Včerejší herní den byl takový mírnější, klidnější, kratší. Přišel jsem trochu později z práce, byl jsem dost unavený (což se podepsalo hlavně večer a v noci).
Začal jsem hrát po 17:00 a otestoval jsem si opět hraní na mp1 v aktu 1. Pokud jsem hrál sám, vše šlo velmi dobře. V partě už jsem si musel dávat majzla, protože zatím mě dost trápí elitky v kombinaci arcane, plague a například jail / frozen.
Po nějaké době mi padla první úterní legendárka. No opět žádná výhra, tak alespon mám +1 fiery

Požádal jsem Brawlera o půjčení amuletu, echoingu a stormshieldu, za což mu moc děkuju a snad neumřu

Následně na to jsem se vydal do procházení A3, kombinoval jsem hru jak solo, tak v partě. Když jsem hrál chvíli solo, vyzkoušel jsem si v A3 i mp2 (zabil jsem dvě elitky, u těch třetích jsem raději zdrhal, měly dost smrtelnou kombinaci opět). Krom toho se snažím hledat v rámci runu A3 unikátní moby a nedám jim pokoj, dokud je nenajdu

CHybí mi stále najít v Keep 1 dvě fialky a v Keep 3 už jen jedna fialka (našel jsem druhou).
Během večera mi pak padla druhá a za ten den poslední legendárka

Hraní jsem zabalil relativně brzy, páč se mi krutě zavíraly víčka a nechtěl jsem riskovat nějakou smrt díky mikrospánku.
Doufám, že dnes bude ten den trochu plodnější :-)