Monk HC

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
burrzoust
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:BurrZoust#2804
Re: Monk HC

Příspěvek od burrzoust » 05.10.2012, 10:24 hod.

Tak act II byl pokořen už když jsi odepisoval. Šlo o to, že jsem tento příspěvek původně vložil do SC sekce (to bylo ještě před pokořením Beliala) a kopčil do HC (po pokoření :) ). Moje chyba.
Jen pro info hráli jsme act II ve 3 - barb, monk a WD (akorát na Beliala se k nám přidal Zoso se svým WD - nebyli jsme si jistí jestli ho dáme v časovém limitu ... ). Hodně dělá barbův War Cry, kdy resisty s armorem skáčou nehorázně nahoru. Jenom v archívech Zoltana (v tom posledním) jsme museli leavovat hru - asi tak 4x !!! protože se nám tam objevovala grupa elitek, které jsme nebyli schopní dát ... už nevím, co to bylo, ale pekelníci strašní :D
Nicméně od té doby jsem build trošku pozměnil - viz. odkaz na postavu a musím se přiznat, že ten dmg a celková útočnost je mnohem lepší než byla. K tomu Ally, který dává 10% života navíc (čekám jen na helmu se socketem a ruším ho :) a hodím tam ten Tempest Rush ... asi fakt jediná úniková skilla.
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

Smelina
Wraith
BattleTag:Smelina#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smelina » 06.10.2012, 01:36 hod.

Tak jsem to dnes konečně dohrál. Měl jsem celkem kliku na elity, žádné extra vražedné kombinace, hlavně žádní fast nakládači, naspeedované cibule apod. Každý boj ve III/IV byl hodně o pohybu, málokdy jsem se zastavil abych mohl dělat v klidu dmg a tak hodně přijde vhod Sweeping wind. Srazil jsem si na 0 pickup range a ve všech levelech jsem si nechával orby a packy pak vodil na místa s orbama. Tempest rush jsem nemusel snad ani jednou použít jako "Oh s*it" button, ale používal jsem ho na rychlé a bezpečné probití se k orbům. Ještě klika, že zrušili enrage timery - dva packy illusionistů jsem dával asi 10 minut, vůbec jsem v tom bordelu mezi arkánama a desekrama nebyl schopen zaměřit ty hlavní monstra. Takže tenhle monk jde do důchodu a expím novou Dual/IAS/Movement kungfu masterku :-)

Edit: Á, koukám, žes RIPnul, buržo. To je mi líto.

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 06.10.2012, 05:37 hod.

Gratuluju, tak ses konečně dočkal.
Po všech těch nepříjemnostech sis to rozhodně zasloužil. :)

burrzoust
Fallen Shaman

Příspěvek od burrzoust » 09.10.2012, 07:29 hod.

@smelina ... jaj ripnul :) Byl to Act III - katakomby nebo co to je ... ve dveřích jsme zastali elitní beasty, nějaké frozen, fast, arcane a eště něco. Ono by to bylo v pohodě ale díky FoT a runě thundercalp (malý teleport - tím se probíjím já starý rusher stále dopředu :) ... ) jsem se probil až moc daleko - za dveře. Ono by to bylo taky v pohodě, ale co čert nechtěl, tak jsem si předtím osudným posuvem uklikl Serenitu :( A to byl kámen úrazu. Za dveřma prostě frozen a šup 3x arcany přímo pod nohy. Čučel jsem jak puk, pač to nebyla ani vteřina a 40k hp dole. Vím, života nebylo moc, ale stačilo v pohodě na všechny ostatní situace a elity. Jenom připomenu že jsme jeli s barbem a jeho WC, resist all bylo na 1100+, armor 8k+ a i tak hp spadly dolu za necelou vteřinu.
Nicméně nová močičákyně je na 60tce :D a zatím sháním equip.

Umři!
My BNet profile
Obrázek

Bubaak
Quill Rat
BattleTag:Bubaak#2950

Infarktovka & Monk oh s*it spell

Příspěvek od Bubaak » 11.10.2012, 07:27 hod.

Zdravim, vcera jsem mel v prvnim aktu namale. Zabili jsme Haedrigovu zenu a vrhli se do hollow fields. V poklidu cistime a partak podel leveho okraje ja o kousek vic uvnitr a vidim elitniko tloustika s poskokama. Tak ho hlasim a vrham se na nej. Jakmile jsem byl u nej zahlidl jsem jeste vlevo elitni zombie! Jeste nez jsem varoval kolegu, (ktery je jak jiank - zasekly za podlouhlym ostruvkem) tak jsem byl zazdeny s tloustikem v cele a dvema arcane v ohradce. To uz jsem zacal kvicet o pomoc jak prase na porazce. Se serenity jsem prestal prvni kotnikorezacky, ale mezitim se na mne stahli fast a arcane zombie - takze jsem byl obklopen ze vsech stran!. Z toho se nadalo s Monkem dostat!! Tailkick jsem mel bez knockbacku, sam o sobe tloustiky neodkopne dost daleko a zombiku bylo krom elitek i dost obyc. Healovacka v cudu, lahev vypita, co mi pomuze ze jsou oslepli, kdyz se kolem mne rodi dalsi dve arcane.. Nastesti mi uvolnila cestu sprska Acid Rain od partaka a tesne jsem se arcane vyhnul. Sekunda pozdeji, ci nebyt na NM a jsem dead.... A ted. Co ma monk za oh s*it skill, at se z toho muze dostat? Za WD bych dal spirit walk a uz na startu v prvni zdi odkracim stredem, ale za monka??

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 11.10.2012, 08:23 hod.

Mas serenity. Co bys chtel vic?
Pokud chces neco cim se dostanes z obkliceni mobama, tak mas tempest rush, nebo dashing strike.

Smelina
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smelina » 11.10.2012, 08:25 hod.

Noc na výběr nemáš...LTK, Tempest Rush nebo Dashing Strike. Ze zdi ti nepomůže nic. Někdo používá jako únikový skill SSS, ale s tak dlouhým CD mi to přijde nepoužitelné.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 11.10.2012, 09:00 hod.

U monka by hlavne pomohlo, kdyby ho zacal nekdo v Blizzardu konecne hrat. Mi ten monk pripadne jak paladin na WoW v ranych verzich pre TBC, kde byli palati k smichu.

Ty Blizzardi nesmyslne zvasty, ze monk je v pohode a libi se jim to tak jak to je ted jsou smesne, kdyz se to porovna s barbarem jakozto druhou melee classou.

nyrlem
Quill Rat
BattleTag:nyrlem#2103

Re: Infarktovka & Monk oh s*it spell

Příspěvek od nyrlem » 11.10.2012, 11:45 hod.

Bubaak píše:Zdravim, vcera jsem mel v prvnim aktu namale. Zabili jsme Haedrigovu zenu a vrhli se do hollow fields. V poklidu cistime a partak podel leveho okraje ja o kousek vic uvnitr a vidim elitniko tloustika s poskokama. Tak ho hlasim a vrham se na nej. Jakmile jsem byl u nej zahlidl jsem jeste vlevo elitni zombie! Jeste nez jsem varoval kolegu, (ktery je jak jiank - zasekly za podlouhlym ostruvkem) tak jsem byl zazdeny s tloustikem v cele a dvema arcane v ohradce. To uz jsem zacal kvicet o pomoc jak prase na porazce. Se serenity jsem prestal prvni kotnikorezacky, ale mezitim se na mne stahli fast a arcane zombie - takze jsem byl obklopen ze vsech stran!. Z toho se nadalo s Monkem dostat!! Tailkick jsem mel bez knockbacku, sam o sobe tloustiky neodkopne dost daleko a zombiku bylo krom elitek i dost obyc. Healovacka v cudu, lahev vypita, co mi pomuze ze jsou oslepli, kdyz se kolem mne rodi dalsi dve arcane.. Nastesti mi uvolnila cestu sprska Acid Rain od partaka a tesne jsem se arcane vyhnul. Sekunda pozdeji, ci nebyt na NM a jsem dead.... A ted. Co ma monk za oh s*it skill, at se z toho muze dostat? Za WD bych dal spirit walk a uz na startu v prvni zdi odkracim stredem, ale za monka??
cripling wave s runou na redukci dmg, tempest rush s runou na rychlejsi behani a mozna pro jistotu skill na oslepeni a jsi fpohode, serenity pouzivam uplne minimalne a spis pro partu na likvidaci zmrznuti u ostatnich.. podle me je monk nejvic survival char a urcite neni problem to s nim hrat, akorat si clovek nesmi myslet, ze je na sc :) 60K life, 600+allres, 6000+ armor je absolutni minimum na prvni dva akty, kde s wc se clovek dostane na klidnou hru ..

burrzoust
Fallen Shaman

Příspěvek od burrzoust » 11.10.2012, 11:50 hod.

Jen tě opravím Nyrleme, že těch HP stačí bohatě 40k :P :D - samo že s dobrým LoH :)
Dostačující LoH byl pro mě pro act II +1200 hp - samo že se zbraní 1,4 speedu a více ;) A jasně že né s Cripling wave.
My BNet profile
Obrázek

nyrlem
Quill Rat
BattleTag:nyrlem#2103

Příspěvek od nyrlem » 11.10.2012, 12:38 hod.

No ten zaver s dostatkem zivotu byl ale podporen masivnim wc, kde jsi mel v souctu 1100+allres a 9000+ armore :) experimentalne se taky overilo, ze na a3 uz to opravdu nestaci na vic nez +- 10 elitek :D

burrzoust
Fallen Shaman

Příspěvek od burrzoust » 11.10.2012, 12:48 hod.

no to se budu hádat každopádně, pač to nestačilo akorát na 3x arcane kouli pod nohy startující zrovna ve stavu zvaném frozen :)
My BNet profile
Obrázek

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 11.10.2012, 13:10 hod.

nyrlem:
Barbar toho vydrzi mnohem vic nez monk a celkove svoji podstatou je odolnejsi, ale to je tim, ze barbara hraje Jay Wilson.
Ono se to mozna zda, ze monk je odolnejsi, ale to je tim, ze barbar ma mnohem lepsi jak skilly na mitigate dmg, tak dmg skilly a spoustu problemum predejde jen tim, ze ty moby zmasakruje mnohem snaz nez monk.
Dal by se tu udelat celkem jednoduchy elaborat toho jak je na tom barbar mnohem lepe.
Heal ability jsem tu zminoval a porovnaval uz nekolikrat, tak muzem udelat zmenu a tou je treba monkova mantra na heal oproti pasivce Inspiring Presence u barbara, ktera krasne scaluje s equipem a ve finale da mnohem lepsi life regen.

Bubaak
Quill Rat
BattleTag:Bubaak#2950

Příspěvek od Bubaak » 11.10.2012, 18:20 hod.

Diky za tipy, otestuju. A sorry za moji ignoranci, ale co je wc?

Smelina
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smelina » 11.10.2012, 20:25 hod.

Bubaak píše:Diky za tipy, otestuju. A sorry za moji ignoranci, ale co je wc?
Barbarův War cry

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“