla do Cave of Batraier lvl1, zabit Vile Swarm 17.1.13 17:39 - Waller, Extra HP, Arcane, fast...zdi a úzkej prostor a tfuj tajbl na zemi = smrt

3. WD HC Amálka, paragon 16, nahráno 64h, jeho poslední cesta ho zavedla do Poníci, zabit poníky 6.2.13 21:38 - Desecrator, Waller...o5 ty proklatý zdi :-( ten osudný denj jsem farmi poníky asi 15x a když jsem si řekl že pujdu naposledy tak pápá lálá...

4. Barb Kolmen, paragon 14, nahráno 68h, jeho poslední cesta ho zavedla do A4, zabit Sucuby 22.1.13 18:05 - Arcane, Fear...vyfearovali me zaroveň s Arcane a bylo vymalováno...

5. WD HC Kolmen, paragon 79, nahráno 339h, jeho poslední cesta ho zavedla do Core of Arreat MP2, zabit "Faceboky" 29.4. 20:43 - Fear, Waller, Reflect, Arcane...vypustim medvědy, část z nich projde přímo do reflectu, zbytek se rozprskne o zed - jenže co prošlo to stačilo aby mi vzali 90%hp do toho mě hodilki fear a já běžel do pole arcane, tam okamžitě procla pasivka a než jsem stihl se někam pohnout tak okolo mě kupa zdí a to byli poslední 2s života :-))) Sem si říkal, že to krájim moc snadno - hold Božký komplex se nezapře :-)))

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“