DamageDeath - RIP - lag a dc
RIP pane správče. Ale určitě nic nevzdávat a hraj dále :-) ale této noční můry se děsím dnes a denně. Třeba před chvílí se mě stalo, že mi doma problikla na 2 vteřiny eletrika (ještě že mám záložní zdroj) .. takže jsem zůstal ve hře bez DC ... uf
Re: DamageDeath - RIP - lag a dc
No, ze by to po koseni krav enchantnutym lukem byla naka extra vetsi zabava ...... Kazdje si najde to svoje no.Javurek píše:Tohle je na tom d3 špatný. V Diablu 2 když někdo umřel tak se prostě začlo znova, třeba s více lidma a byla to zábava. V d3 si člověk spíš povzdechne, že zas bude muset projít tím vším než bude tak kde byl. Aspoň já mám ten pocit .)
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
j, taky to tak vidím. ještě bych dodal ty ultra zábavný baalruny 90+. ruku na srdce Javore - mě ta farma u D2 bavila taky jak ...Asocial píše:No, ze by to po koseni krav enchantnutym lukem byla naka extra vetsi zabava ...... Kazdje si najde to svoje no.Javurek píše:Tohle je na tom d3 špatný. V Diablu 2 když někdo umřel tak se prostě začlo znova, třeba s více lidma a byla to zábava. V d3 si člověk spíš povzdechne, že zas bude muset projít tím vším než bude tak kde byl. Aspoň já mám ten pocit .)
já třeba sám k 60týmu lvl po ripu proběhnu sám vše a rychle (a kupodivu mě to baví!!!).
jinak rip DD - a nic si z toho nedělej já už zrakvil 60tek
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Moc velká škoda.Byl to silný barbar.
Upřímnou soustrast
Upřímnou soustrast
Fraxinus: Proc Cheater??
Kdyz jsem to mel po xxte dohrane a chtel zkusit jiny styl se stejnou postavou, ciste pro zvedavost, smrt na hell sebrala treba 1/5 levelu, coz je na vetsich levelech hromada casu navic...myslim, ze mam cisty svedomi, ale nedivil bych se, kdyby jsi zrovna ty psaval IDDQD jak mourovatej
...pokud to ovsem pamatujes
Kdyz jsem to mel po xxte dohrane a chtel zkusit jiny styl se stejnou postavou, ciste pro zvedavost, smrt na hell sebrala treba 1/5 levelu, coz je na vetsich levelech hromada casu navic...myslim, ze mam cisty svedomi, ale nedivil bych se, kdyby jsi zrovna ty psaval IDDQD jak mourovatej
...pokud to ovsem pamatujes
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
DamageDeath: Víš jak se to říká: "Na každou postavu ta smrt někde číhá"
Kalis: Srovnávat hru, kterou máš dohranou za půl dne a nabízí ti asi 8 kvérů s hrou (D2), kterou nedohraješ ani za 5 let je celkem brutus kafe. A pokud někdo přepisuje savy, tak mi nedochází, proč u toho vlastně tráví čas. I kdyby šlo o cokoliv. Ale když si to asi někdo sám před sebou okecá....
Kalis: Srovnávat hru, kterou máš dohranou za půl dne a nabízí ti asi 8 kvérů s hrou (D2), kterou nedohraješ ani za 5 let je celkem brutus kafe. A pokud někdo přepisuje savy, tak mi nedochází, proč u toho vlastně tráví čas. I kdyby šlo o cokoliv. Ale když si to asi někdo sám před sebou okecá....
Ja to myslel z legrace ... tak beru zpet, pokud to dotycneho urazi. Jestli pro tebe neni hra dohrana, kdyz nemas vse 100%, tak ok. Ja rad tocil runy na Mefista, Baala...a zajimalo me, jak to projit nejefektivneji. Btw. zkousel jsi nekdy dohrat Dooma jen s motorovkou ?
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jen pro pořádek: chci poděkovat všem, kteří mi pomohli to znovu rozjet....Kuki, Spiderer, Dejvos, Guru, moje parta - Ogo, Luco a Gladi...Asocial atd atd...
Pánové, DÍKY
Pánové, DÍKY
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Jasny D2 za 5 let nedohrajes, lebo skoncis s prostrelenou hlavou v zumpe jak ti z nekonecnych runu na Baala hrabne :-D