CAIN LEGACY group => výpomoc klíče,plánky,ubeři,powerlvling
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
To MP10 peklo je planovany az na zitra (ctvrtek). Dneska su v praci, tak cely den nebudu. Ani vecer, delam 25hod šichty.
Re: FREE SUPPORT - klíče, plánky, ubeři, powerleveling
Tak Reve tím se to řeší, dojedeme Tvůj HF ring, to se nám prostě na MP7 musí podařit ... a ve čtvrtek bych na tu MP10 domluvil celou grupu a bude to raneeeec=)
jojo taky si myslim...schazi uz me jen jedna cast..tak snad na 2 pokusy musi padnout:)...i kdyz s mym stestim to bude roll s GF,globy atd...
Taky bych se pridal na cokoli, jestli bude volno, ja vedel, ze se vcera uz mam rozloucit
Re: CAIN LEGACY group + výpomoc - klíče,plánky,ubeři,powerlv
Řady našich HELLFIRE ringařů se pěkně rozrůstají ... budeme rádi, když nám dáte i zpětnou vazbu ohledně toho, jak se vám s náma hrálo, pochvala i kritika je velmi ceněná a poučná ... pocity z průběhu vašich prvních nájezdů na BOSSe všechny taky jistě pobaví ...
Pokud jde o hunt klíčů/plánku, pište jak se vám to zdá, co by se mohlo změnit a jak aby byly runy maximálně bezpečné a přitom rychlé a efektivní ...
Děkujeme.
Pokud jde o hunt klíčů/plánku, pište jak se vám to zdá, co by se mohlo změnit a jak aby byly runy maximálně bezpečné a přitom rychlé a efektivní ...
Děkujeme.
farma HF byla vpoho..takze jeste jednou diky..akorat teda pro ostatni bacha...brawler sem tam prinasi infarktovy situace(hlavne asi pro nej) kdyz mu HP lezou az zbesile rychle dolu:D
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
hojas lamas securitas
kdyby bylo večer od těch osmi místo, tak bych se na farmu klíčů přidal.
Když ne tak nic, když jo tak něco
Zatim pic
kdyby bylo večer od těch osmi místo, tak bych se na farmu klíčů přidal.
Když ne tak nic, když jo tak něco
Zatim pic
Reve, já jsem právě že nejklidnější člověk v partě a spíš kluci jsou pak ze mě zralí na bajpás chudáci ... ale snažím se polepšit, nečekám už do poslední možné, než zdrhnu (můj skill totiž každou sekundou co ho točím dostává větší a větší bonus k dps ... no a musíme to přece kácet rychle) a ten krok, dva z těch s*ač udělám dřív, než parťáky "vomejvá" studený pot ... včera se mi to myslím celkem dařilo, ale nechci se chválit sám =)
Shadou, uvidím jaké bude vůbec osazenstvo, mox musel uplatit duší ďáblu a jde s jeho do kina ... =)
Shadou, uvidím jaké bude vůbec osazenstvo, mox musel uplatit duší ďáblu a jde s jeho do kina ... =)
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
no já sem stejně včera vytuhnul brzy, pač musim o víkend do práce, takže to na nějaké hraní ted asi moc nebude přes víkend, tak skočíme další tejden, ono to neuteče Jinak přítelky se uplácet musí, když mají takovou hroší trpělivost a trpí to, že dřepíme pořád u kompu i když tý mojí už pomalu dochází
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Děkuji Brawlere za potažení mého DHčka o víkendu. Vše bez problémů a odsejpalo to. Braw to prostě umí :-)
nesel by dnes nekdo farmit klice ? cca od 17:15
Vio, díky za pochvalu, potěší=)
Reve, dneska budu rád když se ke hře dostanu večer, takže se mnou spíše nepočítat, co kluci to fakt netuším =(
Reve, dneska budu rád když se ke hře dostanu večer, takže se mnou spíše nepočítat, co kluci to fakt netuším =(
jo ja to myslim tak celkove..nemusi to byt nekdo od Vas..jen nechci zakladat dalsi topic..to by tady mohly takove byt kazdy den nove a nove...
Ahoj potřeboval bych vylevelovat postavu našel by se někdo ochotný kdo by mi pomohl? Díky moc
Nibiru#2760
Nibiru#2760
Ahoj, helpnuly by jste mi s lvlingem? V pátek od 18 hod mám čas.
Můj battle tag znáte ... přidejte si mě ... jak se potkáme ve hře, domluvíme se ...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jinak ja tady te parte medvediho vybehu, nebo spis Batmana dluzim 3 im, takze o vikendu by to slo.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
o vikendu v poho. Na nejaky dluh se vykasli. Mam taky 3IM, tak proste dame bossaky a hotovka.
ja bych taky o vikendi zasel ubery..budu mit 3x IM a mozna i 6x kdyz dnes dofarmim klice, ale to asi nestihnu..
Taaak... Stredne dobre povedeny roll HF, mohlo to by mnohem horsi. Dik a dik. Spolupraci urcite doporucuju, ale ja bych jen chvalil a to taky nejde porad
ps. priste bych se nebal ubery mp7, jakypak copak.
ps. priste bych se nebal ubery mp7, jakypak copak.