follower a dc
a to nás vrací k mému příspěvku
Server nemá jak zjistit, že si vytrhl kabel apod. Takže by mi přišlo férovější dát trest a basta. Lidi přestanou brečet, že jim postava RIP-la nezaviněně a je to.

- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: follower a dc
Ale nemuzete chtit po Blizzu, aby odpovidal za vase pripojeni....
Trest? To uz by mezu sc a hc moc rozdil nebyl...:-/
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Trest? To uz by mezu sc a hc moc rozdil nebyl...:-/
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Jj, já bych se taky unudil na mp2, nejníž chodím mp3, když chci totální relax. Ale na public ne výš než mp5. Tam člověk nikdy neví co potká za lidi a většinou se každý stará sám o sebe ...
Když se hraje v dobré partě, tak se šance přežít s vyšším hp hodně zvyšuje, zvlášť u wize.
- než procne pasivka to trvá déle a spoluhráči stačí zareagovat.
- když procne pasivka tak to rozhodí moby a je šance, že je spoluhráči můžou nabalit na sebe
- když se obnoví 50k hp a ne jen 25k tak je to sakra rozdíl
- pokud jdu na mp6+ tak určitě ne bez barbara v partě. A inspiring presence navyšuje regen úměrně hp, navíc může barb hodit ignore pain ...
- jestli někdo chcípne do 5s těžko ho někdo zachrání, ale když někdo přežije 15s, tak je času mnohem víc .... větší šance na vyčištění od mobů, víc sebraných lahviček, atd...
Takže bych řekl, že šance na přežití se s dvojnásobkem EHP zvyšuje ne 2x, ale minimálně 4x a víc - samozřejmě pokud char zrovna nestojí v největších s*ač ...
Wizard má parádní skill - Storm armor - runa Reactive armor - s dostatečným dps, zabije všechny bílé moby i na mp3. Navíc healuje a funguje i při frozen.
Btw. včera jsem se definitivně rozhodl, že budu používat jen ruby ve zbraní i když emeral mi dá cca +5k dps.
- ruby zmenšuje rozptyl demage - rozdíl mezi hity s critem a bez critu - tj. rovnoměrněji funguje lifesteal
- taky je lepší na reflect dmg - crity nejsou tak vysoké a snižuje se riziko, že člověk sám sebe 1 hitne ...
- myslím, že storm armor má víc dmg, protože se odvíjí od base dmg - ale neměřil jsem
Co jsem chtěl říct - každý může chcípnout - ale raději budu chodit s 3x vyšší defense a o 1/2 demage a místo toho že při DC na 100chcípnu, s tím že na 90% prežiju.
Varování: Storm armor nedoporučuju používat wizardům bez dostatečného armor!
A na mp5+ chodím zatím s energy armor pin point barrier nebo prismatic
A na závěr hláška jednoho itala s WD 170k life:
Když se hraje v dobré partě, tak se šance přežít s vyšším hp hodně zvyšuje, zvlášť u wize.
- než procne pasivka to trvá déle a spoluhráči stačí zareagovat.
- když procne pasivka tak to rozhodí moby a je šance, že je spoluhráči můžou nabalit na sebe
- když se obnoví 50k hp a ne jen 25k tak je to sakra rozdíl
- pokud jdu na mp6+ tak určitě ne bez barbara v partě. A inspiring presence navyšuje regen úměrně hp, navíc může barb hodit ignore pain ...
- jestli někdo chcípne do 5s těžko ho někdo zachrání, ale když někdo přežije 15s, tak je času mnohem víc .... větší šance na vyčištění od mobů, víc sebraných lahviček, atd...
Takže bych řekl, že šance na přežití se s dvojnásobkem EHP zvyšuje ne 2x, ale minimálně 4x a víc - samozřejmě pokud char zrovna nestojí v největších s*ač ...
Wizard má parádní skill - Storm armor - runa Reactive armor - s dostatečným dps, zabije všechny bílé moby i na mp3. Navíc healuje a funguje i při frozen.
Btw. včera jsem se definitivně rozhodl, že budu používat jen ruby ve zbraní i když emeral mi dá cca +5k dps.
- ruby zmenšuje rozptyl demage - rozdíl mezi hity s critem a bez critu - tj. rovnoměrněji funguje lifesteal
- taky je lepší na reflect dmg - crity nejsou tak vysoké a snižuje se riziko, že člověk sám sebe 1 hitne ...
- myslím, že storm armor má víc dmg, protože se odvíjí od base dmg - ale neměřil jsem
Co jsem chtěl říct - každý může chcípnout - ale raději budu chodit s 3x vyšší defense a o 1/2 demage a místo toho že při DC na 100chcípnu, s tím že na 90% prežiju.
Varování: Storm armor nedoporučuju používat wizardům bez dostatečného armor!
A na mp5+ chodím zatím s energy armor pin point barrier nebo prismatic
A na závěr hláška jednoho itala s WD 170k life:
Když mi life klesne pod 70%, tak mám low life.
Naposledy upravil(a) Darkness dne 26.06.2013, 18:31 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Kuki10
- Globální moderátor
S velkym armorem reflect ani nepoznas.....
A k tem hp....muzes mit 150k, v kombinaci s arcanem atd ti budou k nicemu, idealka kdyz te zmrazi do toho
:-D
A k tem hp....muzes mit 150k, v kombinaci s arcanem atd ti budou k nicemu, idealka kdyz te zmrazi do toho
:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Wizard na rozdíl od barba v arcane stát nemusí ...
a když to na tebe hodí po DC tak smůla ...
a když to na tebe hodí po DC tak smůla ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

- Kuki10
- Globální moderátor
Prave, nejhorsi je ten stred, to zere silene.
Stejne ty dc na strane blizzardu nechapu.
Edit: stejne ma ten wizzard nej pasivku na tohle.
Stejne ty dc na strane blizzardu nechapu.
Edit: stejne ma ten wizzard nej pasivku na tohle.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
By možná místo trestu za dc stačilo aby pasivky ala near death experience měli hc chary v základu + 3 volný sloty...na softu je nikdo nepoužívá
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Kuki10
- Globální moderátor
Jako v tomhle je wd op, procne pasivka a utece kam chce, az na zdi.
Jako to uz by zas nebylo fer mit to v zakladu a k tomu 3 slotu, spis aby mel i monk a dh i ten barb nejakej shockwave kdyz procne, dc neresim, jednou to asi prijde.
Jako to uz by zas nebylo fer mit to v zakladu a k tomu 3 slotu, spis aby mel i monk a dh i ten barb nejakej shockwave kdyz procne, dc neresim, jednou to asi prijde.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!