MP10 challenge
Šel bych do toho s váma. Zatím tedy ty - Wiz, Dejv - barboš, Brawler - WD a já bych šel do monka. Na SC mě to za něj bavilo a je skvělej do party.
A jak to máte časově? Teoreticky můžu hrát večer zhruba od 8 do 12, ale nebude to pořád. Musím se věnovat slečně :-)
A jak to máte časově? Teoreticky můžu hrát večer zhruba od 8 do 12, ale nebude to pořád. Musím se věnovat slečně :-)
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Re: MP10 challenge
ja hraju skoro kazdy den od 21-23:30 a obcas hodku po obede. Wiza jsem zvolil, ze ho vubec neumim. Na SC ho mam jen vylevovanyho a pak uz jsem ho moc nehral :-D
Tak ja muzu kazdy den od cca sedmi do jedenactky vecer, kdyz internet da :-) Pripadne, kdyz je volno, tak u toho lezim od rana do noci :-)
sem zvědav, jak dlouho budete progresit hell na 10tku ... to bude masakr
fandim vám

Hell mame behem pul roku zmaknutej, neboj :-)
-
- Minion of Destruction
Max rok :-D
-
- Minion of Destruction
Tomovous - dneska jsem zacal. Pridej si me, me to zase nejak nejde.
Přidám, přidám. Chvíli mi to trvá, protože zase musím to D3 nainstalovat :-) Moje přestávka po "rageuninstall" trvala necelý měsíc, a to jsem ještě většinu té doby vyplnil HC v Diablu 2 :-D
Takže už mám Mončici Luthien připravenou pro pořádnou výzvu. Vyprázdnil jsem si půlku truhly. Předpokládám, že pojedeme úplně od nuly, co se výbavy týče. Takže ani itemy, které jsme vlastnoručně dropli dříve a sysloidně schovali, mám pravdu? :-)
Takže už mám Mončici Luthien připravenou pro pořádnou výzvu. Vyprázdnil jsem si půlku truhly. Předpokládám, že pojedeme úplně od nuly, co se výbavy týče. Takže ani itemy, které jsme vlastnoručně dropli dříve a sysloidně schovali, mám pravdu? :-)
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
-
- Minion of Destruction
Jo máš pravdu. A ani dary od jiných se nepočítají. Jen co si dropnem sami ve hře. Jinak by to nemělo cenu.
-
- Minion of Destruction
ak jsem se tak pomalu prokousaval, zjistil jsem že ten wiz je pěkný slaboch. Už jsem byl 2x v červeným. Uff to to začíná.
ja v diablu zatim hral jen wizzarda.. a je jednoznacne nejslabsi .. byl sem v parte kde mel kazdy kolem 50k dmg.. ja mel 110k AS 2.1 crit 50% a stejne mi trvalo sundat treba Savage Beasta o nece dele nez WD s 50k .. jasne tak on se jednim spellem zas buffne na 100k to je taky zajimava picovina mi prijde od Blizzardu
kazdopadne na to ze mage vsude dava nejvetsi pecky akorat survival je horsi tak taky je na nem nejhorsi oboji. treba muj top crit s abilitou +675% dmg mi vyleti 500 000 cislo. barbar s 110k dmg jakou sem mel ja jebne i za dve mega. me ten wizzard bavi ale obcas si rikam jestli nejit radsi do WD.

-
- Minion of Destruction
Tak WD je podle me jednoznacne nejlepsi postava na HC.
S wizem si na mp10 zaběháš slušně, zabiješ jednoho kostlivce a seš bez many
Zkusil bych jako sec útok arcane orb - obliteration, má aspoň trochu damage, do chumlu mobíků ideál, vypustíš svý 3 koule a můžeš zas běhat...

- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Zdravím,
no WD je super postava, o tom žádná, ale asi ne na vyšší MP. Možná je to jen můj dojem, ale něco sem s WD odehrál a taky s babulou a celkově mi vychází líp barba. Díky armoru a trochu rezistu se nemusím hnout z místa, stojím v červený sra*ce, přeze mě projíždí arcane a já jen rendnu a mám full HP, dobít bubáky trvá o trošku dýl, ale když to srovnám s WD, který má sice vyšší DPS, ale zas půl boje stojím mimo a čekám až zmizí ty poševní sekrety ze země a lasery, tak ten boj vyjde časově nastejno a s WD to smrdí smrtí, stačí jedno přitažení do laserů a nepomůže ani pasivka, kdežto babula se ani nehne.
Do MP3 je WD na pohodu, ale vyšší MP už smrdí, když se spamují skilly aby se healovalo LS, tak zas člověk teče na manu...ale zas je hratelně zábavnější, než honit po place každýho jednotlivýho moba...
Babula s průměrným equipem dává na pohodu MP5, s mým sem včera zkoušel MP10 a na pohodu, jen mi jeden elite pack trval sto let a to mě nebavilo, tak sem si MP snížil, ale že bych se bál o život, to ne...
Ostatní postavy na srovnání nemám, pač sem je sice hrál, ale ne nijak dlouho...každopádně v týhle challenge snad jedině ten babula může přežít...
Sh.
no WD je super postava, o tom žádná, ale asi ne na vyšší MP. Možná je to jen můj dojem, ale něco sem s WD odehrál a taky s babulou a celkově mi vychází líp barba. Díky armoru a trochu rezistu se nemusím hnout z místa, stojím v červený sra*ce, přeze mě projíždí arcane a já jen rendnu a mám full HP, dobít bubáky trvá o trošku dýl, ale když to srovnám s WD, který má sice vyšší DPS, ale zas půl boje stojím mimo a čekám až zmizí ty poševní sekrety ze země a lasery, tak ten boj vyjde časově nastejno a s WD to smrdí smrtí, stačí jedno přitažení do laserů a nepomůže ani pasivka, kdežto babula se ani nehne.
Do MP3 je WD na pohodu, ale vyšší MP už smrdí, když se spamují skilly aby se healovalo LS, tak zas člověk teče na manu...ale zas je hratelně zábavnější, než honit po place každýho jednotlivýho moba...
Babula s průměrným equipem dává na pohodu MP5, s mým sem včera zkoušel MP10 a na pohodu, jen mi jeden elite pack trval sto let a to mě nebavilo, tak sem si MP snížil, ale že bych se bál o život, to ne...
Ostatní postavy na srovnání nemám, pač sem je sice hrál, ale ne nijak dlouho...každopádně v týhle challenge snad jedině ten babula může přežít...
Sh.
- dohny777
- Wraith
- BattleTag:dohny#2988
to je dobré , aspon se clovek zasmeje
))....napred ze HC inferno mp10 bez aukce a pak dodá ještě ze jde monkem ,,kterého nikdy nehrál"
D do toho inferna tipuju ani nejdojdes ,jak se stalo:) a na pomoc jde wizz ktery taky neví ani co ma za skilly 

-
- Minion of Destruction
hele dohny777 aspon se toho nebojime :-D. Maxxx chcipnem, nic horsiho se asi nestane. Apon je to zabava narozdil od honeni paragonů a nekonečný farmy.
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Dohny777 - Aspon bude sranda. V nejhorsim pripade nerozsekame ani Beliala na normal. Ale tak aspon to zkusime a uvidime. Rozhodne to bude zajimava zmena oproti neustalemu behani A1 na MP1 a podobne
Kluci kurde já to jako vůbec nestíhám :-D Všichni už levlujete jak šílenci a mě můj WD kterého taky vůbec neumím hrát furt stojí na místě ... vlastně nestojí, ještě jsem ho ani neudělal=)
Jinak shadou, WD taky není žádné máslo ... můj má teď 80K HP, 7000armor, 900AR, 3%LS, 3600HP/sec regen a přitom 145k dps bez nasosání (53,5% CC a 310%CD) ... ale pochybuju že to co na sobě mám někde po cestě nadropujeme no :-D
Běda mi, jak dneska s někým z vás toho WD konečně nevemu na procházku =)
Jinak shadou, WD taky není žádné máslo ... můj má teď 80K HP, 7000armor, 900AR, 3%LS, 3600HP/sec regen a přitom 145k dps bez nasosání (53,5% CC a 310%CD) ... ale pochybuju že to co na sobě mám někde po cestě nadropujeme no :-D
Běda mi, jak dneska s někým z vás toho WD konečně nevemu na procházku =)